Mr|BoT Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kā visatrāk un labaak palielinat FPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 jauna video-karte un bija arii baltgeimos kautkaadi high FPS models bet vini izskatiijaas taa itkaa un galvas buutu uzbaazts papiira mais Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Pamekle iepriekshejos topickos ,shi tema ir parunata ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Izslēdz vsync [ vertical sync ] . Un pievieno dažas komandas savam CFG [ Fails "Valve" direktorijā , mapē "cstrike" , nosaukums "confog.cfg"] . Ieraksti tur tādas komandas kā : cl_picmip 2 ; cl_minmodels 1 ; cl_playermip 2 [ grafika būs nedaudz sūdīgāka , bet FPS labāks ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Esmu laikam ļoti stulbs, bet paprasīšu. Kas ir tas vsync un kā viņu izslēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 "vsync" jeb "vertical sync" , īsi sakot ierobežo FPS uz 60 . Lai viņu izslēgtu ieej savas videokartes draiverī un pie settingiem uzliec pie "vsync" OFF ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) Izrakājos kur vien varēju, bet neatradu kur to vsync izslēgt. Nu kr4 es gāju desktop properties-->>iestatījumi-->>more-->>adapteris-->>properties-->>driver-->>driver details. te un visur izrakājos bet neatradu. kr4 pilnīgi neko nesaprotu. Ja tas ko dos iedošu skriinu. Edited August 2, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 traffic briinums ka tu ar to valodu maz tiki liidz tiem settingiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 bet tātad es esmu uz pareizā ceļa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 paarsteidzoshi bet jaa diivaini... vai tad fps nevareeja palielinaat ar fps_max 101 ? ja tev karte nevelk tad nevalk un viss... uz geforce 4 mx veel man liekas ka vareeja arii 99 fps dabuut... vecaakas - nezinu bet tie jau ir ieprieksheejaas eeras produkti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 nu pasakat kur uzlikt to vsync off. Es ar savu videokarti vislaik speleju uz 40-60. Un fps ļoti nestabils. Vislaik strauji krītās un augās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) nu pasakat kur uzlikt to vsync off. Es ar savu videokarti vislaik speleju uz 40-60. Un fps ļoti nestabils. Vislaik strauji krītās un augās. traffic piedod... uz pareizaaa celja tu biji ar pirmo logu... taalaak jau tev vajag jaunu video driveri... shitas... laadee droshi nav viirus... ja neiet tad ej uz nvidia.com un meklee pats... aa un taalaak... ieraxti, restartee... un atkal atver tos settingus (pirmos) kur var kraasu biitus un resulutionu mainiit tad atver to otru logu (settings vai properties) valjaa un tgad augshaa pie tabiem jaabuut jauni pogai - GEFORCE FX 5200 vai kkaa taa... tad noklikshjini uzliec lai ir standarta logs... karoch vinjsh prasiis kko un laikam cancel jaaspiezh bija.... taalaak kreisajaa pusee buus performance & kkas tur veel noklikshkjini! un tad buus redzams pa vidu (vairaak uz leju) VSYNC uzliec ar slayderi uz off un nonjem kjeksi no applicatiion controled... paareejiem ar taa vareesi izdariit un vnk nebuus nekaadi antialiasingi un tml... un tad ok... tas arii viss varbuut tik pc jaaretartee... starpcitu man liekas ka tavai karei buutu jaaiet ar 99 fps normaali... Edited August 2, 2006 by one 'lil AnimaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) START -> Settings ( iestatījumi ) -> Control Panel ( Kontrolpanelis ) -> Display ( Displejs) -> Settings ( Iestatījumi ) -> Advanced ( vairāk , vai kaut kā tā . Krč , tā ir izvēle virs apply ) . Tad tur būs vairākas izvēles . Izvēlies to , kuru NAV no minētajiem : General ; Adapter ; Monitor ; Color managment ; Troubleshoot . Palikusī izvēlne būs tas draiveris , kad tu uz tās izvēlnes uzspiedīsi itkā automātiski vajadzētu izlekt draivera logam . Ja tā notiek , tad "vsync" jeb "vertical sync " meklē pie "Performance & Quality Settings" , jo tev ir NVDIA GeForce videokarte . P.S - Kad mums būs saits , tad taisīšu pilnīgu "turtorial" par CS & FPS . Āāā .... , un man prikolī arī : "saīsne uz cdhack" , kas atrodas uz tava Desktopa Edited August 3, 2006 by Mr.Kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) sorry par , bet paraava reeka, apskatot Traffic'a Attached Image - "saiisne uz cdhack" Edited August 3, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr|BoT Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Izrakājos kur vien varēju, bet neatradu kur to vsync izslēgt. Nu kr4 es gāju desktop properties-->>iestatījumi-->>more-->>adapteris-->>properties-->>driver-->>driver details. te un visur izrakājos bet neatradu. kr4 pilnīgi neko nesaprotu. Ja tas ko dos iedošu skriinu. Traaffic kur tik forsu paneli dabuuji? un visus lodzinus, taadus orandzu, vari pateikt linku kur vr nokacaat programmu un izkatus? ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 jauna video-karte un bija arii baltgeimos kautkaadi high FPS models bet vini izskatiijaas taa itkaa un galvas buutu uzbaazts papiira mais Nu man ir GeForce 6600 ar 256 Mb RAM, bet CSā man ir tikai 60 fps kau arī consolē 75 ieraxtu Source conterstrike ir 99 fps Bet vispār es atšķirību nemanu, ja tie būt 60Hz monim un 99Hz tad es manītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 traffic labs Saīsne uz cdhack Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 vincester man ar tas prikols bija... nonjeemu vsync uz off vienmeer (tipsh to kjeksi nost no application controled) un veelaak kkad paraadijaas atkal 99 fps... bet man tie 60 paraadijaas tikai tad kad paarisntaleeju windowsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Traaffic kur tik forsu paneli dabuuji? un visus lodzinus, taadus orandzu, vari pateikt linku kur vr nokacaat programmu un izkatus? ludzu meklee ieprieksheejos topikos... kkur shitajaa pashaa foruma ir t.i. - probleemas un risinaajumi.... MEKLEEE atvainojos ka veelvienc post... piemirsaas ka jaunu taisu... Edited August 3, 2006 by one 'lil AnimaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Senx par infu. Ka4ājas pašlaik tas draivers vai kas. jau veseli 3% wiii vel stunda un desmit min jāgaida oo nu jau 4% acdhacku vairs nelietoju agrāk baigi demo vēroju ar viņu. woow 6% Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) trafic, tev windowsam tas ir skins vai tas ir k-kads cits windows? Edited August 3, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Windows skins. Man šitādu kaut kur 70 stili EDIT: nu tā ieinstalēju, bet veljoprojām nerādas tas, ko gribu. Edited August 3, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 lai pamainit win xp skinus vajag nokachat "style xp" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es ar pirkshu videokarti pa 43 Ls Radeon 9660 256 mb ir veerts pirkt taadu vai avr dabut leetaaK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Un vēl man parādījās tāds NVidia control panel kur viss krieviski un pa rus es vel neko nesaprotu. Moži tur var to vsync uzlikt off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts