worm Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Nu ljoti gribas uzrakstiit sudzibu? Niez paduse? Juuti ka ir veerts meginaat? Bet zini, ka GIGN admini parasti nenjem veraa kreisaas sudzibas... tad sheit bus risinajums HLTV Spy kas raksta demo failus uz GIGNa Taatad, ja esi ljoti apnjemies kadu adminu nolikt pie vietas, tad ar rakstisku sudzibu parasti ir par maz, tapec uz GIGNa ir paradijies jauns shits, kas raksta demo failus visas dienas garumaa un uzglabaa tos zip formataa nedeljas garumaa... Apskatit demo failus var spiezhot uz shii te linka Tatad paskaidroshu kaa iesniegt sudzibu: 1. Vispirms izlasam sho te tekstu 2. Pectam atceramies laiku, kad notika nepiedieniga riciba no admina puses 3. Atveram demo failu sadalju un meklejam pec datuma iisto failu... pastastishu siikaak kaa to dariit... Ja parkapums notika piemeram 2004.04.28 pulksten 23:45, tad jameklee fails ar nosaukumu weekly-040428xxyy-Kartes_nosaukums.zip, kur xxyy ir pulkstenja laiks... demo failiem nosaukumaa laiks attiecas uz to momentu, kad sakaas karte, tas nozimee, ja karte sakaas 23:30, bet parkapums notika 23:45, tad jameklee fails ar nosaukumu weekly-0404272330-karte.zip... elementari ne? Ir silts ieteikums sho failu saglabat uz lokalaa diska, jo no GIGN servera tie tiek automatiski dzeesti pec nedeljas 4. Nokachato failu atver ar winzipu, winraru, vai kadu citu arhivatoru un extractee .dem failu. Sho failu novieto c:\program files\valve\cstrike direktorijaa (vai arii savadak, atkaribaa kur speele uzinstaleeta), pectam atveram CS un konsolee ieraxtam: viewdemo weekly-0404282330-kartes_nosaukums.dem 5. Peec augstak doto noradijumu izpildes demo vajadzetu saakt spelet, kaa ari japaradas nelielam control panelim kur var patit uz priekshu, palielinat/samazinat atrumu kaa arii patit atpakalj skataamo demo failu... atrodam iisto vietu, parliecinamies ka taisniba nav admina pusee, piefixejam precizu laiku un parejam pie 6. punkta 6. Visbeidzot rakstam sudzibu un noradam ka taja un tajaa demo failaa ir atrodami pieradijumi noradot faila nosaukumu un precizo laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Veelams paarliecinaaties, ka tie pieraadiijumi tur patieshaam ir. Vienkaarshi mums saak piebesiit nepatiesas suudziibas un nejaushi var gadiities ka kaads norausies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Progresīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 hmm, pie reizes gign'aa vajadzeetu iemochiit kaadu demo playeri (ja kaadam tomeer nav) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 6, 2004 Author Report Share Posted May 6, 2004 nu ja kaads ir tik izgliitots ka grib iesniegt sudzibu, tad vinjam pasham ari jaizdomaa kaa demo noskatities btw pieraxtiju pirmajam postam kaa to dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 varbuut bezjeedziigaas suudziibas samazinaasies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Progresīvi Tochna!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 nu ta beidzot k-kas jeedziigs, nabuus nezheeliigaas suudziibas par to ka kaads tiek nodi*** ar xsay bet taa tas HLTV SPY ir labais dampis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 njaa xsay ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 (edited) kruta jau ir tikai man tas viss bedzas ar to ka taja pasha konsole izmet shad brinumu: ] viewdemo weekly-0405110927-de_inferno.dem Playing demo from weekly-0405110927-de_inferno.dem. Coudn't open demo file weekly-0405110927-de_inferno.dem. Viewdemo: couldn't load demo weekly-0405110927-de_inferno. ko talak? Edited May 11, 2004 by madball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 es lai iisaak, paarsaucu par 1.dem un skatiijos ar playdemo 1.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 thats right ! rename to failu madball un tad meegini Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 (edited) Liels paldies par palidzibu , bet viss ir kartiba jau un demo ari es jau skatos ka nelabais tagad tikai admini piesargas. Tas ta! Edited May 12, 2004 by madball Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 fishka tieshaam reaala nu adminiem tagad buus mati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Liels paldies par palidzibu , bet viss ir kartiba jau un demo ari es jau skatos ka nelabais tagad tikai admini piesargas. Tas ta! visus turi aizdomaas par 4iiterizmu un skaties demkas 2-4 stundas dienaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 A ko citu dariit, ja speeleet nejeedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 A ko citu dariit, ja speeleet nejeedz Tik tiesham ko darit ja nemaku spelet tad jaskatas demo un jamekle chiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 nu mani nobanos es tak ar ogc wh un speedhack visu laiku speeleeju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 chuvax iipashi gudrs tu neesi! Jaa bet lieta ir riktiigi labaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 *cough* members title *cough* Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 normaala fiicha Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 nez... nez... man liekas ka viss nroa serverii, admini ok!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_elLay Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 a ko man dariit ja ir taada cuuciiba,ka man ir wienaada ip ar Maikls[=NATO=]???? tu winju uz 97 dienaam esi izbanojis!!! mani taatad ariii.... taka dari lietas labaa k-ko, WORM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 ok, nolockoju sho topiku, paldies par ieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts