Traffic Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) Tākā man ik pa laikam top kāda jauna mapīte, tad netaisīšu katreiz jaunu topiku, bet pievienošu to klāt šeit. Cerams, ka kādam patīk arī aim_mtz cs_sand fy_cyber cs_star fy_fall Edited February 2, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 traffic, uztaisi de / cs _ arena_riga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 traffic, uztaisi de / cs _ arena_riga tad jau vinam jaaiet ar digitaalo focheneeties uz areenu, bet buutu jau labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 27, 2006 Author Report Share Posted May 27, 2006 Es nezinu kāda izskatās arena rīga Tomēr varbūt uz iztēli varētu kko uzmeikot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Izmeiko, savu istabu kaut cik jau lidzigi vari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Pievienoju jaunu mapi cs_star. Pilnīgi nekass īpašs. Karte varbūt nedaudz līdzīga mapei cs_deagle5, jo šī mape arī sastāv no kastēm, un ieroči ir deagle un nazis. Mape topika augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
for Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 TIPA TADS SPECS BET JOPROJAM NAV IEMACIJIES SAVAS TEKSTURAS BUTU PAKAUNEJIES UN VEL BAIGO SPECU META BEIDZAM BAKSTITIES UN UZMAUCAM VIENREIZ RIGAS KARTI.OK.APNEMOS VEIDOT TEKSTURAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Es kaut kur minēju, ka esmu baigais specs? Un tjip tas ir kāds noziegums veidot ar oriģinālajām textūrām? P.S. Tev nav obligāti jāraksta ar caps lock. ak jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
for Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Sprust klava:) kaa paliek ar Rigas karti,tad koperejamies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 uz hl dziņa neko dižu neuztaisīsi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 kaa paliek ar Rigas karti,tad koperejamies? Jā, T bāzi taisam Bolderājā un abus spotus Ķengaragā un Ziepniekkalnā. GL aizskriet no bāzes līdz spotiem 1 raunda laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Jā, T bāzi taisam Bolderājā un abus spotus Ķengaragā un Ziepniekkalnā. GL aizskriet no bāzes līdz spotiem 1 raunda laikā. flashback, kaada probleema uzlikt roundtime lielaaku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 flashback, kaada probleema uzlikt roundtime lielaaku?? Nu bet maksimālais, manuprāt, ir 9 minūtes (vismaz iekš new game liekot 20, man uzlikās tikai 9) un arī pa 9 minūtēm diez vai tu paspētu izskriet cauri visai Rīgai Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nu bet maksimālais, manuprāt, ir 9 minūtes (vismaz iekš new game liekot 20, man uzlikās tikai 9) un arī pa 9 minūtēm diez vai tu paspētu izskriet cauri visai Rīgai uztaiasat kautavi Briiviibas ielas interesantaako posmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
for Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Kadu posmu tad sakam veidot, Brivibas un krustojums no lidz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Kadu posmu tad sakam veidot, Brivibas un krustojums no lidz? No Brīvības pieminekļa līdz 6. tramvaja galapunktam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Gygy. Taa nedaudz uz melno teemu, vareetu amiishu veestnieciibu uzlikt par vienu spotu, un kaadu unibanku/hansabanku pie Liivu laukuma par otru spotu Vai arii Pulvertorni un Saeimu. Bet tok small-scale vajag P.S. Comer-Svaigs karteja karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 (edited) Šodien pielaboju sen, jau sen iesāktu mapi. fy_fall Vēlviena necila mapīte manā mapju sarakstā Nav man vnk pacietības un izdomas tās mapes muķīt. Skrīnšoti un download te Edited February 2, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 nju ja mees taisamies taisiit riigas fragmentu.. es arii piesakos paliidzeet ( bet nejau ar textuuraam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Netaisam šeit offtopiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 TIPA TADS SPECS BET JOPROJAM NAV IEMACIJIES SAVAS TEKSTURAS BUTU PAKAUNEJIES UN VEL BAIGO SPECU META BEIDZAM BAKSTITIES UN UZMAUCAM VIENREIZ RIGAS KARTI.OK.APNEMOS VEIDOT TEKSTURAS. .(nav komentāru par šādu dauni,jādod atvaļinājums.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Netaisam šeit offtopiku es domaaju, ka vienkaarshi labaak izvaidojam jaunu sadalju... ar nosaukumu pieteikshanaas paliidzeeshanaa un izdomaashanaa ( riigas dalja kaut kaada.. ) es jau domaaju, ka vareetu centraalo dzelzcelja staciju.. kjipa ka T buutu vinju ienjeemushu un CT skrietu iekshaa peec hostiem vai atmiineet C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 TIPA TADS SPECS BET JOPROJAM NAV IEMACIJIES SAVAS TEKSTURAS BUTU PAKAUNEJIES UN VEL BAIGO SPECU META BEIDZAM BAKSTITIES UN UZMAUCAM VIENREIZ RIGAS KARTI.OK.APNEMOS VEIDOT TEKSTURAS. khmm, gribētos redzēt ko tad tik "KRUTU" tu esi uztaisijis un šeit cilvēki mācās taisīt kartes ar VHE nevis taisīt textūras, protams tas ir labi mācēt taisīt savas textūras, bet šajā gadījumā tas nav mērķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) labāk uztaisam stormwind no wow Edited February 3, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 labāk uztaisam stormwind no wow kas tas taadz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now