Ziediņš Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Bija doma braukt, bet nezinu kaa buus ar naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ja būs kāds vaģila braukšu ja nē tad iešu ciemos pie Peina un maco. Ps. man nav pieturzīmju.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Man viens draugs iiree dzivokli 500m no ta pasakuma vietas Man vajag! Saki savu nummuru!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 vsje 6as pojdu na party Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 brr tikko atlaidu maajaas tik .. 3dienas ne minuuti neguleeju un dziivoju tuc tuc zaaleee:)) bet bija tieshaam - zajebiss pasaakums tik briesmigi tagad maka skatiities: / Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 pasaakums bij labs, reaali pa maz vietas bij, un ieejas ar tikai divas laikam, 45 000 cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Man jau arii patikās Uguņošana gan bija so so vareeja būt labāk Vienīgais neapmierinaats biju ar to ka bija tikai smirdīgais Līvu alus, un tas kjipa Baltic Beach alus vispaar atšķaidiits ar uudeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 super pasākums! tik daudz čikitas bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 kad tie 3 reaalie zviedri tur uz skatuves bombiija, es mieriigi staaveeju un suucu sharku ar shnjabi, a peekshnji ne no kurienes noraavos ar to vinju mesto disku. pidinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 iists piedziivojums bija iet miizt kruumos un neuzdurties uz kaadu citu miizeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 worm, skatos tev arī labi gājis es tur labprāt vēl pāris dienas padzīvotu! man tā patika!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ja es kaut kur būtu braucis, tad uz Fonofestu. Bet arī tur es nebraucu, taupības režīms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Es ar nebraucu kvacky iemesla dēļ runāju ar draugu viņam pa tām dienam izgajis ir ~70ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 man 58Ls (ieskaitot benzina izdevumus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Es vēl šodien staroju par pasākumu. Mums uz četriem cilvēkiem bija 40 ls un visa bija gana ar milzīgu nepacietību gaidu nākamo bbp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ideaals pasaaciens.. Vislaabaakie momenti bija Praata Veetras uzstaashanaas, kad mees bijaam tik tuvu, ka redzeejaam katru Kaupera sviedru laasi & Latino nakts vienaa no teltiim. Vienkaarshi briiniskjhiigas briivdienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 man vienam izgaja 70 ls un nemaksaju par benzinu kas mums atveda taka kaa ar 40ls vareja iztikt es wnk nerubiju un kur nu veel 4 !!!!!! un nebija taa ka pirku ko gribu. .. visuvakaru dzeram un pa dienu edam chilli pica un pablo.. manuprat nav tas dragakais variants :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) NU kā , patiesībā viss sākās 5dien Rīgā , mierīgi malkojām neparāk labu šnabi uz soliņiem , ap 3 naktī izdomājām bez īpašām finansēm šaut uz esīti. Ap 8 no rīta ieradāmies pie manis dzīvoklī , kur bija noplīsis T0mass ar Ēriku pēc wcg. Līdz kādiem plkst 11.00 niekojāmies ar alu un izdomājām , ka jāšauj uz bbp. Katrs savāca cik nu naudiņas varējam , un devāmies ar mikriņu līdz