macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 pērn bija ok mafons, tas kam bija? freee Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ok muzons ir ok , bet: KO DARAM AR RIJAMO A ! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 mans pareģiju par ēdamo 3jām dienām bus padomājis tikai retais un ~ otrās dienas vakarā sāksies dīkšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 tūristu brokastis ^^ reāli pretīgi jācer, ka nebūšu skaidrā, kad ēdīšu. cik saprotu, tad tur tuvumā nav neviena veiča?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Es vispār neticu, ka kāds te īpaši domā par ēdamo. Liela daļa par to sāks domāt tikai tad, kad iestāsies pilnīgs bads . Te var pieminēt to gadījumu, kad cilvēki brauc uz gaļas cepšanas pasākumu un nepaņem līdzi gaļu! Es domāju, ka fuudu var ņemt līdzi katrs sev vai arī sadalīties pa nelielām kompānijām un pirkt kopistiski. Nu nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 test divi, tavaa sigaa ljoti labi paraadiits, kaads tu buutu pirms brauciena un peec, ja nenjemtu liidz paiku par rijamo runaajot, ja nu aptruukstas, kaads jau ar mashiinu var aizbraukt pakalj uz to Spaari, nav jau taalu no godeljiem, atrastos ganjau kaads ciema veikals... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kurā brīdī kāds būs braucamā kondīcijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Ok muzons ir ok , bet: KO DARAM AR RIJAMO A ! ? every man (woman) for himself (herself) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 es vareetu taisiit eest un pa kaadiem 2 latiem paardot p.s. vai arii netaisiit un kost Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 dr.pidinj - 2. variants izklausas reaali. kas nav gatavs - suukaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Liekas, ka laiks bus ljoti patikams un ari sola normalu lietu ka jau visu nedelju shaja gala! Iipashu gazienu sola 6,7dien edit: macho, tas nebija vinja magjis Edited August 16, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 teici gan - wcg vēl stāstīji kā jums bija maģis ar batareikām duracell un visu nakti vilka. es staastiju kaa bija jaanjos , bet es teicu ka es to magi njemshu liidzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Nu piektdien vismaz būs labs laiks. Sestdien jau kaut ko izdomāsim. hive - nu tu teici ka vari paņemt un mēs tipa runājām ka tas būs ok variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.-l. Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 uh gign tuss labais tik daudz texta par godeljiem bet vai kads kartee varetu uzziimeet kur tadi atrodas,jo es taa ari to nesapratu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 būtu vnk zaibis, ja kāds mani paņemtu savā teltī, vai vnk paņemtu vēl vienu telti līdz..mana telts ir too big & smaga, lai es viņu pa visu Latviju vizinātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 uh gign tuss labais tik daudz texta par godeljiem bet vai kads kartee varetu uzziimeet kur tadi atrodas,jo es taa ari to nesapratu ? muļķis!!! Palasi cītīgāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 būtu vnk zaibis, ja kāds mani paņemtu savā teltī, vai vnk paņemtu vēl vienu telti līdz..mana telts ir too big & smaga, lai es viņu pa visu Latviju vizinātu. Neuztraucies es tevi paņemšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.-l. Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 aa jaa kr4e pie spaares kaukur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 macho es veel pilniiba izleemis neesu par to braukshanu , bet ja kas ja braucu panjemshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.-l. Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 es kaaash pec 2 dienaam >< >< >< rekur esmu attapigs blaaa meitenes nesadabushu tik iisaa laikaa akal dabush piekosties un atluuzt ... kr cik tad iisti cilveeki brauks un kuri negribes braukt pa lietainu laiku jo ljoti iespejams ka varetu liit ... =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 How sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 es kaaash pec 2 dienaam >< >< >< rekur esmu attapigs blaaa meitenes nesadabushu tik iisaa laikaa akal dabush piekosties un atluuzt ... kr cik tad iisti cilveeki brauks un kuri negribes braukt pa lietainu laiku jo ljoti iespejams ka varetu liit ... =\ atkal tu prasi jautaajumu uz kuru atbilde jau ir pirmajaa postaa... DOOH! p.s. man būs laikam 3 vietīgā telts līdz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 atkal tu prasi jautaajumu uz kuru atbilde jau ir pirmajaa postaa... DOOH! p.s. man būs laikam 3 vietīgā telts līdz... man arī visus žēlabainos varēšu apžēlot varbūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 uh gign tuss labais tik daudz texta par godeljiem bet vai kads kartee varetu uzziimeet kur tadi atrodas,jo es taa ari to nesapratu ? kas TU vispār esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) ... šmiga nerullē Edited August 17, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now