redboot Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) nee nu buutu jau jauki, ja divi serveri buutu, laigan ir jau tas pro serveris kuraa neviens nespelee, bet varbuut vinjam vnk uzlikt, ka vinjaa tiek iekshaa visi regjistreetie, liidz ar to tur paraadiitos dziiviiba un + buutu taads, ka tur netrauceetu visaadi neregjistreetie, bet gan buutu saveejie p.s. aizmirsu pieblist, ka buutu gatavs noziedot kaadu naudinju, ja buutu nepiecieshamiiba Edited July 24, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Iisteniibaa redboota ideja nav zemee metama. I like it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Man patika ideja par Riigas sakopshanu, kas rezulteejas ar bana nonjemshanu. Tas buutu riktiigi labais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 atceros, kad veel bija taadi REG only laiki. vispaar sisteema tiiri ok, dienas visintensiivakajaa laikaa tiek speeleet tikai regoti, bet pa naktiim un agriem riitiem jau var ielaist kaadu citu arii. nu vispaar nee, taa pat pa dienas vidu reti, kursh chiito. kaut gan no otras puses atvieglos adminu darbu veerojot kkaadus ljevos chiiterus, kas maak to kaut cik pasleept. aij, saprataat gan jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Nu vaig otru serveri. Serverii daudz reizes ir pa dienaam kad admini ir tik daudz cik vienaa komandaa speeleetaaji. Ja buutu otrs serveris tad varbuut tur buutu vieta arii kaadiem citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 mani tulin laikam izsvilps, bet vai nevar uzlikt Quake2 10vs10 serveri? plzzz. ar kartem Mckinley Revival, Capture Showdown utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 nah taadu uulmanjlaiku speeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ok. pievienots bonuss - bana noņemšana pa 10ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 eu no komoon, vecais labais quake2 CTF butu tacu fun mani parnema tada milziga nostalgija pec laikiem, kad man bija Pentium 2 Cyrix ar RIVA TNT 32 MB karti un 196 MB ram, un griezu Q2 delfi serveriti moz macho var izskatit tadu iespeju. Es domaju, ka atrastos kads kas uzrautu to veco speeluku :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Labāk RedBoot variants, ka pro serverī tiek visi reģistrētie speletāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 man gan liekas, ka labaak buutu 2 lidzveertiigi serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Es gan par vecā, labā UT serverīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) +1 cs serveris uzreiz vajadzīgi admini... vajadzēs vel klāt daudz adminus, nakts adminus, uc. tā jau gign no rītiem bieži ir tā pašvakāk ar tiem adminiem ja visi būtu admini sāktos haoss - to nevajag! ir jau labi.... pagaidām neko nevajag mainīt... es par q3 serveri! k-kā nespēju piešauties pie q2 Edited July 24, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) es par UT serveri edit: 2112 psot Edited July 24, 2006 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 varbut jus visi sametaties un maksajat man menesha algu, tad es ne tikai 5 serverus palaidiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 tu jau gribeetu mees tev varam tikai graudaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 tu jau gribeetu mees tev varam tikai graudaaa Nu man arii nav problema graudaa maksaat cik vajag par vienu serveris litrus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 he he paskaties! tagad 10Ls par bana nojemsanu! Veciit taa jau ir tava alga! Dod tikai zinju, ja kaads samaksaas. Bet ja samaksaas, tas daudz ko noziime. Ka jasaak komercializeet viss sitais sits! uzliekat otru serveri tikai registretiem speletajiem ar voteban ka es paskaidroju un domaju, ka admini nebus problema! A, un adminiem tipa nau tiesibas taja serveri tapec, lai admini ietu pa naktim spelet pub serveri un banotu citerus. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 uzliekat otru serveri tikai registretiem speletajiem ar voteban ka es paskaidroju un domaju, ka admini nebus problema! A, un adminiem tipa nau tiesibas taja serveri tapec, lai admini ietu pa naktim spelet pub serveri un banotu citerus. Beefy Nopirksi man lelli varda Rubija? Un vinjai jabut rozava kleitinja un kad piespiezh pa stipri kreiso kajinju vinja bljauj "Au, au, au" ? Es ceru, ka tu saprati, ko es biju domajis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Labāk C&C Red Alert serveri (hz vai vispār var taadu uztaisiit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Labāk C&C Red Alert serveri (hz vai vispār var taadu uztaisiit ) labak uztaisitu lai nau tie errori kas izmet visus no serv Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 par otru cs serveri vēl varētu padomāt, bet vienozīmīgi admini, kas ir uz tagadējā puba varētu tur būt par adminiem. Bet jaunie kas prasītos uz otro pubu būtu admini tikai un vienīgu uz otrā puba. A, ja nē tad tiešām būs tā, ka uz tā otrāpuba nebūs neviena admina! Bet ir vēl viens bet!!! Ir vēl simtiem loģiski domājošu cs playeru, kas varētu adminēt, bet viņiem nav reģistrēts niks. Vai macho un pārējie gignieši tam piekristu. Jo tas tiešām uzreiz būtu liels plus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 pa maksam piekriitu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Jaunu cs serveri un atvērt reģistrācij uz 3 dienām lai tie aktīvākie kas ir GIGn bet nav ar regotiem nikiem tiek spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) Un visi aktīvie piereģistrēs +10 nikus Un tadjau nevarēs kā tagad jebkurā laikā tikai ierakstīt connect cs.gign.lv un aiziet. Tāpēc esu pret reģistrāciju Edited July 26, 2006 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now