Jump to content
GIGN Forum

mono^

Game Admin
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mono^

  1. nopērc labāk hektāru zemes http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/plots-and-lands/kraslava-and-reg/ezernieku-pag/noxcd.html
  2. LMT 3g darbojas labi, vienīgi braucot pa šoseju tā sūdīgāk, iespējams tādēļ ka torņi mainās. Varbūt ne pa tēmu, bet ja godīgi neiesaku ņemt planšetes, un ipad's vispār ir maniakāli ierobežojošs mēsls, saprotu ka atrunāt nav jēgas, bet kad nopirksi un mēnesi palietosi, sapratīsi, dzīvē viņam reāla pielietojuma nav(pielietojums ir, bet ir daudz citas ierīces kas dara šo darbu labāk), ja neskaita padižošanos citu acīs.
  3. Mazliet bija škrobe par atbilžu klāstu un to, ka dažas atbildes ietver sevī divus parametrus, piemēram es uzskatu, ka ilgtspējīgu attīstību ietekmē augstākās izglītības kvalitāte, bet tas ir nesaistīts ar budžeta vietu trūkumu, kuras tikai kropļo izglītības "tirgu" un beigu beigās arī ekonomiku(nepareiza budžeta vietu sadale, budžeta vietu sadale neskatoties uz konkrētās personas, vai tās ģimenes finansiālo stāvokli, kā arī sistēmas lēnā (neesošā?) spēja reaģēt uz jaunām tendencēm un pārmaiņām ekonomikā.) savādāk viss baigi ok Jūsu atbilde ir reģistrēta.
  4. mono^

    Uljica

    Kamēr ir rakstīts arī latviski man pofig, otra valoda tur tiešām var būt kaut vai senebreju.
  5. mono^

    Future

    Dzirde ir salīdzinoši neprecīza cilvēka maņa, ļoti daudzas skaņas tiek atsijātas smadzenēs kā fona troksnis, un daudz kas tiek interpretēts, kā kaut kas cits, tādēļ pieļauju, ka tas ko to dzirdēji bija kas cits, nevis svilpes skaņa, tu to interpretēji kā svilpi, kas automātiski lika domāt par svilpes iemeslu, un bailes no savainojuma, kas ir vienas no cilvēka lielākajām bailēm, lika tev domāt par uzsistu sodu. liela stresa gadījumā, un reibinošu vielu ietekmē, skaņu uztvere un interpretācija var mainīties, vai sasniegt pat halucināciju līmeni, šādos gadījumos der atcerēties, ka parasti viss vienkāršākais izskaidrojums ir visticamākais, un šajā gadījumā, citas skaņas interpretācija kā svilpe, jeb arī skaņas halucinācijas. Tur gan bija kaut kāds iedalījums, starp halucinācijām un ilūzijām, man šķiet, ka šis drīzāk ir ilūzijas variants, ar skaņas izkropļošanu. Jeb arī tu esi Nostradamus. Ja nekas tāds neatkārtojas tad viss ir ok, ja tiešām notiek vēl dodies pie ārsta vai raksti grāmatu.
  6. mono^

    Autoskola.!

    formula ir shaaada : teorija+medicīniskā+pirmā palīdzība+braukšanas (14 obligātās, un parasti tiek rezervētas vēl 6)+csdd eksāmens+baltās tiesības
  7. votemapam gan ir jābūt, savādāk tauta ātri vien nozūd no war3, laigan daudziem adminiem ir problēmas ar votemap izmantošanu, bet ticu ka Mcaa netrakos. Laikam sanāk REC
  8. xvotemap noteikti vajag, xmap nezinu, uz war3 tagad stulba situācija, cilvēku paliek arvien mazāk, itkā gribās mapciklu spēlēt nevis dd2, inferno un ice visu laiku, bet ja neliek tās trīs kartes cilvēki pazūd ātri vien, un ar xmap tā karšu mainīšana ir pārāk viegla lai 2reiz nepadomātu vai tiešam vajag mainīt. xvotemap - rec xmap - maybe...
  9. mono^

    It Fakultāte

    brauc uz Nīderlandi, cenas mācībām daudz maz tādas pašas, līmenis daudz augstāks, un darba devējs ieraugot nevis vēl vienu LU ekonomikas fakultātes studentu, bet cilvēku kas mācījies ārzemēs tecina siekalu.
  10. mono^

