worm Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja tev ir virs 16 un tu gribi cept gaļu, nezvani Wormam un neprasi, kas tev jādara. Katrā ziņā pasākums notiek riitvakar un ne tūlīt Pakojiet mantas un velcieties. EDITED: ā, viens sīkums - mans tel. numurs jums netiek izpausts, gribeetaaji zinaas. Īsumā tiem, kas nebūs - hedšots garantēts. Vēl saraksts ar tiem, kas pieteikušies: worm spite big_shit ali H!vemind blody allw0rth bloodlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 pinci, man tavs nr nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 tad sazinies ar tiem, kam ir mans numurs aa un pasakums notiek kleistos, atbraukt var ar 13 vai 36 autobusu ja brauc ar mashiinu + shmiga, tad lidzi janjem telts un piederumi, vienigi mashina stipri uz ielas paliek, takaa domajat pashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 aa un maza piebildiite PANJEMAT LIDZI GALJU BLJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 par piebildi - LOL telti es fūcim atstāju, guļammaisu atstāju darēkai ar Ilzi. ja būšu, tad ar alu un gaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Es braucu un tests arī varbūt ar mani. Piezvanīšu rīt, worm, par detaļām. Par copyraita pārkāpšanu worms man maksās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 es piedāvāju atlikt to visu uz 6dienu, lai man būtu izdevīgāk. BET, tā kā es jūs, maitas, pazīstu, tad PSC. man anāla mirstamā līnija kretīniskam tulkojumam uz sestdienu, lai tūlīt es dabūtu piķi. psc psc psc jūs. tukumā norausieties 1vs1 5LS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 mees tev atstasim kaadu gabalinju naftas (varbuut) par kopiiraita paarkapumiem varat sist spiti, es sho topiku vispar neesmu veidojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 pag, opecs veel cenu nav uzceelis pietiekoshi augstu, es tachu gribu uzvaariities. a par spiti - es jau bliezhu niknu meilu LAA. mosh MPAA arī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 RIAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Es meegjinashu ar airi trapit (kam vajadzes - sapratis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Asiņu kungs a.k.a. bloodlord arī pievienosies, tātad mūsu seksīgā trijotne ieradīsies. Vēl tikai tests nezin par visiem 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 cikos tas viss sākas un tas uz nakti visu ? ja tā - tad varētu pievienoties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Vēl varat Ali pierakstīt, būsim drūmā četrotne. Ha, viņš jau ir pirakstīts. Jess, dabūju vienu poustu klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 mans nabūs - izrādās, dzīvē ir ne tikai kodieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 fujitsii, mosh tu vari pieteikties tai mašīnā pie allwja? Jā, ir uz visu nakti un sākuma laiks nav noteikts P.s. es nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 allw tavaa mashiinaa veel vieta man un hivem atradiisies? es vnk riktiigi veeli peec darba buushu so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Tu būsi vēlu, bet mēs jau vācamies kopā agri. Nez, moš varēšu kaut kur pretī babraukt un savākt, tad jau telefoniski sarunāsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 nu ka labi izcepaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 vel joprojam cepam ps ar mani runaa ODI Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) Fuj es eedugalu kopaa ar ciiteri (hivemind) Edited August 12, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Tur tak neko redzēt nevar. P.S Nokaunies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 man brightnes liels es redzu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now