Oddish Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 te bija [link] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 7 minūtes par vēlu nopostoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 a var ari iztikt bez BUYZONES?? es neuztaisiiju, tapat vareeja pirkties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ja neuztaisa, tad zona ir tieši ap spawnpointu, ja uztaisa - tad plašāka un tur, kur tu gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Man interesē tikai viena teksta daļa... tātad vietā kur ir rakstīts Nospiežot uz tikko izveidotā objekta veicam funkciju Tie to entity. Jautājums ar ko nospiežot kurā vietā vai tā teikt kurā skatā (3d, virsskatā u.t.t.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Jebkurā 2D, piemēram. Vai Tools -> Tie to entity. Vai ir tik grūti pamēģināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Wakars... man laikam nav lemts taisīt advancētās mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Tiko izlsaiju visas taas pamaaciibas, uztaisiju karti, viss KRUTA!! labi tuti, no pirmo liidz peedeejam ,viss sanaaca gandriiz ar pirmo reizi oi baac laikam aizraavos vienvaardsakot PALDIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ARMOURY_ENTITY ? ieroči, bruņas Item ? no saraksta izvēlamies vajadzīgo ieroci vai armoru(ar item_ sākas armor, ar weapon_ ieroči). Count ? daudzums (parasti liek 1). Viss ir jauki, bet kā var uzlikt lai būtu pistoles vai arī Krieg550(automātiskā snaiperene) tajā sarakstā ir tikai 20 itemi no mp5 līdz m249 + granātas un vel bruņas. A jā shieldu ar vajadzētu GAME_PLAYER_EQUIP ? nosaka ko un cik iedot raunda sākumā. Pieņemsim, ka spēlētājs ir jāapbruņo ar desert eagle pistoli un patronām, kā arī nazi, un nenāktu par sliktu arī armors. Nu ir vel arī tāds player_weaponstrip, lai atņemtu kādus ieročus, teiksim nedod pistoli vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Es gribēju piebilst visiem mapju taisītājiem to ka tad kad taisi CT vai T spawnus tad liec viņus pēc iespējas tālāk, jo ja ir pārāk tuvu tad tu nomirsti ar tekstu Killed by worldspawn! Man pasham bija liela skrobe ar to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Defusion (de_ kartes) Izveidojam brush entity un no saraksta izvēlamies FUNC_BOMB_TARGET (tas būs laukums kur teroristi mēģinās uzlikt bumbu). Kur atrodas brush entity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 Kur atrodas brush entity? Speciāli priekš idiotiem izcēlu sarkanā krāsā, bet izrādās ir arī lielāki idioti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Speciāli priekš idiotiem izcēlu sarkanā krāsā, bet izrādās ir arī lielāki idioti... sorre neizlasiju. Es tik lasīju to vietu par de mapēm visu pārējo no galvas taisīju šo pamācību pārāk neizmantoju, tāpēc neizlasīju zemāk... Lai netaisītu jaunu topiku. Es pajautāšu te pat. Tiko kompilēju savu mapi. Pēc iekompilēšanas man nesaglabājas .bsm mapes fails.. Vakar kad vēl mape bija pusē pabeigta kompilēju un viss bija. Bet tagad kā liku neiekompilējas .bsp fails un man liekas vēl pāris, bet visi pārējie ir.. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 6, 2006 Author Report Share Posted December 6, 2006 ja ir kkadi gljuki bsp fails netiek uztaisits, skaties kompileshanas logu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ok tnx vis iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 a var ari iztikt bez BUYZONES?? es neuztaisiiju, tapat vareeja pirkties da paskaties augstāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 man vis sanaca tikai tagad jaamacas taisit veel visaadas fignas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 man vis sanaca tikai tagad jaamacas taisit veel visaadas fignas a zini kā uztaisīt lampu,galdu,krēslu bez liekas čakarēšans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhomie Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Zinu ka nav ista vieta, bet es nevaru tikt ieksa neviena GIGN serveri jo prasa BUSTERU bet nokacat es nevaru. Lai nokacatu vajag registreties, bet lai registretos vajag ielugumu. Nekur tada topika kur sudzeties nav tapec rakstu vien site. Ja var kads ludzu atsutat ielugumu uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Zinu ka nav ista vieta, bet es nevaru tikt ieksa neviena GIGN serveri jo prasa BUSTERU bet nokacat es nevaru. Lai nokacatu vajag registreties, bet lai registretos vajag ielugumu. Nekur tada topika kur sudzeties nav tapec rakstu vien site. Ja var kads ludzu atsutat ielugumu uz [email protected] mle, ceru ka tagad dabūsi ilgu atvaļinājumu gudrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Professional Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 iztiku bez foruma kad taisiju mapes tikai mati googli paris rezes un pisos ar to VHE kameer nopisos un bija rezultaats =karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Zinu ka nav ista vieta, bet es nevaru tikt ieksa neviena GIGN serveri jo prasa BUSTERU bet nokacat es nevaru. Lai nokacatu vajag registreties, bet lai registretos vajag ielugumu. Nekur tada topika kur sudzeties nav tapec rakstu vien site. Ja var kads ludzu atsutat ielugumu uz [email protected] loli,raksti to sadaļā Spams.tur ir topiks iekš ielūgumiem,un ceru,dabūsi ilgu (un laimīgu!)atvaļinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now