EriX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 buutu labi krekla kraasas piemeerot access liimenim taatad, es gribu sarkanu kreklu, iedos kaads man plz sasrkano acc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 buutu labi krekla kraasas piemeerot access liimenim rekur maneejaa var to tieshi nika kraasu uzlikt taada kraasaa, kaadas ir tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Nee nu kam balts, melns tas nav svarigi. galvenais ir logo, moto + nick un krasa jau gaumes lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 nak3d laps Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Nū, man teiksim nepatika Bukuča variants. Bet Rawena variants vnk ownz . Hm, neikedam tāds neslikts. Patīk tas fonts. Bet tā asins peļķe tomēr kaut kā dīvaini izskatās. Tur varētu kko pielabot vai kādu citu logo vai moto ielikt.. Ideja par nika krāsām arī laba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 rawn!!! OWNED labs isteniiba varetu lidzigi ka bukucim - melns krekls, sakot no lejas daljas viena stuura taa nedaudz asinis ka pret sienu izsmerejushas un augsha gign ar baltiem burtiem...vai arii "gign" asinjpeljkjee...gotiem patiktu a un sturii pie texta gign varetu cs logo tikai probleema... gignaa nav gotu ,[[[[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Logo + moto! ( moto pēc rayus ieteikuma ) Edited August 21, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Nak3D'am best.. P.S Pietrūkst tikai moto.. Edited August 21, 2006 by ant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 man taa liekas tas moto metajas ircaa, bet nu galvenais dzeki nespamot parak un palikt pie viena kopsauceja Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Man ir priekšlikums - odiņš varētu ar brīvu roku paintā uzzīmēt to, kas redzams gign neoficiālajā userbārā (vinjam labi padodas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 tikai probleema... gignaa nav gotu ,[[[[ nu laiks negaida - fiksi meklee rokas gotus un vec uz gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Ja jus izmantojat manutekstu tur japieraksta ka tas ir mans vai jasamaksa man 5ls ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 naktrīsdē variants man biki vairāk smeķē, kā pidiņa bukuča variants. uztaisat tās maikas gan melnu gan baltu... abi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Baltais variants Edited August 21, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Muusu klanam ar ir doma taisiit kreklus un tad vnk ideja bija taada ka prieksa visiem vienaada, bet aizmuguree ko katrs veelas nu tad man aizmugure ir saada Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 rawen ti ludshij vispaar bukucha un nakeda variantus vareetu samest vienaa kreklaa, sauklu vajag, gign.lv + niku , apr niku neesmu aparliecinaats man liekas tad biezhas klapes uz ielaam sanaaks kad savaaxies visi nobanotie + mans domaat ka kreklu vajag tumshu nezinu varbuut taadaa kraasaa kaa gign, jo balta kraasa galiigi ar gign neasocieejas + aatri sakjeleesies gign tusos P.S. visi tie sauklji play hard go pro ir galiigi garaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 esir par gaishu kreklu! Man gaishaa kraasa labaak piestaav nak3da variants ir laps Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 V1. Laikam jau kautkas tāds nemaz nebūtu pa spēkam drukātavām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) V2. Stulbais fonts neņem pretī burtus ar garumzīmēm, bet vispār tā izskatās diezgan stilīgi. EDIT: Vai frāze īsti pareiza vai ne, īsti nezinu, nošpikoju no bukuča. Edited August 21, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 Vēlviens variants bez "the best pub in latvia" man patīk tie asins sūdi uz krekla. nezinu kā izskatīsies dzīvē, bet te izskatās reāli stilīgi. rawena variantu neredzu bet ja varētu tad gribētu visus kreklus kas piedāvāti uztaisīt - visi ir tīri ok parodija - dikti noderīga infa. set - nākošreiz to superlol paturi pie sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Tikai, manuprāt, pareizi bija: "Mēs jūs krušījat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Manliekas, svarīgi būtu piefiksēt .lv, ne tikai GIGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Smuki izkatiitos ar rozā burtiem ... piem melns krekls un rozā burti... tikai manc ieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 tikai lieta taada, ka aiznesot uz iestaadi kur shos kreklus taisa, manurpaat, iedodot bildi ar shaadu kreklinju vinji nevareetu uztaisiit neko, jo tur manliekas ir kautkaa savaadaak un uz daudz lielaakiem pikseljiem maybe jaataisa ir kaads kreklu speciaalists? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 principaa aiznesot uz apdruku var iedot CD ar grafiku kuru veelies - vai taa ir bilde vai kas cits - un vini tev uzspiediis... taa kaa viss kaartiibaa - vajag tikai saprast ko man personiigi patiik burkas un nak3D varianti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now