spicei stopēt . Sadalījāmies sākuma pa divi , pēčāk pa vienam . bla bla bla apmēram pēc stundām 7-8 biju Liepājā , tiesa pa vidam man parubījās telefons taču veiksmīgi satiku pārējos ceļa biedrus. Tikuši līdz liepājai katrs iztērējam apmēram 2 ls pārtikai , jo nebijām ēduši 24 h točna. Par pārējam naudiņam paņēmām brendiju un šnabi . Laimīgi satikušies iedzērām , tikām katrs pa 1 ls iekšā. Alkoholu diezgan riskanti slēpām ārpus bbp krūmos , par laimi neviens viņu nenospēra un neapmīza Proatms iekšā satikām paziņas kuri bija biš pārstegti par mūsu negaidīto ierašanos ( iedzērām uz viņu rēķina ) , nu un tā mēs tur ballējāmies līdz pašiem plkst 6.00 kad visu klapēja ciet , un devāmies pie manas kursa biedrenes pagulēt , jo gulēts nebija 50 h . Nav ļaunuma bez labuma , jo viens no mums pazaudēja botu. Divi no mums devās gulēt , a mēs palikām meklēt botas. Atradām blakus mūsu slēptajam šnabim blakus vēl vienu . Bla bla iztukšojām šnabi - botu neatradām , un devāmies gulēt. Sanāca tā , ka vienu no mums varēja aizvest ar mašinu , divi no mums aizspēras uz Rīgu galīgi negulējuši , jo viņiem tur kaut kādas neatliekamas ģēlas bija. Nez kāpēc man likās , ka man ir nauda atpakaļceļam. Naudas nebija , un uz Rīgu tiku reti naglā veidā - Vienkārši aizgāju uz Autoostu un pat nepaskatoties uz šoferi iekāpu autobusā un braucu līdz Rīgai tā pat nebija ko zaudēt . Man patika Edited July 24, 2006 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 tieshi caur kuru kruumu tu liidi lai pa 1ls tiktu iekshaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 tieshi caur kuru kruumu tu liidi lai pa 1ls tiktu iekshaa? Aproces vilkām pār roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 man visvairak shkrobe parav uz to, ka karuseljos nopisu real daudz naudu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 man ar dzheks pa 3ls pirmaa dienaa aproci vilka virsuu.. jebal kaa saapeeja likaas ka roku salauziis :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 NU kā , patiesībā viss sākās 5dien Rīgā , mierīgi malkojām neparāk labu šnabi uz soliņiem , ap 3 naktī izdomājām bez īpašām finansēm šaut uz esīti. Ap 8 no rīta ieradāmies pie manis dzīvoklī , kur bija noplīsis T0mass ar Ēriku pēc wcg. Līdz kādiem plkst 11.00 niekojāmies ar alu un izdomājām , ka jāšauj uz bbp. Katrs savāca cik nu naudiņas varējam , un devāmies ar mikriņu līdz spicei stopēt . Sadalījāmies sākuma pa divi , pēčāk pa vienam . bla bla bla apmēram pēc stundām 7-8 biju Liepājā , tiesa pa vidam man parubījās telefons taču veiksmīgi satiku pārējos ceļa biedrus. Tikuši līdz liepājai katrs iztērējam apmēram 2 ls pārtikai , jo nebijām ēduši 24 h točna. Par pārējam naudiņam paņēmām brendiju un šnabi . Laimīgi satikušies iedzērām , tikām katrs pa 1 ls iekšā. Alkoholu diezgan riskanti slēpām ārpus bbp krūmos , par laimi neviens viņu nenospēra un neapmīza Proatms iekšā satikām paziņas kuri bija biš pārstegti par mūsu negaidīto ierašanos ( iedzērām uz viņu rēķina ) , nu un tā mēs tur ballējāmies līdz pašiem plkst 6.00 kad visu klapēja ciet , un devāmies pie manas kursa biedrenes pagulēt , jo gulēts nebija 50 h . Nav ļaunuma bez labuma , jo viens no mums pazaudēja botu. Divi no mums devās gulēt , a mēs palikām meklēt botas. Atradām blakus mūsu