Jump to content
GIGN Forum

AntiVirus


.:tomy91:.
 Share

Kursh labaaks?  

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu shodien kkur uzgaaju taadu antiviirusu AntiVir Personal Edition... Kaads kaut ko vairaak par vinju zin? vnk man tagad Nortons ir virsuu, un cik zinu - nortons rij daudz resursu... Ja kaads lieto, tad kaadas atsauksmes par to AntiVir???

Link to comment
Share on other sites

TAs smird likt antiviirusus! Kad nopikru laptopu tad vins bija cool atrs un bootojas 15 sec un liidzi naca kasperky AV. Kad uzinstaleju KAV tad tas drankjis saka boototies 50sec un viss saka vilkties tapec nakamais solis bijs unninstall tam shitam!

Iesaku lietot regulari online AV (housecall.trendmicro.com) , bet nekadu drazu neinstalet uz sava PC, ka ari liekat uz gateway WP un ruleejat drosi bez raizem par desktop solutions! wink.gif

BTW, WP spej cinities ne tikai ar virusiem, bet ari ar spamy un spaiwari uz visiem krutakajiem protokoliem un maksaa tikai 100$ gada! wink.gif

Beefy

Blue Coat Systems, Inc ex. ositis.com

WP - Winproxy

Link to comment
Share on other sites

man Kaspersky meta mistiskus pop-up'us, kas trauceeja. arii pc bezzheeliigi bremzeeja. tagad man ir kaut kaads Symantec un Microsoft Antispyware mazo nelieshu izkjershanai.

p.s. keksis, kursh man lika internetu, teica, ka Kaspersky zekjo!

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Panda ir liela kaka, vismaz kad man uz laptopa bija panda ( kura bija pieejama tikai spāniski ) bija tāds pisārs, ka gribējās sevi nošaut.

Beef uz laptopa Kasperskijs nemaz jau tā nebremzē, labāk pamēģini uzlikt uz diezgan pasūdīga rāmja Nortonu, un tad tu redzēsi kas īstenībā ir lagadroms. smile.gif

Pats lietoju Kasperskiju, kas, kā jau macho teica, r0x. Kompis vispār nelago, trojanus ķer, un viss normāli. + Nekādi pop-upi nelec. wink.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

esmu licis bitdefender, avast, panda, un veel nenoziimigus !!! nezinu nepatika neviens !!! tagad ruleeju gurkji ar zone alarm + antivirus!!! nu suudziibu takaa nav!!! ja kas avastu labaak un pandu neiesaku ir palaisti viirusi garaam, par bitdefender nezinu, palietoju tikai 1 dienu un pasuutiju 3 maajas taalaak!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...