Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Brutal Assault part 2

posted by macho 06-09-2006, 17:38

Braukt pa autobāni bija tīri kūl, arī līkumainie kalnu ceļi bija labi asfaltēti un mēs pēc kādām 2h nonācām galā.

Nokļuvām uz vietas ~15:00, tieši tad kad tur telšu vieta vērās vaļā un viss lēnām sāka notikt. Veikalā bijām nopirkuši pačku ar aliņiem,kas izrādījās neliela kļūda, jo vajadzēja paņemt vismaz 5 pačkas (20 aliņi katrā). Apmetušies uz vietas, salikuši telti, sākām atalgot sevi pēc garā ceļa ar aliņiem. Paika mums bija foršās zupiņas. Runājot par apetīti - vienā momentā ejot mīzt es atnācu atpakaļ ar šādu kāju. Lūk arī vaininieks ^_^. Sāka parādīties arī citi cilvēki un uz vakara pusi jau telšu vieta bijadiezgan aizpildīta. Tur gan vēl trūkst vairākas teltis - teiksim 3 teltis tika uzceltas pie mūsu mašīnas (tā pa kreisi bildē ar 3iem no mums - madball, Dr. Pain un Ms. Death). Netālu no mums apmetās vairāki kolorīti personāži - blakus mums bija veca lada ar Opi Opi un 2 pienapuikām, kuri ķipa fanoja par grupu Mayhem, vismaz tā varēja spriest pēc viņu krekliņiem. Biju diezgan pārliecināts, ka mājās viņš labprātāk uz austiņām klausās Pussycat Dolls, vismaz pēc tāda izskatījās. Otrā pusē mums bija meitene ar savu draugu (kura bildi es nelikšu, jo uz viņa pussy ģīmi es paguvu atskatīties) un wannabe betmens. 2 festivāla vakarus no 3im abi džeki nenormāli ilgi krāsojās un beigās izskatījās pēc kaut kāda gothicinstrumentalpussypopmetāla piekritējiem. Vobšem lol. Vēl no mums netālu bija šis pāris, nekas īpašs saistībā ar viņiem nenotika, ja neskaita šo bildi.

Pasākuma pirmajā dienā (īstenībajā nultajā dienā, jo visas grupas sāka spēlēt dienu vēlāk) bija diezgan silts. Uzskatāmi attēli - 1, 2, 3. Šajā pēdējā bildē ir redzama "busty babe", kuru visu laiku dažādu iemeslu dēļ nesanāca nofočēt. Mīnuss bija tāds, ka bija biš pa daudz lapseņu, bet viņas īpaši neuzmācās un nekādu citu knišļu nemanīja tā ka bija ok. Kādu laiciņu padzēruši aliņu ievērojām rindu pie vārtiem, devāmies mēs arī tur pastāvēt un pareizi darījām, jo vēlāk rinda kļuva ievērojami garāka. Nemazinājās viņa apmēram ~2h. Dabūjām pie ieejas ap roku tādu zaļu štruntu kas izskatījās ka ir no papīra. Izrādījās gan vēlāk ka tas ir sūdiņš ar kaut kādu plēvi apkārt un ļoti izturīgs. Nebija nemaz tik viegli viņu dabūt nost no rokas pēc tam. Tad sapirkām kuponus (jo tur uz vietas visu varēja nopirkt tikai par kuponiem) un sēdējām vienā foršā pakalniņā un čillojām. Neviens tā īpaši nepiedzērās, toties es konstatēju ka gulēt mazā teltī, kurai, ja ārā līst, pieskaras kaut kur no iekšpuses, tad tu dabū slapumiņu uz deguntiņa. Šī piemīlīgā iemesla dēļ es turpmākās naktis gulēju mašīnā.

Nākamajā rītā nekas tāds pārāk svarīgs nenotika - piecēlāmies ap 12:00, biš pačillojām un tikmēr jau festivāls lēnām sākās. Pirmā grupa, kas spēlēja bija jig-ai (japanese gore), kuriem starp citu ir ļoti smuka weblapa. Man ļoti patīk viņu linku izskats ^_^. Iespējams novilkt un paklausīties arī kādu viņu gabalu. Grupa nav ekstrēmi populāra (lai gan mūzikas stils rullē) un nespeciālistam visās šitajās desmetāla padarīšanās viņa ne ar ko īpašu no parastas desmetāla grupas neatšķirsies. Neskanēja šī grupa gluži kā eņģeļu koris mūsu ausīm, tāpēc īpaši klausīties neiespringām - aizgājām pēc aliņa un šo to ieēst un atgriezāmies uz Ocean, The. Tā kā šie izpildītāji man īpaši neatšķīrās no nākamajiem - Cenotaph tad es neko īpašu par viņiem pateikt nevarēšu. Birdflesh, nākamo grupu īsti neaceros, bet Gojira gan palika atmiņā kā tīri tā neko grupa. Nākamā bija mums lielākais pārsteigums unmūsu uztverē viena no labākajām festivāla grupām - izraēliešu Orphaned Land. Tas bija faking blood perfekts muzons un domāju, ka patiks arī daudziem no jums, jo tur pa vidu sabāzti vairāki tautiski motīvi, kas lika vilkt paralēles ar mūsu Skyforger. Dziesmas Orphaned Land un Norra El Norra bija vienkārši perfektas. Par šitiem keksiem mēs konkrēti iefanojām. Vokālists bija ietērpies stilīgā garā mētelī un no attāluma man nedaudz atgādināja Serj Tankian no SOAD, lai gan vienīgā līdzība bija matu garums un varbūt dažas kustības uz skatuves. Pēc viņu uzstāšanās viennozīmīgi nospriedām ka šie džeki rullē un gājām tuvāk skatuvei jo nākamā grupa (mana personīgā simpātija no visām 3 dienām) bija Fear Factory. Es jau vienreiz biju uz viņu konci Tallinā, bet tas notika kaut kādā klubā un nebija tik kruti kā koncerti atklātā laukā, lai gan man tik un tā ļoti patika. Šī reize bija daudz labāka. Bijām ļoti tuvu skatuvei un lieliski varējām aplūkot visus grupas dalībniekus. Vairs neatceros ar kuru dziesmu viņi sāka un kāda bija dziesmu kārtība, atceros tikai labākos iespaidus. Atskan "Due to the graphic nature of this program, listener discretion is advised" un AAAIZIIEEEET Edgecrusher. Damn, kā es dievinu to dziesmu. Vēl ļoti labi skanēja Shock, Self Bias Resistor, Body Hammer, arī 540000 Degrees Fahrenheit, kas ir no viņu jaunā albūma un riktīgi kruta skanēja Replica un Demanufacture, kuras man arī nenormāli patīk. Kā es tur pilnā kaklā pie Demanufacture mauroju "I'VE GOT... NO MORE... GOD DAMN... RESPECT". Ja viņi vēl būtu nospēlējuši Invisible Wounds, tad mana dzīve būtu pilnīga. Lai gan ārā bija vēss un mums bija džemperi, konča laikā novelkot viņus pat kreklā bija karsti. Izlēkājos un izārdījos pēc sirds patikas. Vienkārši super. Pēc konča jau bija sajūta, ka ir bijusi jēga braukt visu šito gabalu.

Aliņš pēc šitādas izkustēšanās tecēja kuņģī kā pa reni. Pārējās grupas vairs neklausījāmies, lai gan kā vēlāk izrādījās uz Negligent Collateral Collapse vajadzēja aiziet (kaut vai tikai nosaukuma pēc). Atkal neviens īpaši nepiedzērāmies un mēs diezgan laicīgi aizgājām gulēt (jo nākamajā rītā viss sākās jau 10:00 ar Smashed Face). Nez kāpēc palaidām garām Galadriel kas vēlāk izrādījās tīri sakarīga grupa. Mūsu galvenais mērķis bija dzirdēt grupu Rasta, kura iekaroja simpātijas vienīgajai meitenei mūsu kompānijā, jau tad, kad viss ko viņa par grupu zināja, bija tās nosaukums. Mūsu simpātijas viņi iekaroja pasakot "Hello France" pēc pirmās dziesmas. Bij tā nedaudz "lol, wtf?" lai gan no otras puses saprotami - džeki drošvien rastu nedaudz ievilkuši braucot uz koncertu un šiem nedaudz sajucis kur viņi nokļuvuši. Ā, es viņus arī nofočēju. Vispār viņi bija ok, es pat saklausīju vairākās dziesmās tīri foršu ritmu. Tālāk paņēmām nelielu ēšanas pauzīti un gatavojāmies iet uz 17:55, kad spēlēšot Skyforger.

Paņēmām steiku (oj kādu steiku) un paēduši ar aliņiem devāmies paklausīties vēl kādu grupu. Skyforger sākās ātrāk (labi ka mums nevienam nebija pulkstenis un mēs tur sēdējām kādas 2h iepriekš) tā ka mēs visi devāmies pie skatuves fanot. Vispār pasākuma laikā vienīgie latvieši, kas nebija saistīti ar kādu no abām latviešu grupām, izskatījās ka bijām mēs. Uz mani viens čalītis biš dīvaini paskatījās kad skaņojot Skyvorger vokālists teica "Viens, viens" un es no publikas uzbļāvu "Divi, divi", ko viņš arī pēc tam pateica. Skatiens bija apmēram tāds - "Lol, wtf? Tā tak nav dziesma? Un btw lol, kā tu zini ka viņš teiks to dīvaino vārdu? O_O". Skaņojās viņi diezgan ilgi un visi nenormāli fanoja, kad čalis testēja kokli, stabuli un dūdas. Tās gan visiem patika, arī vēlāk. Dziesmas es galīgi viņiem no galvas nezinu, atceros tikai, ka bauroju pilnā rīklē "UZ KARIŅU BĀLIŅŠ JĀJA NEPUŠĶOTU CEPURĪTI" pie dziesmas "Uz Kariņu Bāliņš Jāja". Respect viņiem, jo visas dziesmas tika nospēlētas latviski, lai gan Skyforgeram ir arī vairākas dziesmas angliski. Madball vēl teica, ka esot dzirdējis kā viens ar konkrētu akcentu pusaizkautā balsī bļāvis "Migla, migla, rasa, rasa", kad izskatījās, ka Skyforger tomēr prom neies, bet vēl vienu dziesmu nospēlēs. Manas cerības piepildījās - tika nospēlēts mans favorīts - dziesma "Kad Ūsiņš Jāj". Nu ble, kā es dievinu to momentu kad čalīts spēlē stabuli un tur tā eleganti pievienojas bungas un pēc tam ģitāra - dzīvajā vispār ūberkūli izklausās. Publika totāli dievināja viņus, varēja redzēt, ka vokālists ir patīkami pārsteigts par lielo atbalstu. Nākamā grupa aiz viņiem kaut kādu černi taisīja, tāpēc viņi nospēlēja vēl vienu dziesmu. Vēlviens superpozitīvs iespaids no visa pasākuma. Starp citu pateicoties vokālista akcentam, kad tas pēc pirmās dziesmas teica "Hello friends" Dr. Pain saprata iemeslu dīvainajai grupas Rasta uzrunai publikai.

Pēdējais turpinājums sekos...
Read comments (29)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN