Jump to content
GIGN Forum

Mapes Maiņas & Sh!t


eziic
 Share

Recommended Posts

Tā kā pārmaiņus pēc visu nedēļas nogali esmu pavadījis mājās divvientulībā ar savu pussalauzto muguru un alus kasti, tad esmu atspēlējies CeeEss līdz nemaņai. Un šo pāris dienu laikā ir bijušas situācijas, kurām es īsti nespēju saprast jēgu, un ņemot vērā, ka mans noskaņojums ir pielīdzīnāms +/- nullei, tad izdomāju uztapināt arī šo sūdzību, kas gan nav īsti sūdzība. Vienkārši sagribējās pastāstīt kādam savu sāpi. Negribu meklēt ne vainīgos, ne kādam izdarīt ko sliktu/kaut kādā veidā aizvainot vai vēl kaut ko, vnk viela pārdomām.

Tātad... 5diena. Partītaimz. Protams, izņemot mani, jo esmu piesiets mājas režīmam un neko prātīgāku par atsēdēšanu pie datora navaru atļauties izdarīt. Tā nu iečāpoju gignā un sāku meklēt kādu, kuram iemest ar nazi. Paspēlējām assaultu, vertigo, rats un tad kaut kur uztapa doma uzlikt voti uz de_box. Man tā gan sākumā likās ne īpaši gudra doma, bet ņemot vērā, ka tauta tomēr lūdza, lai šī vote tiktu uzlikta, man jau nav grūti to izdarīt. Rezultātā tika sabalsots PAR šo karti. Īstenībā gāja jautri, tik tiešām iesaku kādreiz paspēlēt box'u 10x10. Voti pieņēmu ar domu, ka paspēlēsim karti kādu brītiņu, un kad tautai sāks apnikt, liksim voti uz kaut ko citu, jo 30 minūtes šī 10x10 prieka visticamāk būtu par daudz. Neatceros īsti kurā brīdī, bet serverī parādījās vēl viens admins bez manis, kurš automātiski, ienākot serverī, uzlika voti uz de_dust2 [kas priekš manis nebija pilnīgi nekāds brīnums]. Brīnumi sekoja tālāk, jo mēs pa to box'u tik tālu bijām aizpriecājušies, ka tauta nobalsoja PRET dustu un turpināja ārdīties pa boxu. It kā viss ok, turpinam gaļot, bet pēc nepilnas minūtes tiek sasaukts admins ar xmap, kurš de_dust2 tomēr uzliek. No offence, bet tā arī nesapratu kam tas īsti bija vajadzīgs. Nu tas tā.

6diena. Nu vai pareizāk sanāk - 7dienas rīts, jo es jūtu, ka drīz ārā paliks gaišs. Enīvei, situācija - nakts, telefons rāda jau kādu laiciņu pāri 03:00, un ņemot vērā, ka ap to laiku es biju baigi nobriedis šovakar/šorīt iet gulēt, tad sapratu, ka kārtējo reizi pats sevi esmu piep!sis. Mape nuke, skraidam, šaujam, griežam, nekā interesanta, vien daži skaisti momenti ar lekšanu uz galvām un neizdevušies nažu fragi. Nākamā mape vertigo. Kamēr iztuntulējos un izdomāju, ka vajadzētu pajautāt pārējiem ko spēlēt, tikmēr mape tomēr nomainās. Sākumā atradās 1-2 cilvēki, kuriem likās, ka mape sūkā [kā argumentu tam es saņēmu to, ka viņa neesot iekļauta turnīros. Tātad nonācu pie secinājuma, ka visas mapes, kuras nav iekļautas turnīros, sūkā. Skarbi vispār], bet pēc tam arī viņus kaut kā pārliecināju, ka sūkā tikai tas, ka mape nav īsti zināma. Sākām spēlēt un beigu beigās nebija nemaz tik traki. Serveris pilns, 10x10, neviens neprotestē un tas priecē. Pats labākais, ka šovakar cilvēki pat zināja kur atrodas spoti, kas tomēr norāda uz to, ka ir panākts zināms progress. :) Enīvei, pēc +/- 10 minūtēm čata lauciņā parādās uzraksts "GIGN PUB 1.6 changelevel de_inferno" [nu vai kaut kas tamlīdzīgs, paši taču ziniet]. Pēc nepilnas pusminūtes serverī parādās imūnais admins, paspēlē 10 minūtes un pazūd. Un jēga?

Nu jā, kaut kā tā. Tagad gan es beidzot iešu gulēt. Veiksmīgi un lūdzu neko neķert personiski. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

es ari izinu kas tie pa adminie bija, vel varu piebilst ka balsojot pa maiņu uz box tika nobalsots ar 14 YES un 4 NO, un kad lika vote uz dust2 tad bija 12 YES un 8 NO. IIIsteniibaa box bija ritiigs fans. It seviskji taisot taktik, kad es sedzu a2 eziic b un paareejie C :D

Link to comment
Share on other sites

nu jā piektdienas vakarā de_box nav īpāsi prātīgi spēlēt, tomēr sanāk vairāk tādas tautas, kas pa nedēļu nespēlē un gribās kaut ko normālu uzspēlēt, bet par to mistisko gadījumu 3:00 naktī neredzu nekādu skaidrojumu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tā kā man nav iedvesmas taisīt jaunu topiku, izdomāju, ka varētu paturpināt šo pašu, jo tas ko gribu teikt principā ir pavisam līdzīgs tam, ko te biju sarakstījis nedaudz vairāk kā pirms mēneša šajā topikā. Tātad...

Skaists 4dienas vakars. Laicīgi esmu izdarījis visus nedēļas paredzētos darbus, tā ka man rīt ir pelnīta brīvdiena. Sēžu, dzeru patiešām garšīgu, aukstu alu, klausos labu mūziku [Gūdmen productions lol :D ] un čilloju pa gign'u. Atmosfēra +10, ik pa laikam kāds kādu sadur galvā, pēc tam seko atriebības plāni, taktikas kā foršāk nogriezt pretinieku komandas biedrus etc. Mapes griežas tālu no defa, spēlējam cs_winternights, pēc tam de_airstrip, kuram gan aprāvās pēdējās 10 minūtes, jo serverim bija restarts uz aztecu, mazliet paskraidījām pa turieni un sapratām, ka kaut kas nav tā kā vajag. Rezultātā atkal aiziet foršās mapes, šoreiz - cs_militia. Šovakar brīnumaini aktīvi bija CT, kuri terorus tīri eleganti ik pa laikam nesa ārā, nu visā visumā super. Neredzēju pat nevienu AWPistu, visi normāli krušīja un grieza, kas nu kuram uz to brīdi likās patīkamāk. Nezinu cik bijām paspēlējuši nospēlēt, ja nemaldos, zem 10 minūtēm, bet nu fakts tāds, ka serverī ienāk jau manā pirmajā postā pieminētais [otrā posta daļa par gadījumu inferno 3:00 naktī] imūnais admins. To pamanot, es uzreiz sapratu, ka sekos vote. Apskatīju servera sastāvu, liela daļa zināmi un pozitīvi cilvēki, tāpēc par to īpaši neuztraucos. Burtiski pāris sekunžu laikā parādās vote uz de_dust2. Rezultāts "8 for, 11 against, 14 needed". Visi priecīgi, viss notiek, bet tad ieraugu tekstu čatā "nē, šito mēs nespēlēsim" un neraugoties uz visiem mēģinājumiem iegūt kaut kādu pamatojumu šajai domai, sekoja xmap uz de_dust2. Neliels sašutums serverī, bet nu okej. Paspēlējām dustu 5 minūtes un kopīgi nolēmām, ka dusts jau nu galīgi neder šādam vakaram. CT komandā nolēmām, ka vajadzētu mēģināt uzlikt voti uz assaultu. Lai es nebūtu sliktais Ezis, kurš vienmēr visiem mēģina nodarīt pāri, pierunāju sk8er'u uzlikt voti manā vietā. Rezultātā vote tika pārliecinoši sabalsota, un apmēram pussekundi pirms tam, kad vajadzēja parādīties iespējai nospiest podziņu "1" un pieņemt mapes maiņu, lejā parādās teksts no jau pieminētā admina "vote cancelled" [nu vai kaut kā tā, tik smalki neatceros]. Tad man jautājums - kāpēc ir tā, ka 1 čalis grib spēlēt de_dust2, 15 grib spēlēt kaut ko pilnīgi citu, bet tā vai tā tiek spēlēts dusts? Lieki minēt, ka uzreiz pēc dusta mapes admins no servera izgāja. Cerams, ka vismaz Gūdmens atnāks atpakaļ ar labām dziesmām un atgriezīs man garastāvokli. Un nu jāiet paķert vēl kāds aliņš. :angelic:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Ja godīgi, tās nažošanās ir pārāk bieži. Man besij, teikšu atklāti, varētu jūs visus nobanot un izmest tās debīlās kartes, kas nemaz nav mapsaiklā, izņemot winternights. Bļac, GIGN pārtop par kaut kādu cirku, nevis bļac zajebis skillotu čaļu serveri, kur ir iespējams normāli pašaut, nevis vienam pašam atrasties ar kalašu rokās 9 idiņu aplenkumā. Agrāk bija patīkami paspēlēt, tagad ir kaut kāda debilitāte, macho, worm, jums jāatsāk spēlēt cs, lai ieviestu atpakaļ to garu, kas bija agrāk! Personīgi man, zajebaļi tie "fun" čaļi. Sataisat savu serveri un nažojaties tur kaut 24/7 un rēcat, dzerat, mutijat taktikas un kaut diršat uz galvas viens otram tur. Un tā jau ir, kad nemāk šaut, tad ir jāmeklē veids kā to atspēkot debilitātē, un pēc tam vēl apvainot skillotos džekus tajā, ka viņi ir frageri. Smieklīgi, cirks.

