Jump to content
GIGN Forum

camdeN

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

986 profile views

camdeN's Achievements

Geks

Geks (4/23)

4

Reputation

  1. da labi jew tu tak visu serveri paarbanosi ... tev tak 90 % speeleetaaju ar kvadraatiem kapaa ! Tikai neprasi xb 0 , padirsiisi pravas viens divi ...
  2. neuztraucies es noteikumus izlasiiju ! Runa iet par tavu HAVE A NICE DAY , bet nu tu nesapratiisi taapat ... tev vajadzeeja 2 gadus lai iepaziitu speeleetaajus nez kapeec man pietiek ar 2 meeneshiem !
  3. man vienmēr ir piedūris kā cilvēks uzvedās pēc tam kad tikko dabūjis pravas PS: runājot par to vai ir vajadzīgi admini serverī , tad IR 100 % jo daļai adminu diemžēl ir pie kājas kas notiek serverī. Vairākas reizes esmu normāli palūdzis admin čatā to un to nobanot par acīmredzamu čītošanu ( piem. norecoil - tas bija pēdējais gadījums ) tiku vienkārši "pasūtīts" ar frāzi NĒĒĒ , neskatoties uz to ka izdaru viņa vietā darbu , viņš pat neiegāja specos neskatījās , nospēlēja raundus 5 un izgāja ārā! Kas tā par attieksmi? Tas kad entās reizes bano , jo nevar atšķirt vai hako vai nē ? bet nu ..
  4. Vecums : 27 Nodarbošanās : Nosūtīšanas menedžers Pieredze : cs gadi 5 vai 6 , cs:s mēneši 2 Kāds GIGN labums : diezgan liela pieredze adminēšanā kā tādā turklāt esmu bijis vai varbūt vēl pat esmu admins GIGN 1.6 serverī , bet 1.6 vairāk nespēlēju nu jau 3 gadus Laiki kuros : pārsvarā tas būtu vakars , bet tagad arī šad tad pa dienu. spēlēju Links stati : http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=62374 Reg niks : camdeN bet serverī spēlēju ar niku abc|mike Kandidatūras : Nu nezinu vai tādi būtu ja nu vienīgie kādi vecie spēlētaji atbalstītāji Tiesības : slap , slay , kick , gag un protams vēlams arī ban.
  5. camdeN

    Izvaroshana

    LOOL :DDDDDD Bet laikam efektiigi
  6. camdeN

    Izvaroshana

    OMG shitie komentaari....es pilniigi apraudaajos !
  7. Geometrijaa pirmajaa semestrii atziime par zemu prieksh gign , sorry Samuray tikai pasaki GODIIGI ar kaadu noluuku tu liki Lieciibu ieksh topica?
  8. DUH nu itka var jau bet nu tomeer dzekinjsh iziet aaraa un ienaak ar citu niku atkal atpkalj kameer adm konstatee ka tas ir tas pats - tiek chakareeti vinja nervi
  9. mozg? taa ir tieshi taa lieta ar kuru tu esi uz JUUS !
  10. slaposi un slayosi 4iiterus? cik tev ir gadinju ?
  11. starpcitu..uz cik max es varu banot?
  12. mees vakar ar vairinu palikaam 2 vs 4 no kuriem 1 ar wh :\ nee nu ok ok ..no peroblems - izitkshu
  13. nu vot gadaas arii taadi briizhi
×
×
  • Create New...