RiSKS Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Best is hometown par gaumi nestriidaas:) vienkaarshi atlanticaa kanaalinji ierulle( tur kur taas divas bedres) aa un runaajot patr karbon- leenaa garaa ka4aaju no bithack Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 1. Nokačāju samērā ātri (no bithack, nebija ne 8h) 2. Spēlējot traucē tā vibrēšana, pat nemeklēju vai var atslēgt! 3. Riebjas grafika ar spīduma efektu(trūkst tikai zelta disku un būs jauno-krievu stilā) 4. Mašīnas tāpat nevar sadauzīt, porsche versijā vēl vismaz bija efekts ka autiņš sāk vilkt uz vienu vai otru pusi ja apdauzīts, kaut gan apdauzīts neizskatījās: ķipa tādas pumpas uzmetas uz korpusa, saburzīta papīra efekts nevis sadauzīta mašīna. 5. Diezgan sviestaini menti, turklāt vienmēr tik daudz kā ja GTA uzspridzina kaut ko, bet te tāds bars dzenas pakaļ par ielu sacīkstēm, Lame 6. Spogulis pietrūkst 7. Aizņem daudz vietas + prasa daudz resursus, bet neredzu atdevi tam ko noēd šāda spēle 8. Viens plus ka ir izdomāts kaut kas jauns - gang wars, cīņa par ietekmi, kaut gan tēma jau nodrāzta GTA 9. Nju jā, ko lai vēl pasaka...jāspēlē GTA vai vecie NFS, šo varbūt spēlēšu ja viss cits piebesīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 vai šitai spēlei var k-kur mainīt grūtības pakāpi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 karoče, bļeg, ko es gribēju teikt... ? ā! NFS neesmu spēlējis kopš tālās NFS3 un arī neplānoju kaut ko vēl, bet visiem tiem kuriem draivingi nav tas tuvākais iesaku vai nu Dark Messiah vai NWN2. thank you, thank you, you have been a wonderful audience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 nu taa , man personiigi nepatiik sii speeele , bet tas taa es labaak uzspeleeju veco labo cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) HINT:nemat tuners jo tie ir vislabakie,muscle leeni,exotics aatri meesli kuriem loti suudiigs hangline kaut gan uzraada labu,isaksakot tuners da best un vini tavaita var sakabinat gan muscle gan exotics Edited November 4, 2006 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Kad noka4aju biju baigi pricigs,bet tad kad iegaju un paspeleju sapratu ka pedejais suds.Uzreiz uninstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 HINT:nemat tuners -vislabakaaas muscle leeni un exotic aatri meesli pie tam exoticus tuners un muscle var ielikt uzraavienaa un exotic ir aatri bet loti suudiigs hangline bet uzrada normalu pat uz 120 mph riktigi sudigi stuuree taka nav veerts ne nemt ne pirkt a to es samaxaaju 130k tikai uz vienu suuda careru ar kuru var izspiest 180 mph bet vina jau no 140 tikpatka nesture un ar rx7 es varu izspiest 170 un vis ir loti forshi un tavaita tuenrs sakabinas jebko hohohohooho vienkaarshi izcils teikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 mersijs lieliski izmanto komatu nelikšanas metodi, lai labāk varētu izprast viņa domu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Uzinsteleeju, pameegjinaaju un nepatika. Bet tad vakar vakaraa nebija ko dariit un nodomaaju uzspeeleet. Paspeeleeju un iepatikaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 5. Diezgan sviestaini menti, turklāt vienmēr tik daudz kā ja GTA uzspridzina kaut ko, bet te tāds bars dzenas pakaļ par ielu sacīkstēm, Lame ARGUMENTS! Pats spēlēju labāk most wanted Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nu tak loģiski: Exotic - Top Speed (ātrums) Tuner - Handling (kontrole pār mašīnu) Muscle - Acceleration (paātrinājums) Ļoti iepatikās man tas, ka šeit var pilnībā savu mašīnu veidot, jo, kad izvēlies detaļas, izvēlies arī, uz ko būs viņas vērstas, piemēram, man ir Nissan SkyLine un salikts viss nevis, lai mašīna ātra būtu, bet lai būtu Acceleration + Handling. A ātrumu man dod drafters Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 karoče, bļeg, ko es gribēju teikt... ? ā! NFS neesmu spēlējis kopš tālās NFS3 un arī neplānoju kaut ko vēl, bet visiem tiem kuriem draivingi nav tas tuvākais iesaku vai nu Dark Messiah vai NWN2. thank you, thank you, you have been a wonderful audience. aahahaha vienkārši nfs 4 jau vēl varēji izčekot, bija ok daļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 nēsmu nfs fans, bet šī man patīk vislabāk no visām daļām! baudāms draivers - iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nu tak loģiski: Exotic - Top Speed (ātrums) Tuner - Handling (kontrole pār mašīnu) Muscle - Acceleration (paātrinājums) Ļoti iepatikās man tas, ka šeit var pilnībā savu mašīnu veidot, jo, kad izvēlies detaļas, izvēlies arī, uz ko būs viņas vērstas, piemēram, man ir Nissan SkyLine un salikts viss nevis, lai mašīna ātra būtu, bet lai būtu Acceleration + Handling. A ātrumu man dod drafters zini par tuners varetu teikt visi tris kopa vislabakais hangline uzraaviens nav tik kruts kaa muscle bet ir labs un speed ari nav tik kruts ka exotic bet ir labs kr4 tuners da best Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 zini par tuners varetu teikt visi tris kopa vislabakais hangline uzraaviens nav tik kruts kaa muscle bet ir labs un speed ari nav tik kruts ka exotic bet ir labs kr4 tuners da best Ātrums ar tjūneriem vnk iesako Knapi 300 km/h var izspiest, ja ar normālu exotic mierīgi līdz 370 aizvilks Tagad esmu k-kādus 49% karjerā izgājis, bet varu pateikt, ka online sistēma SUCKS ASS. No sākuma likās kruti, ka varēs braukt onlainā, nu var jau arī, bet nu tik debīlu spēles veidošanas/pievienošanās sistēmu nekur nebiju redzējis Un tie reitingi jau arī ahujenna iesūkā. un vēl 6. Spogulis pietrūkst Spogulis ir gan Un atpakaļskata kamera arī izrādās, ka ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nevaru ieproveet, ar kreku pc automaatiski rr Vai kaads vareetu iedot savu kreku? (sry par offtopic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ātrums ar tjūneriem vnk iesako Knapi 300 km/h var izspiest, ja ar normālu exotic mierīgi līdz 370 aizvilks Pasaki kaut vienu treku, kur varētu dabūt tos 370 km/h (230 mph). Lielākais, ko es dabūju (ar Mazda RX-7) bija 170 mph (273 km/h) i to ar drafteru.. un tu gribi teikt, ka mierīgi brauc ar 370 km/h? Kaut kā nereāli skan .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Pasaki kaut vienu treku, kur varētu dabūt tos 370 km/h (230 mph). Lielākais, ko es dabūju (ar Mazda RX-7) bija 170 mph (273 km/h) i to ar drafteru.. un tu gribi teikt, ka mierīgi brauc ar 370 km/h? Kaut kā nereāli skan .. Nu piemēram Mercedes SLR McLaren bez NOS taisnākos gabalos var tīri mierīgi izspiest 300, ar NOS taisnos ir pat 350 izspiests, tad bija līkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Ar Murcielago 370, ar Carrera GT 363, BEZ draftera, iekš quick race laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Man jau ir 23 % un manaa kruwaa jau ir taa smukaa aziāte Betw visspaaar ļoti patīk. AA neforši ir tas, ka kruvaa saakumaa ir 2 scouteri un 1 blokers, bet nav taa trešā Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 done !! 100% carrier Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nu bet taču vislaik nevar braukt ar tiem 370 .. kā iepriekš teica - izspiests nu a nah tad vajag nesties ar 370 un pisties visos stabos, ja mierīgi ieejot līkumā es varu izejot uzjemt ātrumu, jo man visur likts, lai kārtīgs rāviens būtu nevis ātrums un kopā ar drafteri sanāk uūberīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Diezgan jau noliku to geimu, bet kad uzzināju ka ir spogulis + nebija ko darīt sāku vnk pa pilsētu braukāt un iečekoju ka mentus piešuj par to ka agresīvi brauc, vēl kādā ieskrien etc. nu tad sākās skriešanās ar mentiem, smieklīgi jau ir ka viņi ir tik daudz un liek pat blokādes uz ceļiem, bet var paārdīt pilsētu Ah jā kas vēl ir crapīgi, bet tas visiem NFS, pie kā es GTA players nebiju pieradis, ka nevar braukt nekur citur kā pa ceļu nevar piem. pa Flood canal slīpni braukt, vai kaut kur nost no ceļa, jūtos ierobežots... BTW: Neieprikolīju ko dod tas 3 veida crew member, nu ķipa blocker un scout es saprotu domu, blocker pat pamanījos izmantot...bet tas trešais? Edited November 5, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Drafters - viņš tev brauc pa priekšu un dod ātrumu (jābrauc aiz viņa tieši) .. pie tam labu ātrumu dod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now