Link to comment
Share on other sites

:(

Ko tu izdarīji? :slap: Šī admina personība tika turēta noslēpumā11!1!!

Es CSā īpaši bieži cenšos neuzturēties, jo tā spēle kā tāda jau liekas morāli pārvecojusi un čīteraina, bet arī pats, ja ieeju GIGNā, tad sagaidu foršu paspēlēšanu normāli skillotā kompānijā. Saprotu arī tos nažotājus, jo viņi spēlē daudz regulārāk, un savā barā ir baigais fans, bet to nevajag padarīt par ikdienu serverī. Piektdienu vakari ir teh limit, manuprāt. No otras puses - balsotāji arī izdarīja savu izvēli, tātad vēlējās fanoties.

Ai, es vispār aizmirsu, ko gribēju teikt. Droši vien neko. Tikai skaļi domāju... mēģināju salikt savā galvā visu pa plauktiņiem. Uzrakstot tomēr vieglāk. Pieņemsim, ka paliku procesā bez pārliecinošā kopsavilkuma. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tas, ka no cs_militia mape tika nomainīta uz de_dust2 nebija forši, ņemot vērā to, ka tauta bija pret to. Nu ok, es biju par to, jo es izdomāju pirmo reizi kopš vasaras uzspēlēc CS, un tikai tāpēc, ka biju forši iešmigojis. Anyway, es domāju, lai arī cik sūdzības šeit rakstītu, imūnajiem adminiem nekādas tiesības neņonems. Nu labi, ne jau par kaut kādu tiesību atņemšanu es te runāju, bet gan par to, ka viņi tāpat serverī darīs to, ko grib.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Tā, mēģināšu atbildēt raprock'am smuki pa punktiem, lai ir +/- saprotami, jo galu galā pa šo laiku tika iegūti vēl pāris ali. Lab, tas tā.

Ak jā, RJ8, tev reāls -10 par postu, noteikti serverī atriebšos, tā i zini. :)

Nu tad aiziet. Pirmais punkts, kurā iekļaušu divus apspriešanas tematus:

Ja godīgi, tās nažošanās ir pārāk bieži. Man besij, teikšu atklāti, varētu jūs visus nobanot un izmest tās debīlās kartes, kas nemaz nav mapsaiklā, izņemot winternights.

Tātad, pirmkārt - te nav nekāda sakara ar mūsu nažošanos/nenažošanos. Tīri tādi nažu pasākumi nenotiek vispār, ir tikai atsevišķi čaļi, kuriem patīk šad tad atslābt no fragošanas, paņemt nazi un iedurt kādam ar viņu galvā. Ja arī mēs mēdzam salasīties vairāk nekā ierasts, tad tas parasti notiek galvenokārt nedēļas nogalēs pa vēliem vakariem vai naktīs, cik nu esmu manījis. Protams, ik pa laikam sanāk arī kaut kad pa darbadienām salasīties pāri pusserverim, kuriem patīk nažošana, bet es esmu nokavējis jau 3 šāda veida pasākumus tā ka nezinu kas un kā tur notiek. Zinu tikai to, ka parasti serverī neviens nav pārāk apvainojies par tāda veida izklaidēm, jo parasti cilvēki redz - o, serverī spēlē tas un tas, značit būs party, un beigu beigās vismaz pusi no spēlētājiem veido pazīstami čaļi, kuri labprāt iesaistās visādās dumībās. Un arī tā pārējā puse, kurus veido drūmie frageri un vidusmēra spēlētāji, mēdz uz brīdi atslābt, paņemt nazīti un nodurt kādu bariņu čaļus. :) Pašam man patīk tīri individuāli skraidīt ar nazi [nu okej, šad tad divatā ar veco, labo šarajobu Gūdmenu :) ] un cik nu manos spēkos mēģināt kādu nogriezt. Protams, jau labu laiku skraidu ar līdzi paņemtu ieroci, lai nepieciešamības gadījumā varētu šaut un pildīt misiju, tā ka īpaši serverī nevienam netraucēju ar to, ka spēlēju nedaudz savādāk nekā to dara citi.

Runājot par kartēm, redzi - tu pats pieminēji winternights. Pirms laiciņa neviens tādu mapi vispār gignā nezināja, tagad jau gandrīz bez problēmām var uzlikt uz viņu voti un cilvēki viņu sabalso un spēlē, tāpat arī assault un vēl šādas tādas labas mapes. Vertigo mapē cilvēki beidzot māk atrast spotus un tas tik tiešām priecē, ņemot vērā, ka mape ir pat mapsaiklā. Personīgi es cenšos cik manos spēkos parādīt cilvēkiem, ka ir arī kaut kas cits izņemot dd2, inferno, nuke, aztec un mill. Un man tikai prieks, ka ieejot serverī es dzirdu lūgumus uzmest prodigy, rats un assault mapes, kuras agrāk neviens pat negribēja redzēt. Neviena no tām mapēm nav debīla, pie viņām vienkārši nav pierasts. ;)

Neext:

Un tā jau ir, kad nemāk šaut, tad ir jāmeklē veids kā to atspēkot debilitātē, un pēc tam vēl apvainot skillotos džekus tajā, ka viņi ir frageri.

Jā, es nemāku šaut. Bet es neuzskatu, ka spēlēt ar nazi būtu veids kā kaut ko [nesapratu tavu domu] atspēkot debilitātē. Pie tam, par piemēru, arī Gūdmenam patīk paspēlēt ar nazi, tajā pašā laikā kad viņš sāk šaut, viņam par to uzliek banu. Tātad viņš tomēr šauj tīri okej, ne? Tāpat es nevienu neapvainoju par to, ka mani 10 reizes nošauj situācijā 1 vs 1, kad man rokās ir pliks nazis, bet viņam 5 kārtas bruņu, 3 automāti un pistole zobos, mani tas neuztrauc. Mani arī neuztrauc fakts, ka tiek uzlikta vote uz veco, labo de_dust2, man vienkārši nepatīk, ka, citēšu allworth'u:

balsotāji arī izdarīja savu izvēli, tātad vēlējās fanoties.

