Jump to content
GIGN Forum

Bezalkaholiskais Alus


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Situaacija sekojosha aptuveni pulkstens 23:30 iegriezos ziepniekalna ielas Statoilaa un veeleejos iegaadaaties bezalkaholisko alu Baltika 0, tomeer aplauzos ar to, ka Statoilaa nav Baltika 0 ,nodomaaju, kas tad veel man atliek jaanjem Aldara Zelta Non-Alchacolic... Bet nee pieeju pie kases ar triis pudeleem rokaas un man iebaazh sejaa tekstu, ka bezalkaholisko alu aizliegts paardot peec 22:00 WTF? Driiz tautai kefiiru piegrieziis!!! MMMM!!! :lolza:

Ierakstiet ww.gign.lv un ko juus redzat Tickle Tcikle :D

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Amii atbildot uz tavu jautaajumu - nee es nesakidrojos, jo vienkaarshi bezalkaholiskais alus nav ta lieta par ko sabojaat paardeveejai visu turpmaako nakts mainju! Aizgaaju panjeemu sulu un uz maajaam prom!

Link to comment
Share on other sites

Jaa no kavasa var dabuut promiles, kuras kaa ir pieraadiits ir maldiigas!!! Tas noziimee ja tu tko izrauj pudeli ilgjuciema dziivaa kvasa, tad tev kaadas 15 - 30 min buus promiles aptuveni 0,0 - 0,3 bet tas ir tikai maldiigs iespaids, kaa teikt trubinjas gljuks! otrajaa puutienaa tev atdod bumaagus un noveel laimiigu celju! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

k-kad pasen pa radio dzirdēju, kur tika apspriest šis jautājums. Tur tika teikts, ka zem 0.5 promillēm (ja pareizi atceros) drīkst pārdot pēc 22:00. Un bezalkoholiskajam ir mazāk par tām promillēm, tāpēc drīkst pārdot.

Link to comment
Share on other sites

kads prikols dzert to bezalkaholisko alu? norm panjemtu kolu un miers

Kāds prikols dzert kolu?

Viņam gribējās...

Bet pareizi darīji, ka nestrīdējies ar kasieri. Priecē ka Latvijā arī ir saprātīgi cilvēki un nelecas par sīkumiem :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...