Jump to content
GIGN Forum

Kaspiits

Game Admin
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

About Kaspiits

  • Birthday 12/01/1989

Profile Information

  • Interests
    Music, video and music production, event organisation, djing
  • Gender
    Male

Kaspiits's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

16

Reputation

  1. Divi serveri, Viens HARD x10 un otrs EXTREEME x1000 Adrese: http://mu.4players.pro/news Kas vēlās - var pievienoties. Season 8 Vairāk par serveri webā.
  2. Noteikti dodiet šim piparam ACC ! Čalis patiešām labi spēlē, nekad nav ar viņu problēmas bijušas ! Galva savā vietā, attieksme ir patiešām ok, ir arī salīdzinoši aktīvs Man nav nekādu iebildumu, šāds admins patiešām ir vajadzīgs ! Būs kārtība ! Un cerams,ka arī ja dabūs acc, tad paliks tikpat labs kadrs un neizmainīsies pēkšņi REC! REC! REC!
  3. REC ! Vajadzīga komanda (war3 serverī) un šis ir labs admins, kuram to var uzticēt. Es pats dēļ milzīgā darba apjoma netieku uzspēlēt vairs cs, bet drīz visi svētki un līdz ar to darbi man būs beigušies, atsākšu parādīties. Rec dodu arī tāpēc, ka viņš ir aktīvs admins, nekad nav bijušas problēmas ar viņu no sastrādāšanās viedokļa un spēles ziņā. Būtu forši ja te nediskutētu tie admini vai spēlētāji, kuri iekš war3 servera parādās reizi 6 mēnešos. Es piemēram neeju izteikt savu viedokli par cs.gign.lv serveri, būtu forši ja arī citi paklusētu un baigi gudri nerunātu par war3 serveri. No offence, nav domāts kā uzbrauciens, vienkārši tāds ieteikums. Priecīgus tuvojošos svētkus !
  4. Man pašam tagad retāk sanāk uzspēlēt darba dēļ, bet jā runājot par tēmu es dodu REC, jo man personīgi nekad nav bijušas ar viņu problēmas, mierīgs, labi spēlē un daudz, gudri nedirš. Vismaz šķiet, ka ar adminēšanu viss būs ok. Tad nu, lai veicās fel
  5. Kaspiits

    Soda apmērs?

    šis pants šajā gadījumā nebūs, ja saprotu pareizi,ka ķipa tas legalka ir legālais pīpējamais maisījums, tad tā nav narkotiska viela. Viņu par narkotisku ir jāatzīst, lai būtu šis pants. Domāju, ka viņam nekas nebūs, ja salabos stiklu un pretenziju tur nebūs....,bet ei un sazini, nesen viens lapsi čomam pālī izšķaidīja un dabūja krimināllietu. Ja baigi nesprēgāji, gan jau apžēlos. Labākajā gadījumā dabūsi brīdinājumu un dabūsi salabot stiklu. Sliktākajā jaskatās ko tev var piemērot...vienmēr jau var dabūt pa žostko.
  6. Kaspiits

    SSD

    Paldies par info Es tieši tagad skatos Samsung 840. Iepriekš uzmanību piesaistīja Kingston HyperX SSD
  7. Kaspiits

    SSD

    Tad Tu iesaki, ka ir jega viņu pirkt ? Tev ātrums pa šo laiku nav nokrities ?
  8. Kaspiits

