Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Busteris

posted by macho 14-11-2006, 22:57

Jaunums ir PAPILDINĀTS, spiežam pogu Lasīt visu rakstu!

Jauna diena, jauni pārsteigumi. Šīsdienas pārsteigums ir tāds, ka no šā brīža, lai spēlētu gign serverī ir nepieciešama universālā antičītu programma Buster. Tie kas nav reģistrēti lapā Busteri var dabūt SPIEŽOT ŠEIT. Busteris patlaban gan ir alfabetagammadelta izstrādes stadijā, tāpēc, ja jums rodas kādas problēmas ar tā lietošanu, lūdzu rakstīt te. Lietošana ir vienkārša - Busteris ir jāpalaiž un jāiet csā - tas arī viss. Ja tev ir zem 16 gadiem, tad pārbaudi visu VĒLREIZ, pirms sūdzies par savām problēmām saistībā ar Busteri, kas var rasties atšķirīgu datora konfigurāciju dēļ. Nekad nevar visu notestēt līdz galam, tāpēc, ja kaut kas nestrādā, neplēšiet matus no galvas un nedauziet stiklus. Un neaiztieciet kaķīti - viņš jau nu noteikti šoreiz nav vainīgs. Mierīgi ierakstiet forumā savu problēmu norādot kāds jums ir windows, cs versija, antičīts un firewalls un gaidiet atbildi.

Ak jā, silts ieteikums nelietot busteri uz VAC2 serveriem, jo fig viņ sazin kā VAC reaģēs uz šo te softu... Protams, ja nav žēl sava steam accounta, tad lūdzu, varat mēģināt... lai gan ir ienākušas ziņas, ka Busteris uz steama neiet... tas tiks vēlāk pārbaudīts...

Tā kā mums ir ūberantičīts, mums vajadzētu novienoties, par ko cilvēki tiks banoti... Man tagad būs gari jāraksta, ja es rakstīšu visas neatļautās lietas - tāpēc es uzrakstīšu tikai atļautās - defaultā cs konfigurācija un viss, nekādi vijeboni. Nekādi krāsainie modeļi, nekādas noņemtās margas u.c. staffi - nu teiksim iedomājieties inferno balkonu bez tiem režģīšiem - nu tak tāds čīts ka bail. Es, ja godīgi, galīgi neesmu "up to date" visu šito čītu ziņā, tāpēc arī paliksim pie defaultās cs konfigurācijas. Ar to es nedomāju ka mērķa un burtiņu krāsu nedrīkst mainīt. Nu īsāk sakot, sapratāt. Ja jums ir kaut kas sakāms šinī sakarā, izmantojiet komentārus un/vai forumu.

PAPILDINĀTS
Kas attiecas uz tiem, kam raustās FPS - pirms sūdzies par kaut ko, lūdzu izdari sekojošās darbības:
1) norestartē PC
2) pārliecinies, ka fonā antivīrus neko neskanē
3) never vaļā nekādus firefokšus un IExplorerus
4) vopšem neko never vaļā
5) palaid busteri un CS un ej GIGNā

Ja pēc šo soļu izdarīšanas ik pa minūtei raustās fps, tad forumā (links ir augstāk tekstā) vajadzētu norādīt, kas ir pa problēmu un pierakstīt klāt datora parametrus. Piemērs bugreportam:

Man reizi divās minūtēs fps nokrīt no 99 līdz 30. Zemais fps ir aptuveni uz pussekundi. Pēc tam atkal ir 99. Mans dators ir AMD Athlon XP 2500+, RAM: 256mb, video karte: Geforce 5200fx, windows XP ar SP2. Lietoju Kaspersky 6.0 kā arī Outpost Firewall. Plzzz help!1!!1!!
Read comments (207)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Ball

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN