Jump to content
GIGN Forum

.:tomy91:.

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Limbaži, Latvia

Contact Methods

  • Website URL
    http://hl.id.lv
  • ICQ
    0

.:tomy91:.'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Prieks, ka ir arii kaads club & house miilis te arii bez manis laikam --Ali-- Man uz doto briidi 4 smuki nedaudz lidojami hausinji patiik: Supermode - Tell Me Why (Axwell & Steve Angello Remix) Soul Central - Need You Now (MK & MTV Mix) La Griffe - Make It Shine Bongoloverz feat. An-Tonic - Spirit Of House (Bongoloverz House Mix) Kaut kas progresiivaaks un elektroniskaaks: Matthew Dekay - Dubio Chemical Brothers - Electronic Battle Weapon 6 (labs gabals, kad CB veel neproduceeja popsiigas dziesmas)
  2. Mission impossible - unreal! EDITED: Tas admin check this player jau arii ir binds cik atceros!
  3. Nee vinjiem jau kaadu monthu nav SSC! Un ssc nebano par high ping, bet taisa screenus un suuta uz webu! Nee nu ja tev nav gruuti, tad vareetu uztaisiit, jo no skriptoshanas sajeedzu minimaali... Paldies tev jau ieprieks!
  4. LiL_Netii - vai tu buutu speejiigs izdariit taadu lietu, ka palobot pluginu HPK un izdariit taa, lai serveris speeleetaaju nevis izkiko, bet uzliek banu uz 5 min! Un to banu taa, lai ir prieksh amxbans... Nu taa vareetu buut DOLEs serverii (cs.kso.lv) REKU to var redzeet, ka ir izbanoti tie, kam augsts pings un admins ir pats serveris, taatad tas ir pluginaa taisiits! Buutu tev ljoti pateiciigs LiL_Netii! hpk.sma
  5. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7631
  6. Deelj shitaa nekaads sakars ar psychostatiem lol! neko nebija jaamaina! Idinjsh! Man viss iet. paarliku addons/amxmodx un aiziet viss! EDITED: Nu veel ko jaunu pamaniiju - kad caur amxmodmenu iet kautko slap, slay utt, tad adminam aiz vaarda ir zvaigzniite, lai zin, ka tas admins!
  7. Labi ieskatoties tur var saskatiit, ka uz manis skataas 1 stirninja... P.S. Nu luuk ko izsaka, ka nav labs zooms!
  8. Kkaada ligzda, tik bik miglaina, jo nevareeju uz taas kanaala malas nostaavet!
×
×
  • Create New...