Cilvēki sabalsoja karti, nobalsoja pret de_dust2, un arī dusta laikā sabalsoja citu karti, tātad trīs reizes parādīja savu attieksmi un viedokli pret admina izvēli, tomēr viņam likās svarīgāk pafragot 30 minūtes tādā mapē kādā vēlas viņš un pēc tam vēsā purnā aiziet gulēt. Pīs.

Link to comment
Share on other sites

Nu būtībā ja ne eziic, tad naktīs gignā nav ko meklēt.

Nesaprotu kas tur tāds, ka viņi gurķojas, tieši ir ekšens viņus piesegt, lai viņi paspēj kādu nogriezt, daži GooD'isti normāli ievāc awp un atdod par baltu velti, ar naudu arī dalās, nav jāskraida ar dīgliem un tikai nevajag, šaut ar viņiem arī ir iespējams, vienīgais mīnuss ir, ka to misiju izpildīt gan ir grūtāk.

Link to comment
Share on other sites

Ownijam noņēmu xm un cancel votel, ko es nebūtu darījis, ja viņš vēl šajā forumā ieskatītos. Bet tā kā viņš to nedara, viņam servera liktenis acīmredzot īpaši vairs nerūp, līdz ar to mani vairs nesatrauc tas, ka viņam varētu šāds gājiens nepatikt. Manuprāt, šādi admini kā eziic, kas regulāri uzturās serverī ir vērtīgāki, nekā tādi kā ownage, kam no vecajiem laikiem vēl ir saglabājušās tiesības, kuras retu reizi izmantot savā labā.

Link to comment
Share on other sites

eziic tur buras . iistie vaardi :)

bet biku uz offu man velk vaardi , nu ar liidziigu attieksmi pret serveri . ir taads gjeenijs kaa klumpa , vinjsh nemetiigi no riita ieiet serverii izbano kaadus 3-6 cilveekus uz stundu (nezinaamu apstaaklju deelj) biku paspeelee (tas ir minuutes 10 - 20 max) un pazuud ! pa mic piebljauj kas ir debiils kas nee , kas smird , kas nee ! utt

galvenais ko esmu ieveerojis , ja vinjam neiet, tad vinjsh serverii neatroadas , tas ir kkaads pazemojums vinjam, vinjhs speelee tikai prieksh taa ka vinjsh ir visvarens ar 3. ciktur K:D . koroch miikstais ! specos seezh tikai , ja vinjam kaads ieliek galvaa :/ , persooniigaa pieredze (es vinja iebaroju paarus hs , vinjsh jau man saka swall zee bee) + chiikst ka vinjam nav lielaakais hs procents . ziimeeshos , kas ir MAN !!!!!!!!!!

un tad neskaitiishu taas milisekundes vinjsh pazuud :/ reaali kaa adminu es vinju redz tikai tad kad vinjam neiet ! i to uz iisu briidi :/

piem man pie piiiiiiii , ja saka ka wh , tad es esu ljoti laipns ieeju specos pie rezultaata 34 - 4 un paskatos ! (ja nuubi bljauj , tad nee , jo vinji vislaik bljauj , pat uz manis) , bet ja cieniijams un zinaams plejeris pasaka , tad es ar lielaako prieku dodos kjert chiiteru . poh rez , ka tik kaadu panjemt un uzkjert

ediitee ieieshu : vakar kaadus 7 - 9 nokjeeru , bet taa tas ir katru nakti , ja csdm ir dziivs ar plejeriem

Edited by _swallow.dll
Link to comment
Share on other sites

Jā, atzīstu, ka kartes maiņa nebija demokrātisks gājiens. Man bija situācija, kad pēc vairāku dienu pārtraukuma, bija 30min laika lai uzspēlētu cs, tapēc arī uzliku dd2, jo nevēlējos šo reto mirkli, kad sanāk uzspēlēt cs spēlēt militia, sorry. Zinu, ka rīkojos egoistiski, parasti tā nedaru. Nākamajai kartei vienmēr jābūt izvēlētai ar demokrātiskiem pāņēmieniem, kā piemēram vote.