    SSD

    Sveiki ! Kādu laiku atpakaļ, nu apmēram gadu, pētīju SSD diskus, vienu noskatīju, izpetīju netā informāciju, bet rezultātā nonācu pie slēdziena - a vot nafigam tik dārgu cieto, kurš nav drošs un mārketings skrien uzvaras gājienā. Jautājums - vai kāds tagad - pēdējo 3 mēnešu laikā ir pētījis SSD jaunumus, attīstību ? Pats entās stundas meklēju, lasīju netā info, bet viss ko sapratu - mārketings. Palikuši ir tikai lētāki, bet pa lielam tas galvenais, kas mani interesē vai ir kaut kas pozitīvs noticis šajās lietās: 1) Vai SSD diski tagad ir pārstājuši frīzot ? 2) Vai SSD disks no tā dzēšot datus beidzot nezaudē savu ātrumu ? 3) Vai dzēšot datus man pēc kāda laika pa dibenu neaizies pats disks ? Strādāju daudz ar video montāžu, daudz dati tiek iekopēti, tad kad projekts pabeigts, pārkačāju visu uz ārējo HDD un dzēšu no tagadējā. Kā arī man ir samērā daudz visādi audio faili - projekti ar, kuriem rīkojos tāpat utt. Paldies par uzmanību !
  9. Kolēga iedeva info, iedošu šam ar. Paldies par labojumu
  10. Es te kādu laiku spēlēju. Varbūt uz citu fona iekš gign esmu zaļš...kāds gads jau te man ir. Pa lielam - es esmu adminējis 3 netgames serveros, vecajos laikos. Hmm, tad vēl neskaitāmos mazajos serveros utt. Esmu nobanojis tūkstošus palīgprogrammu izmantotājus utt. Palūdzu šīs komandas, jo viņas ir nepieciešamas. Ja nebūtu nepeciešmība es tak neprasītu. Mans bērnības laiks, kad gribējās krutāku acc sen jau ir pagājis. Cs spēlēju brīvajā laikā no darba un citām lietām. Dāzreiz arī darbā, nakts maiņās Nestrīdaties savā starpā, bezjēdzīgi. Jauku dienu !
  11. Necieņa būtu, ka no 6 spēlētājiem 5 nobalso pret un 1 par, bet es tik un tā nomainītu, tādā gadījumā admins ir kretīns un nav pelnījis acc. Es te domāju situāciju, ka 4 nobalso par, 1 pret un 1 vispār nenospiež pogu, bet karte paliek. Situācija pavisma vienkārši, kura ir 999x apstiprinājusies - pēc 5 minūtēm serverī pilnīgi neviena nav Es domāju, ka citi admini no war3 to var apstiprināt - tie,kuri tur bieži uzturās
  12. Kāds no Jums reālo situācija zina ? Kāds no Jums ir biežs viesis war3 serverī ? It sevišķi naktīs ? Godīgi sakot man šīs komandas 100 gadus nevajadzētu un neprasītu, jau sen varēju pajautāt, bet nejautāju, jo nevajadzēja, tagad ir jau tā piegriezies, ka serverī saskrien lašaras un nobalso pret mapes maiņu. Jums liekas normāli, piemēram, survivorā, chateau, piranesi skraidīt 2 vs 3, 3vs3 ? Tas ir publiskais serveris ne klanu cīņas vai privātais. Ir reāli dusma un tracina, ka uzmetu vote vai kāds cits admins kam nav xmap vai xnextmap un lūk, viens nospiež speciāli pret vai nejauši pret un mēs turpinam skraidīt pa milzīgu karti. Vēl visam bonusā ir kāds human, kas izdomā sēdēt visu raundu. Tātad, xmap nepieciešams kartes maiņai ja balsojums izgāžās par 1 - 2 balsīm vai xnextmap ja palicis neliels brītiņš, serverī ir 6 cilvēki un nākošā karte parādās survivor. xnextmap vajag arī tāpēc, ka 24/7 serverī nevaru uzturēties, ja piemēram uzmetam un skrienam pa iceworld un es eju gulēt vai projām, tad, lai jau citi spēlē arī tālāk kādu mazo karti, nevis,ka nākošā būs lielā karte...serveris bezjēdzīgi tukšs. --- Otrs risinājums, tad es arī atteiktos no acc paaugstināšanas jebšu papildus 2 flagiem ja serverī uzstāditu tā, ka votemap pielietojot pietiek ar mazāk balsīm. Man nav iemesls vai vēlme mainīt karti tikai tāpēc,ka man viņa nepatīk un, ka lielākais vairums nobalso pret, vienkārši es šeit uzturos pietiekami daudz un zinu situāciju kāda te ir. Simt gadus šie flagi man būtu vajadzīgi ja nebūtu šī tagadējā situācija tik tracinoša ar karšu maiņu. --- EDIT: Ja varam pierādīt,ka tas nav vajadzīgs, tad argumentus studijā :) , jo citādi šķiet, ka palūdzu par vēlu, jo šādu topiku esot daudz un visiem ir apnicis.
  13. Hei ! Gribēju palūgt pielikt sev xmap un xnextmap ja drīkst ! Kāpēc to jautāju domāju,ka tas nav jāskaidro, jo nupat jau ar votemap ir palicies par īsu. Baigi bieži pietrūkst tā 1 vote, lai nomainītu karti. It sevišķi dienas pirmajā pusē un nakts stundās rodas nepieciešamība nomainīt mapi. Paldies par uzmanību ! Jauku vakaru ! (@_@)*Juniors*
  14. Kaspiits

    windows astoņi

    Windows 8 pa lielam nav domāts planšetēm un tādām lietām ? Vienkārši no prezentācijas video, kas ir jūtubā - nu liekās reāli pretīgs (man riebjās planšetes un to interfeisi).
×
×
  • Create New...