    Swedbank

    latvijā ir 300 swedbank bankomāti, katrā liek iekšā 10-20 tūkst. latu, pat nemot klāt visu pārējo banku bankomātus nedomāju ka varētu notikt kaut kas traks, ja bankai tiešām ir problēmas, tad jaunu naudu iekšā neliks.
  11. Prieks mehāniķa uzvārds ir episks, dzīvs stereotips, K*s*e*n*o*f*o*n*t*o*v*s. aizmirsu pielikt daudz smaidinus. :D
  12. Ar pauly esmu ļoti daudz spēlējis kopā uz pub, un es būtu tikai priecīgs, ja viņš kļūtu par adminu, adminu nekad nevar būt par daudz, un es pat teiktu ka viņu ir maz tajos laikos kad spēlē viņš. Atbalstu. Atbalsta viņu arī pietiekami daudz adminu.
  13. Survivoru bija plānots pievienot jau sen, cik es saprotu maijā, kas tur tālāk notika es nezinu, bija vēl viena forša mape, de_piratebay(de hell arī nebija ne vainas), lūk viss saraksts ko bija plānots pievienot mapciklā : de_survivor de_lite_rc2 de_dust_wntdm de_scorpius de_hell de_piratebay cs_office2 de_aztec2 ps: skaisti noformēts topiks
  14. Nepatīk man tava attieksme pret noteikumiem un adminiem, kas arī ir redzams šajā pieteikumā, kur stati ? Pierādi ka vari pieturēt muti pats, netaisīt n'tos retry un nedarīt citas glupības un es iespējams, mainīšu savu viedokli. ANTI
  15. Pieredzi nekā savādāk neiegūs, kā tikai mēģinot, un šis ir īstais cilvēks kam dot iespēju, aktīvs un ar galvu domājošs, uz pub esmu pietiekami daudz spēlējis, lai varētu to apgalvot. Ņemot vērā, ka viņš spēlē arī laikos, kad adminu praktiski nav, iesaku iedot arī xvotemap.
  16. Centrā LMT un bite, man arī jūrmalā viss ir pat ļoti ok, filmas nekačāju, jo ir datu limits, bet tie tarifu plāni ir ļoti dažādi un var atrast viss kaut ko.
  17. Kaitējums ko nodara zāle ir savādāks, nekā no alkohola, tapēc salīdzināt ir nepareizi.
  18. Pa retam uzpīpēt nav ne vainas, bet es to tiešām daru reizes 5 maksimums gadā, jo cilvēki kuri pīpē dien dienā ilgākā laikā paliek vienkārši debīli, un mums nav valstī nepieciešami vēl vairāk debīlu cilvēku, pietiek jau ar Visu Latvijai (un viņi pat nepīpē, es ceru), tādēļ esmu kategoriski pret. Ja marihuāna būtu legalizēta, cena stipri kristos, jo daļu no esošās cenas veido risks viņu pārdot un audzēt, tādēļ pat ar pieklājīgu akcīzi cena vairākkārtīgi pārsistu esošo cenu.
  19. Neparedzēti nācās paviesoties slimnīcā, tapēc arī aktivitāte bija nevis kritusies, bet nebija vispār
  20. 1. Grafiskais noformējums cs 1.6 spēlētājam neko nenozīmē, galvenais ir fps, un pretinieka redzamība, tādēļ css arī bija lieks + vēl css ir daudz draudzīgāks pret noobiem, kas vienārši kaitina visus "vecos", jo bērt css'a ir daudz vienkāršāk. 2. Matchmaking sistēma, kā sc2 un LoL, būtu lieliska, jo šaut noobus ir forši tikai tad, ja tu pats neesi noobs, protams ir arī tumšās puses, jo nesaprotu, kas tad notiks ar privātajiem serveriem, kas bija liels cs 1.6 komūnas vilcējspēks. 3. Fakts, ka nav jāpērk bruņas un munīcija jau norāda, ka izstrādātāji vēlas lai spēle būtu noobiem draudzīga, kas parasti nozīmē vilšanos sērijas faniem, jo bruņas un lodes bija tomēr stratēģijas elements. 4. tf2 un cs ir tikpat līdzīgi kā sc2 un travian.
  21. Pirmais deus ex ir labākā spēle, kādu esmu spēlējis, un iespējams viss labākā spēle kāda ir, 2 deus exc bija izgāšanās, viss, kas padarīja pirmo daļu labu, otrajā bija sapists, vai izņemts. Es lieku lielas cerības uz šo spēli, šis būs smags gads, diablo 3, skyrim, deus ex.
  22. Neizskatās, ka pikaso šeit bieži ienāktu, serverī ar gandrīz nemaz nav bijis.
  23. Es kā admins nekad neesmu lietojis nekāda veida palīg programmas, un vienīgais iemesls kādēļ es viņas lietoju apollo serverī, pēc admina tiesību nepamatotas noņemšanas, bija personīga atriebība, nevis kaut kāda veida pārākuma izrādīšana. Gign serveros nekad neesmu lietojis wh nu cita veida brīnumus, un nekad arī nelietošu.
  24. tad kā tur ir, tu saki, vai tu nesaki ? tas bija pirms gadiem 4,ja nekļūdos. Par ko es protams nelepojos, bet es ceru ka 4 gadi ir pietiekami ilgs laiks lai gign's piedotu, ka es spēlēju apollo serverī ar wh.
  25. Nenāk prātā normāls ievads, bet doma vienkārša, vēlos iegūt sekojošas tiesības uz war3 servera: ban, kick, slay, slap, gag. Esmu 23 gadus jauns, nodarbojos ar visu to, ko filosofijas students var nodarboties. Cs spēlēju, un tieši war3 modifikāciju, jau 7 gadus. Esmu biežs viesis war3 serverī, kas arī varētu būt lielākais labums gign komūnai no manis, esmu arī pieredzējis admins, adminējis apollo un outness serveros, forumos uzturos daudz un jau sen, bet esmu slinks komentētājs, ko var redzēt arī pēc mana postu skaita. stati ir pieejami šeit : http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=643 jaunajos statos nospēlātas 70 h uz war3 un 200 uz pub, bet stati ir pajauni. Reģistrēts niks ir jau 6 mēnešus, un atbalsta admins : l1nk1n (grūti viņus noķert)
×
×
  • Create New...