Šinī konkrētajā situācijā izpildīju arī lielāka vairākuma serverī atrodošos spēlētāju vēlmi, un pēc dd2 kā nextmap uzliku prasīto assault. To laikam neviens neatzīmēja... Es rēķinos ar citu spēlētāju viedokli, un šinī situācijā uzstādot assault kā nākamo katri es vismaz kkādā ziņā kompensēju cancelvote radītās neērtības.

peace

Link to comment
Share on other sites

Lai arī esmu iedzēris, tomēr izlasot ownAge postu, es viņu +/- saprotu. Es arī nepamanīju to nextmap assault izgājienu no viņa puses, jo pie dd2 uzlikšanas vienkārši izgāju no severa uz kādu brīdi, ja būtu pamanījis, nemaz nebūtu neko teicis.

EDIT*

Kamoon. Pirmkārt, praktiski nekad nelieku voti tāda veida mapēs kā cheteau un piranesi, kā to parasti dara citi admini, jo šīs mapes nav defaulto mapju sarakstā, tātad nav spēlējamas, ja nu vienīgi tiek nolemts serverī par labu kādai citai mapei, tad voti uzlieku. Par dd2 tur jau ir cits stāsts. :) Par 90% tu pārspīlē, mūzikas un dziedāšanas brīži ir tikai vēlu, vēlu vakaros vai naktīs un pamatā weekendos, un mēs parasti cenšamies salasīties otrā komandā, lai netraucētu tos, kuri tomēr uzskata, ka 5dienas nakts ir jāpavada brutāli fragojot, un pat ja tas neizdodas, tad sarunāju čaļus, lai savas izdarības dara tad, kad jau ir nomiruši. 12gadnieku balsis - FTW? Kaut kā neesmu manījis, bet nu okej, pieņemsim, ka 12 gados mūsdienās visiem čaļiem ir balss lūzumi un viņi rūc kā traktors.

Runājot par manu cenšanos uzlikt citas mapes, nekad to nedaru ieejot serverī [tb - ieej serverī un uzreiz liec voti]. Nekad to arī nedaru tikai tāpēc, ka tā esmu izdomājis. Vienmēr sākumā novērtēju situāciju serverī, apjautājos tautai vai viņi vēlas spēlēt kaut ko infernoveidīgu vai tomēr kaut ko no otra mapju gala, un tad arī tiek nolemts ko galu galā spēlēt un par ko likt voti. Situācijā, kad tauta it kā ir ar mieru uz voti uz, piemēram, assaultu un vote tomēr izgāžas, nākamo voti parasti lieku uz def'u. :hrmmm: Es gan nenoliegšu, ka tik tiešām parasti negagoju tos, kuri mēdz padziedāt vakaros vai paklausīties mūziku situācijā, kad viņi ir miruši un 8 no 10 spēlētājiem komandā tas patīk un viņi prasa vēl, jo pastāv komanda voice_enable 0, tomēr specos es eju, čīterus banoju, laižu gaisā frīfragus, slapoju sēdētājus, retu reizi izmetu kādu patiešām superforšu pingeru un naktī lieku votes ar tādu nolūku, lai serveri maksimāli ilgi noturētu pie dzīvības [tātad def'u]. Labi, man laikam paģiras, jāaizlido uz veikalu. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

offtop koments myb ..

retu reizi ienaakot serverii, 90% gadijumos absoluuts beernudaarzs notiekaas ..

viens laizh muuziku pa voice, otrs kjeerc savaa 12gadnieka balsii, vel barinsh censhas noflashot viens otru ..

bet vieniigais, ko dara eziic (nereagjeeshana uz suudziibaam laikam neskaitas darbiiba) - censhas nomainiit chateau, piranesi, dd2 (un citas relatiivi sakariigaas mapes) uz kautkaadiem winternights un assaultiem ..

shii nav suudziiba, bet vienk komentaars ..

es ar uzskatu, ka insta-xm uz savu favmap pie joina ir nopietni garaam.. bet nu neteiksim, ka vidusmeera speeleetaajam juusu konstantaa aakstiishanaas ietu pie sirds ..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...