Hofo Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kā tu šajā karstajā laikā "atsvaidzinies" vai arī iesaki man (un citiem) kā izbēgt šo nežēlīgo karstumu. Ko vajadzētu dzert Ko vajadzētu darīt Kur vajadzētu iet Ko vajadzētu ģērbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Man ķipa ir mājās tāds laistāmais, kurš griežās nevisu uz rinķi bet no zemes uz augšu un uz otru pusi... es apguļos viņam blakus uz palaga vai frotē dvieļa un sauļojos un tajā pašā laikā tieku apliets ar vēsu ūdeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 es domāju, ka vajadzētu dzert karso šokolādi, skriet vismaz 2h no vietas pa stadionu, iet vajadzētu uz Sahāras tuksneša pusi un vajadzētu uzģērbt ziemas zābakus, cimdus, cepuri, ziemas jaku un pa virsu tam visam vēl kkādu dabīgās zvērādas kažoku. nu apmēram tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 dzer ūdeni un nestaigā piegulošās drēbēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Pielej vannu pilnu ar aukstu udeni iemeties ieksa un dzer kokteli (protams bezalkaholisko) Edit: tici vai nee macho tas bija normali tagad vajadzetu vel raxtiit vinjam bet vinjam apnika neko neraxta tak pox kautkada latv valodas u4ene tik saka tur to to un to sogad nevienu piezimi nedabuju Edited July 8, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 mana galvenā nodarbe šajā laikā ir svīšana - to es daru pēdējo nedēļu no vietas. Ļoti patīkami ir dzert aukstu alu un iet aukstā dušā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Es šajā laikā atsvaidzinos ar to, ka atrodos mājās, jo tikai nesen gaisa temperatūra telpā ir uzkāpusi līdz 24 grādiem, kādu nedēļu atpakaļ bija ap 22. Man mājās ir patīkami dzīvoties - ne par aukstu, ne par karstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 shitas karstais laiks galigi nerulzz, man jau viss organisms skalojas un driz ari izshkjiidis ledus teejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ko vajadzētu dzert - kefīru Ko vajadzētu darīt - svīst Kur vajadzētu iet - uz poda Ko vajadzētu ģērbt - kažoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Dzert Nestea ar persikiem Peldēt, peldēt un velreiz peldēt. Uz tuvāko dīķi/upi/ezeru/jūru un vēl aukstā baļļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ņemot vērā to, ka pie manis neviens nenāk, un kādu laiku nenāks sēžu pie datora pliks. Bet ieteiktu regulāri braukt uz saulkrastiem peldēties. Pie tam, tam ir veseli pieci plusi. 1. + ar stopiem braukt ir ļoti jautri. 2. + čikšu jūra garantēta. 3. + nebūs karsti, jo ūdens ir kā piens un var peldēties kaut visu dienu. 4. + dabūsi iedegumu. 5. + var iedzert kopā ar čomiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Peldēt, peldēt un velreiz peldēt. Uz tuvāko dīķi/upi/ezeru/jūru un vēl aukstā baļļā Neishu uz Daugavu peldeeties. Es personiigi straadaaju shajaas jaukajaas un karstajaas dienaas un vakaros, liidziigi kaa macho - sviistu. Bet veikala noliktavaa, kur es straadaaju un kur ieeja ir tikai personaalam, es atklaaju ledusmashiinu, mashina, kas razho ledu, kur tas sarazhotais ledus ir "slepeni" pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Laimigais tev tad vismaz ledusmashina, a man tad jalien leduskapi, tikai lieta tada ka gruti ielist un ari kadam adminam pielist Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ko vajadzētu dzert - alu Ko vajadzētu darīt - maukt peldet Kur vajadzētu iet- uz enainam vietam tik nez vai no ta ir k-kada jega sitada karstuma Ko vajadzētu ģērbt - peldenes nejau ziemas kazoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now