Teddy Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Pilniigs shits.. Jums pashiem neliekas ka forums ir vnk maksimaali piedir...? Gandriiz neiespeejami ir kaut ko izlasiit. Viens saliek tuukstoshiem smaidinju, otris reaali piespamo, treshais taisa jaunu topiku,ceturtais reaali vnk nemaak izmantot pogu EDIT! Un pats jaukaakais ir kad adminiem uz to ir pilniigi poo.. Nu ja nemaak izlasiit kas jaadara pirms raksta suudziibu, tad vnk panjemt un izdzeesh useri ar visu topiku(vai vnk uzliek warnu).. Gign tachu nav serveris kuraa truukst speeleetaaju, nu galiigi sheit nevaig cilveekus bez smadzeneem... P.S. Es atvainojos par spamu, bet es ceru tomeer kaads pamaniis + vel kaut ko izdariis lai forums buutu lasaams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Cerams ka tādas lietas te vairs nekad neatkārtosies tā nedrīkst un admini būs normālāki un vismaz uzklausīs un skatīsies demo Edited November 7, 2006 by apsins666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 Cerams ka tādas lietas te vairs nekad neatkārtosies tā nedrīkst un admini būs normālāki un vismaz uzklausīs un skatīsies demo un ko esmu pēc visa šā izsecinājis ka tādiem ībļiem kā who me? ali un last beast nedrīkst acc nekur dot viņš visus nobanos un pateiks ka wh visiem un pēctam neskatīsies demo )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 laast biists spaarda. ali un aksesotais "who me?" arii spaarda. un wsp tu arii spaardi... un wsp shitas suukaa...wsp tev ir taisniib..wsp taa vinji arii dariis ja vajdzees..wsp!1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 wps es esmmu sapratis, ka tu esi sīks krancis, kas neko nerubī un tik gudri dirš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 takšu vajadzētu viņiem tāpat banu uzlikt un teikt man pie pakaļas vai bija tev čīti vai nē tu nekad te netiksi vairs iekšā un neskatīsies nevienc nekādus demo un viss =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Veel liidz shim neesmu speejis saprast shitaadu indiviidu domaashanas sisteemu. Muld pa savu kjeshu, kaa taada vienas nakts blondiine otraa riitaa. Luugshanaas ir pirmais un galvenais iemesls kapeec notiek absoluuts Ignore no jebkura admina puses. Ne 10ls, ne izmaksaatais 'zaljais puukjis' nemainiis atieksmi. Godiigi sakot, briizhiem liekas, ka sheit postu saturoshais intelekta liimenis neatshkjiras no calis.lv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 calis.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 CSDM serverī 2006.11.05 šitenī te demkā uzrodas džekiņš ar niku [Advanced]*sausins(LV) , kurš ļoti interesanti māk apslēpt savu wallhacku un norecoil, dažās vietās arī aim(par aim varbūt kļūdos). Skatamies, banojam Peec sitaa teksta banoju, bet izraadas ka nepareizo advancedu esmu nobanojis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 BAN] Atrasts BANs ar ID 23725 peec nika (ip = 87.226.10.65) (nick = camdeN) BAN] Uzlicis camdeN pirms 8 dienam 10 stundam 41 minutem 48 sekundeem BAN] Terminsh peec nenoteikta laika BAN] Iemesls: cheats domaaju jau nonemt, bet tad atradu vot sitaadu! :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 BAN] Atrasts BANs ar ID 23725 peec nika (ip = 87.226.10.65) (nick = camdeN) BAN] Uzlicis camdeN pirms 8 dienam 10 stundam 41 minutem 48 sekundeem BAN] Terminsh peec nenoteikta laika BAN] Iemesls: cheats domaaju jau nonemt, bet tad atradu vot sitaadu! :} Lab tas nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 BANS NE-PAR-KO, AIZEJ APĒD SMIR-DĪ-GO! HAJ FAJV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Klapējat ciet šito cirku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMan Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 beee psc es wnk norm speleju vienc panem ban neparko psc TIPA WH!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 beee psc es wnk norm speleju vienc panem ban neparko psc TIPA WH!!! nu vai nav traki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts