Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Protests

posted by macho 15-04-2009, 10:53

Labdien! Uzspiediet uz tās bildītes pa kreisi, lai redzētu kas par lietu. Kāpēc es vispār šo te rakstu un ko es vēlos panākt. Es pagaidīšu.
....
...
...
Nu re, es ceru tagad viss ir skaidrs. Šis ir protests pret to, ka worms nav gignā uztaisījis iespēju reāli (un šeit es vēlos uzsvērt vārdu "reāli") blogot! Protests izpaudīsies tā, ka es te rakstīšu visādu sūdu līdz brīdim, kamēr kaut kas mainīsies. Vai arī līdz brīdim, kad man apniks. Bet spriežot pēc tā, cik reizes es esmu noklausījies Māra Štromberga gabalu, vei, es izkopēšu gabaliņu no sava last.fm profila.

VIETA dziesma REIZES
4 EverybodyB – Strombergs Revenge 71

Tātad mana 4ā visu laiku klausītākā dziesma ir "Strombergs revenge", kuru esmu klausījies 71 reizes (ja ieskaita vēl tās reizes, kad laidu pa tiešo no tvneta, jo man nebija mp3 faila, tad sanāk >100).

KO TAS NOZĪMĒ? Tas nozīmē, ka man diez vai apniks. Es esmu ļoti pacietīgs. UN man patīk lieliska mūzika!

Ko tas īstenībā nozīmē? To, kaes turpmāko N laiku (kur N ir tieši atkarīgs no worma) rakstīšu šeit visādu sūdu. Apmēram tādu, kādu es rakstītu, ja man būtu savs BLOGS. Īstenībā es gribēju pateikt, ka ne jau man blogu vajag, tāpēc ka Aigars Štokenbergs blogo, nē, nē, man vienkārši ir visādas lietas, kuras es gribu pastāstīt un tad nu man ir nepieciešama VIETNE kur to darīt. Cik bieži es to darīšu man grūti pateikt, dažreiz te būs 5 jaunumi dienā, dažreiz pa 3 dienām viens (es jau gribēju rakstīt "pa 5 dienām viens", bet tad es sapratu, ka mana verbālā caureja tik ilgi nevar tikt aizturēta).

Ko es rakstīšu? Kā jau minēju sūdu. Tā kā mēs zinām, ka viss ir sūds izņemot urīnu, tad diezgan droši varu apgalvot, ka par urīnu es nerunāšu. Nu varbūt pavisam nedaudz. Redziet, man ir tāds īpašs skills, es varu ilgi neiet čurāt. Rekords laikam ir iet mīzt tikai pēc 6ā aliņa.

Vispār jau man bija grandiozi plāni, ko taisīt un daudzas interesantas lietas padomā, bet man negribas neko solīt, jo es zinu kā mani mēdz pārņemt slinkums. Bet vienu es varu apsolīt - es pacentīšos.

Nu labi, pastāstīšu vienu ideju - man bija doma uztaisīt kampaņu "Mēnesis ar macho", kur galvenā kampaņas bilde ir smaidīgs es (es rādu īkšķi) un tad es mēnesi stāstu ko es daru, tādējādi protestējot pret to, ka šeit nav blogu opcija. Bet man neiznāca uztaisīt smuku bildi un tā ideja nomira. I suck at photoshop. Nekas, šī protesta laikā, es pakačāšu savus skillus.

Ā, vēl es gribēju pateikt - tā kā šeit nav opcija sadalīt ziņas kategorijās vai pielikt tagus, tad es to darīšu pats! Tas varētu izskatīties apmēram šādi.

Jaunuma tagi - sūds, jaunums, ahujennā bilde, Māris Štrombergs, Aigars Štokenbergs, blogs, blogot, blogosfēra, dažādi, tags

Nu re, tagad kaut vai googlē meklējot, kad mazais gūglbotiņš noindeksēs lapeli, varēs atrast meklējot pēc "Jaunuma tagi tags". Tad gan izkritīs baigi daudzie (nu tad kad būs daudzie), jo es katram likšu klāt tagu "tags". Varētu jau teikt birka, bet tas man atgādina pašreizējā Rīgas mēra mājdzīvnieku, kas dzīvo burkā, tāpēc iztiksim bez tā.

Labi, tiekamies nākamajā jaunumā! Čau, čaaau! Un īpaši Ilzei - čāaaaau! Es jau gribēju rakstīt viņas kļičku, bet tā ir diezgan šitaina!
Read comments (33)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN