bukuciS Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Varētu iesākt jaunu tradiciju - GIGN Gada Nominācijas (daži ierosinājumi) Gada slimāka rushera balvai nominēts - fan Gada "Dri" balvai par nereālāko chiterkrushīšanu nominēts - Dri Gada klana balvai nominēts - [NAVI] a.k.a NAAVI P0WAAH Gada daiļrunātāja pa mic balvai nominēts - L3oniD Gada sezonas jaunatklājuma balvai nominēts - Dri Gada vilšanās balvai nominēts - (kad daRek paņem awp) Gada GIGN`ietes balvai nominēta - spite Iesakiet savas versijas1 to be continued... Edited April 25, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada nominēšanas tradīcijas iesācējs - bukuciS Gada iistais vecis - test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) gada neapmierinaatiibas iemiesojums : pokor gada miilas staasts: darek un ilze gada sviestainaakie teksti: me & allworth Edited April 25, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ew nu cmoon es ar rushoju vislaik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada klana balvai nominēts - [NAVI] a.k.a NAAVI P0WAAH Njaa es to neuztveru par komplimentu ! Bet priecaajos ka muus atceras , kaut vaia r sliktu reputaaciju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada daiļrunātāja pa mic balvai nominēts - L3oniD muljiibas , tikai un vieniigi extriiiiiimliii drinked Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 gada labākā izdoma - l33nr0c!s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada Pidiņš (pidmasters) - Dj erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada izzinātājs - ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 vienoziimiigi gada PIDINJSH - Dj erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada banotaajs - L-Beast Gada pirotehnikjis - Glud!naTajs Gada smailijs - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada Cit0rz - XekToR Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 pēc tam visas šitās vajadzētu apkopot gada degradācija - slowhands gada progress - allworth nu es šitos vados ne pēc skilla bet kopumā vot gada daunis varētu būt daudz un dažādu nomināciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 gada naaaaajsiks - fan gada yoyoyooyo - ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Gada notikums - Gign All Star Game Gada labaakais mantu pardeveejs : ^Ali^ Gada Labakais banotaajs : L-BeasT Gada alkaholikjis : fuj1tsy Gada skaistulis : L3oniids Gada lielakap Pinga/letenci iipashniece/nieks : anfiisa ... Edited April 25, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Aaawww Gada aizmirstais chitoks - DuH Gada "Es kruts, a kas tu esi?" - L30N1D Gada "Neliec man gagu, man labi sanaak" - extriimlii drin'kd Gada cilveeks - neapdomiiba - micky Misters CS 2006 - cilveeks Gada apnjeemiiba un gribasspeeks - O'D'B Pietiks P.S. Jimmy Hendrix - Hey Joe CHIILLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada onlaintaims: allworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada formaats/formateetaajs - flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 a prichom shaads nominaacijas taisa tagad? aprilja beigaas? tatas tak parasti taisa decembrii, kad tuvojas jaunais gads, bet nu labi, lai jau. gada [p]o[p]olaaraakais klans - [p] gada taktikas - bling bling gada sakariigaakie teksti pa mic - fuj1 gada sakariigaakie teksti forumaa - ojaaars gada paliidziibas-mekleetaajs - superrrrembo aj, labi, apnika. ps: tik iemetiet kaads kaut kaadaas nominaacijaas mani, savadak bushu dusmiigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 gada degradācija - slowhands lollllllllllll gada neapmierinātākais cs spēlētājs - cilvēks gada pretinieku bieds - Dri gada klusais slepkava (viņš nekad neko nesaka) - cepuks gada čīteris - micky gada sliktākais admins - slowhands vairs neko nevaru izdomāt... P.S. gada albūms Children Of Bodom - Are You Dead Yet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada 'Jaunumi' teksti - macho Gada 'Forums' teksti - (nu bet protams) ojaars Gada spēlētājs - Dri Gada piktākais spēlētājs - cilveeks Gada '@ MIC' teksti - extriimlijs Un protams gada smailijs - Domāju kādu voti vajadzētu uzlikt par dažādām nominācijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Gada "Mēs jūs krušījat" - ^ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 par gada "ZAJEBAL TU LOX KRISA , ATKAL TEV SHARA" - cilveks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 gada neapmierinātākais cs spēlētājs - cilvēks gada pretinieku bieds - Dri gada klusais slepkava (viņš nekad neko nesaka) - cepuks gada čīteris - micky gada sliktākais admins - slowhands nez uz ko to novelt, uz to ka tu esi stulbs, vai.... ēē, kāds bija otrs variants... hmm, labi paliksim pie tā paša. gada klusākais spēlētājs viennozīmīgi ir 203202. Vienīgās reizes kad viņš runāja bija kad es viņu ar awp 3x actekā nošāvu, viņš man kaut ko pateica. sliktākais admins tu neesi, bet nu šodien bija sviests - tipa saki tas un tas džeks nav tīrs, a pats neskaties uz viņu, tikai dusmojies. lolita gada dirsīgākajā čalī varētu nominēt cilvēku un Hago - hago runā daudz un dikti, bet cilvēkam tomēr ir pieredze. gada čīteris - neredzu no šitā jēgu, jo nav parametru pēc kā vērtēt, tb, nekas apsveicams tas nav. un gada palīdzības meklētājs VIENNOZĪMĪGI ir ANALGINS. Ir varbūt kādi 2 teikumi no viņa 100 teikumiem šinī forumā kuri nebeidzas ar jautājuma zīmi. gada "vienkārši lohs" - aldis, kurš lai gan ir uzlabojis savu šaušanas skillu no 0 uz kaut ko nedaudz lielāku - tomēr gada sākumā viņš bija NENORMĀLĀKAIS megadaunis, vēl uzdrīkstējās saukt citus par botiem (nosaukt viņu par botu, būtu apkaunojums botiem) un vēl ar savu ārpausaulīgi atsaldēto infantīlisko balsi aizdirst ēteru gignā. Brīžiem man tomēr liekas, ka dievs eksistē un ka viņš mani soda uzsūtot šādus alu cilvēkus. p.s. OJ, un gada nājsiks viennozīmīgi pienākas FANam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Lai r&r nedusmotos: Gada rrreandrrrrriiigaaakais spēlētājs - r&r kada spameris forumā - minOrity Šai nominācijai es gribētu izvirzīt tādu džeku ar niku BIN LADEN, kurš gan tika nobanots pirmajā dienā, bet paspēja kaut kādus, ja nemaldos, 35 poustus iekakāt. Labojums: BIN LADENam bija 6. februārī 37 pousti, skatos, ka bans ir vēl šobrīd uz ilgāku laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now