Jump to content
GIGN Forum

Par Banosanu Un Citam Huinjam

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

nee nu buutu jau jauki, ja divi serveri buutu, laigan ir jau tas pro serveris kuraa neviens nespelee, bet varbuut vinjam vnk uzlikt, ka vinjaa tiek iekshaa visi regjistreetie, liidz ar to tur paraadiitos dziiviiba un + buutu taads, ka tur netrauceetu visaadi neregjistreetie, bet gan buutu saveejie

p.s. aizmirsu pieblist, ka buutu gatavs noziedot kaadu naudinju, ja buutu nepiecieshamiiba

Edited by redboot

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

atceros, kad veel bija taadi REG only laiki. vispaar sisteema tiiri ok, dienas visintensiivakajaa laikaa tiek speeleet tikai regoti, bet pa naktiim un agriem riitiem jau var ielaist kaadu citu arii. nu vispaar nee, taa pat pa dienas vidu reti, kursh chiito. kaut gan no otras puses atvieglos adminu darbu veerojot kkaadus ljevos chiiterus, kas maak to kaut cik pasleept. aij, saprataat gan jau.

eu no komoon, vecais labais quake2 CTF butu tacu fun wink.gif

mani parnema tada milziga nostalgija pec laikiem, kad man bija Pentium 2 Cyrix ar RIVA TNT 32 MB karti un 196 MB ram, un griezu Q2 delfi serveriti sad.gif moz macho var izskatit tadu iespeju. Es domaju, ka atrastos kads kas uzrautu to veco speeluku :|

+1 cs serveris uzreiz vajadzīgi admini...

vajadzēs vel klāt daudz adminus, nakts adminus, uc.

tā jau gign no rītiem bieži ir tā pašvakāk ar tiem adminiem

ja visi būtu admini sāktos haoss - to nevajag!

ir jau labi.... pagaidām neko nevajag mainīt...

es par q3 serveri! k-kā nespēju piešauties pie q2

Edited by darker

he he paskaties! smile.gif tagad 10Ls par bana nojemsanu! smile.gif Veciit taa jau ir tava alga! smile.gif Dod tikai zinju, ja kaads samaksaas. Bet ja samaksaas, tas daudz ko noziime. Ka jasaak komercializeet viss sitais sits! smile.gif

uzliekat otru serveri tikai registretiem speletajiem ar voteban ka es paskaidroju un domaju, ka admini nebus problema! wink.gif A, un adminiem tipa nau tiesibas taja serveri tapec, lai admini ietu pa naktim spelet pub serveri un banotu citerus.

Beefy

Guest darek
uzliekat otru serveri tikai registretiem speletajiem ar voteban ka es paskaidroju un domaju, ka admini nebus problema! wink.gif A, un adminiem tipa nau tiesibas taja serveri tapec, lai admini ietu pa naktim spelet pub serveri un banotu citerus.

Beefy

Nopirksi man lelli varda Rubija? Un vinjai jabut rozava kleitinja un kad piespiezh pa stipri kreiso kajinju vinja bljauj "Au, au, au" ?

Es ceru, ka tu saprati, ko es biju domajis!

par otru cs serveri vēl varētu padomāt, bet vienozīmīgi admini, kas ir uz tagadējā puba varētu tur būt par adminiem. Bet jaunie kas prasītos uz otro pubu būtu admini tikai un vienīgu uz otrā puba. A, ja nē tad tiešām būs tā, ka uz tā otrāpuba nebūs neviena admina! smile.gif Bet ir vēl viens bet!!! smile.gif Ir vēl simtiem loģiski domājošu cs playeru, kas varētu adminēt, bet viņiem nav reģistrēts niks. Vai macho un pārējie gignieši tam piekristu. Jo tas tiešām uzreiz būtu liels plus!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...