Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Diena Septiņi un Fināls

posted by macho 31-03-2006, 10:08

Šajā jaukajā pavasara dienā, kad sLoWiks ir aizgājis uz forumu, es ar Kakao pārslām ar pienu rakstu šo, GIGN turnīra Sacensības Versija Divi pēdējo jaunumu. Jā, es nebaidos teikt pavasara, jo, lai gan ārā vietām vēl redzams ir sniegs un koki vēl ir tikpat kaili kā slavenais Mikelandželo "Dāvids", pavasaris ir jūtams visu sirdīs. Pietiek tikai paskatīties pa logu, lai redzētu cilvēkus priecīgi lēkājot, jūsmīgi smaidot, apkamp- joties, bučojoties un priecājoties par pavasari. Emm, nu labi, ar to nepietiek, jo es tikko paskatījos un viss ko redzēju bija pāris kaijas un zils maisiņš ieķēries kokā. Tomēr jāpiezīmē, ka maisiņš ir diezgan pavasarīgs. Labi, kas mums ar to turnīru.

Neatceros, ko es tādu svarīgu darīju trešdien, bet vairākas spēles neredzēju. Cik sapratu beat vs CyDS bija interesanta, jo CyDS izrāva uzvaru no 11:14. Spēlē koxx vs v spēlētājam d! (kas laikam ir tas pats jackD) bija redzams, ka nav dūmu, jo puisis spieda caur dūmiem precīzi uz galvām kā mīļais un nekas neliecināja par kaut mazāko vizuālo šķērsli. Ja kāds pidiņš man netic, varat nokačāt demku un apskatīties 11 raundu. Nedaudz dīvainā kārtā CyDS zaudēja company, vismaz man likās, ka viņi spēlē labāk. sT kapteinis sāka dirsties ar mani, jo viņam nepatika turnīra noteikumi. Tā arī neatradu to cilvēku, kurš viņu būtu spiedis šeit piedalīties.

Vakardiena tāda interesanta spēlēto karšu ziņā izvērtās. koxx vinnēja ala iekš de_prodigy, dshot vinnēja company iekš de_cpl_strike. Pēc šīs spēles gan atklājās, ka pie dshotiem spēlē kaut kādi ļevie cilvēki, nav jau brīnums, kamēr viņi nevienu nevinnē, tikmēr visiem vienalga, a kad džeki tiek līdz finālam tad uzreiz "ēē, ēē, kāpēc kaut kāds geļiks tur ar manu niku spēlē? Tas tak neesmu es? UN FINĀLĀ? Nu gan. Viss. Skrienu sūdzēties". Vispār jau man patika kā dshoti spēlē - kartes arī tādas foršas parasti ņēma. Bet dshot ļevo spēlētāju dēļ finālā netika un tas norisinājās starp koxx un ala.

Tabulā smuki uzzīmēts kāda karte bija finālā - de_airstrip. Man fināls ļoti patika, lielie pro koxx karti nezināja gandrīz vispār. Airstripā ir tāda truba no kuras jēgas nav vispār nekādas - vienkārši kā alternatīvs ceļš, nezinu kā rockyu un kabom! (laikam THUG) viņu atrada, bet kad atrada, tad turpināja izmantot visu laiku. Sēdēju un domāju, moš pateikt viņiem, ka pa augšu aizskriet ir divreiz ātrāk. Nabaga ala nezināja, ka pretējā komandā ir divas bremzes, kas sedz tālāko spotu un tāpēc nerašoja, bet lēnām bīdijās uz priekšu. Tajā vienā raundā, kurā viņi izdomāja bišķi paskriet, viņiem arī izdevās ieņemt spotu pirmajiem. Nu labi, ko tur daudz rakstīt, koxx vinnēja 16:6. Kā jau teicu balva nekāda viņiem nepienākas, bet viņi gribēja piereģistrēties uz gign servera, tā kā to es izdarīju, tad to tikpat labi var uzskatīt par balvu.

Vobšem gribēju pateikt paldies em^, kurš apkopoja spēļu rezultātus un linkus uz demkām un flashback, kurš apdeitoja spēļu listu, un pārcēla spēles pēc vajadzības. Paldies arī visiem prjaņņikiem, spēles visas tika novadītas labi. Man personīgi piebesīja klausīties visādu sīku tizleņu apvainojumos, tā ka uz labu laiku pārgāja vēlme rīkot kaut ko līdzīgu šim. Paldies dievam tuvojas vasara, kad var chillot ārā.

Kakao pārslas sen jau beidzās, sLoWiku arī vairs forumā neredzu, aiz loga baložiem ir savs tusiņš un vārnai savs, zilais maisiņš joprojām karājās kokā un es saprotu, ka laiks beigt. Varbūt vēl kādreiz tiksimies.
Read comments (31)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN