myth Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Uzskatu , ka nav nepiecieshamiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Bet ecology ir mans draugs, jums vinjam ir jaadod Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 (edited) Bet ecology ir mans draugs, jums vinjam ir jaadod Ediite : camdeN . Edited April 15, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
camdeN Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Bljag mozg , mby man pietiek ar to pashu slap un slay , jo ff ir daudz un zurku arii , nejau tikai ciiteri ir mans iemesls ... mozg? taa ir tieshi taa lieta ar kuru tu esi uz JUUS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 nē, tie ir divi dažādi cilvēki, jo viens no viņiem nav lohs ar dziljo domu p.s. kad man bija bans es arii ap to laiku kaadus 2 vai 3 4iiterus vienaa dienaa izbanoju... tad itkaa bija admini, bet nepamaniija vai nebija veel pamodushies. domaaju, ka vinjam vajag paspeeleet veel kaadu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 (edited) ar dziljo domu p.s. kad man bija bans es arii ap to laiku kaadus 2 vai 3 4iiterus vienaa dienaa izbanoju... tad itkaa bija admini, bet nepamaniija vai nebija veel pamodushies. domaaju, ka vinjam vajag paspeeleet veel kaadu laiku Nu vot par tieshi to es arii runaaju , nu itkaa speleeju arii sesdienu riitos utt , darbdienaas , un protams ka ir ciiteri un ir arii visi ff'otaaji , tk'otaaji unc idioti ! Saprotu to , ka itkaa nesen tikai speleeju , arii to ka adminu pietiek , bet peec manaam domaam neprasu neko lielu , jo pietiktu ar to pashu slap , LAbi nemaaciishu juus , jo jums tas ir tikai un vieniigi jaalemj , vai man dot , vai nedot ! Luudzu izveerteejiet manu pietiekumu ... ediite : Jaa noteikti , pashaa raunda saaakumaa , mayby savas stuulbiibas paturi pie sevis , un vispaar zurkas slapotu tikai peedeejo 30 sec ietvaros ! redboot ... Edited April 17, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 slayosi vai slaposi zhurkas? un kaapeec? kur rakstiits, ka to nedriikst dariit(ja nu vieniigi laiks iet uz beigaam un c4 uz muguras )... man kautkaa izskataas, ka kaadu te zhurkas shauj nost un vinjsh tagad grib izmantot admin tiesiibas pasha labumam (neaizstaavu zhurkas, vnk izsaku savas domas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 uuj, camden, chiiterus var ar sleju tik speeciigi izbesiit, ka vinji rupji lamaajas un pashi aiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camdeN Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 DUH nu itka var jau bet nu tomeer dzekinjsh iziet aaraa un ienaak ar citu niku atkal atpkalj kameer adm konstatee ka tas ir tas pats - tiek chakareeti vinja nervi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Afroamerikaani vaardaa - eclogy! Peec tava tirdzinja clan servera forumaa, var secinaat ka savos tiinja gados tu veel nemaaki izteikt sakariigaa valodaa savas domas. Domaaju ka arii gign servera forumaa neviens neveeleesies dzirdeet tavas beedas par nobanotajiem braaliishiem, kuri redziet netiishaam round startos miil iebakstiit komandas biedriem ar asiem priekshmetiem, un tiek nobanoti! Tici man neredzeet tev arii sheit acc, ja nu vieniigi tu vareetu sheit kaadu mazbaaniiti atraut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 DUH nu itka var jau bet nu tomeer dzekinjsh iziet aaraa un ienaak ar citu niku atkal atpkalj kameer adm konstatee ka tas ir tas pats - tiek chakareeti vinja nervi Tas jau skaidrs , bet taaka adminu ir daudz man vajadzeetu , pietiktu tikai ar slay and slap Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pilnīgs bullshits aizgājis - saspamotas trīs lapas. Tā kā līdz šim Tev tiesības nav vēl iedotas, tad šaubos, ka arī dos. Ja arī kāds no tiem, kas var iespaidot Tavu tiesību dabūšanu, šeit ko vēlēsies piebilst, to mierīgi varēs izdarīt. Pietiks spamot - topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts