nitty Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 vienvārdsakot MĪZ. btw - PAŅEMIET KĀDS BUMBU LĪDZI LOL. blody tak nebūs ar savu bumbu man ir, volejbola, bet miiksta =]]] nu jaaskataas maybe deglis atbrauks man pakalj =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 viņam vienkārši ir BAIL!!!! man bails no alus vēdariem, dzirdēju par tām čupiņa krājas, uh kā bails Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ja neaizmirsīšu, tad iemetīšu mašīnā savu ūberkruto adidas bumbu pumpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 btw, es ceru, ka visi ir ar mieru mesties baterijaam prieksh magjiisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 pumpis man pašam ir ja. čaka čaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 btw, es ceru, ka visi ir ar mieru mesties baterijaam prieksh magjiisha Man majas stav 6as gandriz pilnas lielas "duracell" baterijas, taka tas varu pakjert lidz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Man majas stav 6as gandriz pilnas lielas "duracell" baterijas, taka tas varu pakjert lidz... dari taa... bet taapat naaksies piepirkt klaat p.s. mosh kaads zin, cik ilgi magjiits velk ar baterijaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) pain, shitas(duracell) pietaki ilgi... Bet magjim deres galigi lielas?! edit: ja nemaldos, tad ar duracell var novilkt visu nakti! Vismaz man ta ir bijis. Bet ja reekjina, ka ar shamajam ir klausits jau kadas stundas 2as tad bik mazak! Edited August 18, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ups izrādās magi esmu iedevis sencim Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) vienvārdsakot MĪZ. btw - PAŅEMIET KĀDS BUMBU LĪDZI LOL. blody tak nebūs ar savu bumbu pakljershu savu liiiiito voleJbola bumbu meichaam btw tur nekaadas elektriibas nebuus? ja nee, es ar kaadu bachu panjemshu, gan jau minuuti ilgaak turees! Edited August 18, 2006 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 pakljershu savu liiiiito voleJbola bumbu meichaam btw tur nekaadas elektriibas nebuus? ja nee, es ar kaadu bachu panjemshu, gan jau minuuti ilgaak turees! Ha, lauķi tomēr ieradīsies Es jau izbraucu, tiekamies Godeļos Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) tieshi taa! laikam tomass manu bumbu piesuucis, jaacer ka atradiisies ,[[[[[[ a baterijas gan sametu somaa! es pat atradu 2 jaunas DURACELL ! Edited August 18, 2006 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) es varu pakjert bbola bumbu ja kaadam pumpis Edited August 18, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 baterijas tas ir labi, bet ko ar maģi daram? man ir tikai šitāds mēsls Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 macho add 2 list, 99% ka buushu, ja nepaarlieshu muuli liidz komai shodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ehhh... Es arī gribētu braukt. Bet man jāstrādā rīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ege man ari tie6i 6itajas dienas i jastrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 baterijas tas ir labi, bet ko ar maģi daram? man ir tikai šitāds mēsls labaak jau ir nekaa taads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ege man ari tie6i 6itajas dienas i jastrada Serverii jaabano 4iiterus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ta diena ir klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 ACHTUNG GIGNmobīlī viena vieta. Izbraucam ~16:00 no Rīgas. Nu ok biš vēlāk. var pieteikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 tad man to aparātu ņemt līdz, jo cik saprotu, nekā cita nebūs. barojas tas pasākums no 4 muciņām (1.5v) vai 8 pirkstinjiem (AA 1.5v) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 protams ka njem jo saprotu ka cita aparaata nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Apstākļi mainījušies un test2 brauc ar GIGN mobīli. Man sanāk viena brīva vieta mašīnā. Kāds var ātri pieteikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) Apstākļi mainījušies un test2 brauc ar GIGN mobīli. Man sanāk viena brīva vieta mašīnā. Kāds var ātri pieteikties. kaadam tur vietu vajadzeeja , man liekas rr (6181701 -vinjs numurs) tiko uzvaniiju vinjs ar bijach brauc ... karo4 vairaak vietas smigai jums Edited August 18, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now