slēptajam šnabim blakus vēl vienu . Bla bla iztukšojām šnabi - botu neatradām , un devāmies gulēt. Sanāca tā , ka vienu no mums varēja aizvest ar mašinu , divi no mums aizspēras uz Rīgu galīgi negulējuši , jo viņiem tur kaut kādas neatliekamas ģēlas bija. Nez kāpēc man likās , ka man ir nauda atpakaļceļam. Naudas nebija , un uz Rīgu tiku reti naglā veidā - Vienkārši aizgāju uz Autoostu un pat nepaskatoties uz šoferi iekāpu autobusā un braucu līdz Rīgai tā pat nebija ko zaudēt . Man patika Njaaaa vot to es saprotu Atamans izspiezh maksimumu no visa ko var, na haljavu aizbrauc atbrauc, nahaljavu iedzer. utt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) Sestdien laikam izdomājām ka dārga ieeja n shit - testēsim aliņus pie manis - katram 7-10 aliņi. Dzeram sākumā - ordii, rawen un hydro - atnāk vel frozen, morfin UN ANALGINS - izdzeram vel pāris. Izdomājām ka jāiet k-kur - aizgājām uz ezermalu izdzert vel pēdējos, tad gājām uz jūrmalu - skrienot kautkā mistiski sapisu kāju, pa vidam mērena bezfilma - neatceros kā tikām lidz jūrmalai. Tālāk jūrmalā satikām h4x0ru - WZ. H4x0ram kautko prasījām runājām kādu brīdi un tad h4x aizgāja mājās, bet mēs tālāk. Nosēdāmies spotā pie bbp žoga un tad pievienojās k-kad mums meitene ar brendiju - bija tā ka ar meiteni biju es un frozen - pārējie kkur pazuduši. Par brendiju neko nezinājām - meitene pēkšņi izvilka no somas un deva dzert - f00k tīrajā - un no tā laika arī filma pazuda pilnībā.. Atceros vel tikai fragmentu kā analgins jurcē vēma un to kā k-kur pa parku gāju skaidri neredzot un cenšoties kādam piezvanīt Labi ka beigās tomēr tiku savā gultā kautkā mistiski Nākamajā dienā redzējām rēgu-protēzi un vel pāris faņī lietas, bet tas laikam bija daļēji cīņas ar kaltētāju dēļ.. Vēl nosēdējām 1h k-kādā underground salonā kur uz 3 pc nebija 3 vienādas spēles ko spēlēt >_< Ejot uz to salonu redzējām seliku - es teicu rekur worms (lol), Rawen teica spite pie stūres, bet tad selika pie kinoballes apgriezās un iekšā sēdēja tikai 2 īsmataini džeki - jaunums gign komjunitijam - spite nogriezusi matus Tāād tas salons bija gta fanu salons laikam - meitene spēlē gta un pa telefonu runā: "jā es tūlīt izpildīšu pirmo misiju, ar riteni aizbraukšu .. " Sīči kas spēlē gta vice: "Tik kruta mašīna bomzim!" Čaļi kas spēlē war3 1: "Ti zajebal!" 2: "Ņet, eto ti zajebal!" kr4 lawl. Aizgājām tālāk uz citu salonu un 1.5h griezām q3 lanā (hehe es ownoju visus ar railgun) un pectam ~ 30min spēlējām 3x2 pret sīčiem cs Iceworldā brutāli wallbangojām (saloni bez austiņām protams) un pectam šie uzlika aim_map - vienkārši šāvām nost. Sīcis1 nodropo awp sīcim2 2: "Nu man bāāāāil!" 1:"šauj nost!" Rawen caur kastēm šauj džekiem 1: "ES NEVARU IZTURĒT!" Ordī pasaka lai uzliek aztec: 1: "Nevarat sakaut mūs? TE TU VARI REDZĒT ĪSTO SKILLU!!!!!!!!"" Rezumē:" Edit: Man veljoprojām no tās 6dienas zem gultas stāv aldara gaišais 0.5 - negribas vairs edit2: Un lol - otrajā dienā mēs ar rawen ēdām 3 sivēnos k-kādu saldo kas garšoja un smaržoja pēc bonaparta Edited July 25, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 man ar dzheks pa 3ls pirmaa dienaa aproci vilka virsuu.. jebal kaa saapeeja likaas ka roku salauziis :/ vajag mācēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now