Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Stāsts un filma

posted by macho 17-07-2006, 18:49

Reiz kaķis, zobārsts un pelikāns nolēma iet mācīties par jūrniekiem. Un tā vienā jaukā dienā viņi devās uz jūras skolu. Kaķis dabūja spērienu pa pakaļu no pirmā jūrnieka, kurš viņu ievēroja, zobārstu atšuva ar tekstu "Tev sievietes rokas loli, ej zeķes adi", bet pelikāns tiklīdz kā ievēroja jūru, tā aizmetās ēst zivis. Vēlāk vakarā, kad viņi visi sapulcējās un apsprieda dienas notikumus kaķis teica: "Ai, aizmirstiet, būt par jūrnieku nav forši, jūrnieki ir stulbi - viņi nēsā strīpainas drēbes un izskatās pēc zebrām. Un zebras ir stulbas tāpēc jūrnieki ir stulbi!!!!". Zobārsts māja ar galvu un piemetināja: "Viņiem rokas kā lāpstas un lāpstas ir tizlas, tāpēc jūrnieki ir tizli". Pelikāns neteica neko, jo čāpstināja knābi pilnu ar zivīm.

Pie kaķa, zobārsta un pelikāna atgriezīsimies vēlāk, es gribēju pateikt, ka uztaisīju mūviju, kur es 30 minūtēs izpildu misiju. Misija - jādabū ar katru ieroci vismaz viens frags, sākot ar pistolēm un tad ejot uz augšu, respektīvi 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 2-1 utt. Katru nākamo ieroci var ņemt, ja ar iepriekšējo ir dabūts vismaz viens frags :) Vienīgais izņēmums ir, ka spēlējot kā CT ar uspu var nošaut pirmo un tad ņemt gloku (hei, es šito izdomāju, es izdomāšu arī izņēmumus). Nazi var izmantot jebkurā momentā (bet vajag izmantot), bet granāta nav obligāta, jo granāta nav domāta novākšanai, bet gan ievainošanai (neskaitot varbūt cw pirmajos raundos un puba fragošanu).

Vobšem te var novilkt mūviju, kuru es uztaisīju. Noskatoties viņu, es gan konstatēju, ka vairākas lietas vajadzēja taisīt savādāk, bet to nākošreiz.

P.S. man nav nekas pret jūrniekiem, es vienkārši pastāstīju stāstu par kaķi, zobārstu un pelikānu, kam vajadzētu būt turpinājumam.
Read comments (43)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN