Jump to content
GIGN Forum

Hardcore

Game Admin
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Hardcore's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Ar to tiek domaats CS/CSDM ?
  2. Em, par Paulu un Kalninju ir teikushi, ka shie politikaa nokljuvushi sagadiishanaas peec. Tagadinjaas mums katrs slaps un bans buus apdzejots
  3. Pamatprincips man bija skaidrs no pirmsaakumiem. Kas man nav skaidrs ir - kaada ir interpunkcija shim briinumam uz gign, jo uz gign 'amx' ir saiisinaati uz vienkaarshiem 'x', iespeejams variable $name arii ir saiisinaats. Tapeec es gribeetu uzzinaat kaada iisti rindinja ir jaabindo, lai tas viss straadaatu.
  4. Varbuut kaads paskaidros kaa iisti tas xpoint jaalieto. Jo peec defaultaa amx principa nestraadaa. Drosh vien pa gigniski sataisiits, tapee luudzu kaads uzraksta piemeerus .
  5. Votemap uz csdm galiigi nav vajadziigs
  6. Probleema beidza eksisteet ... Ja kaaads moders veelas var postu arii izdzeest...
  7. Atliek piebalsot Pinky . Par maz vinjam uztvert gadiijies shai pasaulee, lai veerteetu objektiivi par lietaam, ko uzzinaajis no 'viena tante teica'(shii pati tante/onkulis ir stagnaaciijaa iesliigusi pensionaare, vai kaa citaadi konservatiiva dzeltenaas preses materiaala kultiveetaaja pagalmaa). Pirms spried par kaut ko, pamatiigi izpeeti ko veelies kritizeet. Bet vispaariibaa smiekli rauj, par shito atvadu spiegshanu CS'am vai kaa vispaar. Ja ar nerviem viss kaartiibaa, tad CS ir izklaide/atslodze.
  8. Nez, mani ne reizes nav izmetis no xnuke. Vienmeer ir paticis tas countdouwn un cilvju izmisiigie puulinji kaut ko savaariiit peedeejaas sekundees .
  9. Taa nu ilgi jo ilgi dzenaajot un suutot trimdaa kraaniekus un bleezhus, uzmaacaas neliels komlekss, ka tomeer kaut kaa pietruukst Paardomaajot, kas man truukst , secinaaju, ka taa ir dzilja nepiecieshamiiba iedziit bailes un paniku mapes beigaas. Praataa iemetaas shad un tad redzeetais xnuke. Mani muuzham ir mociijis lietuveens par shito kodolshtruntu. Beidzot saduushojos, jeb novergoju iegribai, un luudzu pievienot sho necilo admina 'pagarinaajumu' . EDIT: Nav jau taa, ka sekos regulaars genociids, bet nu kaa saka - 'shad un tad'. P.S. Rezerveeju tiesiibas, sho luugumu paarveerst par neguleetas nakts peec darba joku
  10. xrr atbalstu, jo iemesls pashsaprotams. Pret xm gan ir iebildumi, jo zinot denja's nesavaldiibu, tas vareetu kalpot kaa striida iemesls.
  11. Hardcore

    Quotes

    To sauc par untumaino stilu . Jaapiekriit vien buus, ka banaalaaku striidu kaa muuzikas gaumi nevar izdomaat. Piemetinaashu tikai, ka tie kas ikdienu paarveertushi par apgruutinaajumu, pakljaujoties kaadam stilam, parasti to dara bara principa peec. Nespeeju atureeties ar komentu par kluba jumpravaam - taadas parasti piemeklee tiesu darbi ar alimentu piedzinju(pirms tam paarteereeti nervi mekleejot, kursh ir teevs). Ar taadaam paaris reizes esmu runaajis - jeibogu, visas bez injeemuma, kas man traapiijushaas, jebkursh cirvis truls paliek pret vinjaam.
  12. Taatad, reg niks man jau ir ilgi. Mani beidzot sakuudiija pieteikties uz admin tiesiibaam. Kad jautaaju, kaadas tiesiibas tad lai es prasu, tad teica slay/slap/kick. Nu tad es gribeetu arii pietureeties pie sho tiesiibu luugshanas. Plus iespeeju gag/ungag suutit privaatus msg konkreetam player. Nu vote tiesiibas iespeejams arii. Domaaju, ka daudzi admini zin kaa es speeleeju. Ja jaamin iemesls, tad tas droshi vien ir ljoti vienkaarshs... Patiesiibaa ir diezgan gruuti izdomaat to speeciigi ielikt vaardos, lai nebuutu banaali . Slay/slap lietoshana buus peec ieskatiem komandas interesees. Lai arii shad tad noleimoju, esmu vienmeer par komandas uzvaru. Kick lietoshanai var buut neskaitaami iemesli, tos paarskaitiit buutu bezjeedziigi, jo biezhaakie ir paaraak banaali lai dzeseetu muti vinjus pieminot . GAG lietoshanas iemesls - esmu par tiiru chatscreen, necieshu njunnjas/naudas chiikstuljus un jebkuru gaudienu par neveiksmi, manis peec lai liecaas klava / dauzaas pele, man (domaaju arii paareejiem) nav jaadzird gaushanaas par vienkaarshu skill lack vai neveiksmju seeriju. Msg konkreetam speeleetaajam lieliski noder par briidinaajuma izteikshanu, protams arii zinju nodoshana, kad tas ir jaadzird tikai konkreetam player/adminam. Vote - nu shiis te ir ljoti striidiigas tiesiibas, jo manupraat shiis tiesiibas biezhi admini izmanto personisko antipaatiju deelj pret kaadu mapi. Vairaak par vote man liekas buut svariigaak Cancel Vote iespeeja. Jo biezhi vien naakamaa mape arii ir sakariiga. Taas iekljaj - piranesi/chateau/survivor/cpl_strike. Ljoti nepatiikami biezhi vien, kad tiko nomainiijusies mape un kaads jau met vote, kad var lieliski gaameet esosho mapi. P.S. Pie reizes gribu uzjautaat arii par ban iespeeju. Iemesls - chiiteri. Domaaju esoshajiem adminiem jau buus radies prieshktats par manaam speejaam spriest kursh ir un kursh nav chiiters, admin chat komandu itin biezhi lietoju . Domaaju sveeti soliities un zveereet buutu lieki. Vienkaarshi gadaas, kad es agri no riita ieeju un biezhi vien gadaas kaads chiiteris, man slinkums brist gign kanaala un tad shaushaliigi aizvainotaa balstinjaa iemineeties par chiiteri un luugties lai ienaak un izbano. Protams admini ir atsauciigi, bet man slinkums un arii negribas trauceet chiitera deelj, kursh var nozust pirms kaads banot speejiigais uzpeld. ____________________________________________ Nu savas domas esmu izteicis, tad nu atliek apbrunjoties ar smaidu un nedaudz zemiibas
×
×
  • Create New...