Jurko Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Nu čiksas neesmu vēl tā ievērtējis, bet te ir forši puiši. Žēl ka nevienu pazīstamu izņemot kaut kur RV1G redzēto purnu nesastapu. Te pat nav Ringolds, bet anyway, moš kāds atrod kādu pazīstamo, piemēram Žeņu, Rinaldu Vai grāmatu tārpu Sandi Paskatījos čiksas! Šitā tālu tiks. bildes viņai unikālas (pabrauc uz leju), Nezinu kas ir foršāks viņas vārds vai izskats un bildes, Ko te dara šitā un šitā es točna nesaprotu! Bet principā čiksas ir +/- ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 laikam tik daudz stuulbu vieplju un saldu friiku sen nebiju redzeejis. a meitenes tiiri labas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ai tā pirmā čiksa ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kristina r000oooXXxx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Inka aka TERMINATOR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 RV1G redzetais purns face.lv izcelas ar ta teikt savadakam bildem ar kuram sezh topos Sandis ierulleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nu čiksas neesmu vēl tā ievērtējis, bet te ir forši puiši. Žēl ka nevienu pazīstamu izņemot kaut kur RV1G redzēto purnu nesastapu. Te pat nav Ringolds, bet anyway, moš kāds atrod kādu pazīstamo, piemēram Žeņu, Rinaldu Vai grāmatu tārpu Sandi Paskatījos čiksas! Šitā tālu tiks. bildes viņai unikālas (pabrauc uz leju), Nezinu kas ir foršāks viņas vārds vai izskats un bildes, Ko te dara šitā un šitā es točna nesaprotu! Bet principā čiksas ir +/- ok! Tas tavs RV1Ģ redzeeetais purns nekad tur nav maaciijies , visu muuzhu NDG Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Tas tavs RV1Ģ redzeeetais purns nekad tur nav maaciijies , visu muuzhu NDG maaciijies tur vai nee, taapat nesmuks. vinjsh izskataas peec meerkakja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) Didzis kaa no sapnju graamatas izraapies , salds kaa cukurs , bet taa jau OK lol , taam veceneem pat modelj skola nepaliidzees ... Siekala noteceeja Edited April 4, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Didzis kaa no sapnju graamatas izraapies , salds kaa cukurs , bet taa jau OK lol , taam veceneem pat modelj skola nepaliidzees ... Siekala noteceeja vinjas peec zirga tach izskataas pasties seju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Mnja , taa ieskatoties tieshaam liidziibu saskatu , bet taa ( siekalainaa ) pati realaaka manupraat , bet man patiik shiis duudinjas mmm play mates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Tas tavs RV1Ģ redzeeetais purns nekad tur nav maaciijies , visu muuzhu NDG RU sure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 100 proc. vins vel uz otru gadu bija palicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) taas modeles taalu tiks chista anfisa ir iemiileejusies... gign dienas bildees ir vislabaakaas Edited April 4, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 100 proc. vins vel uz otru gadu bija palicis Nu blood, neticu Tev galīgi. Kur tad es viņu būtu redzējis. Nu toč esmu mācījies ar viņu vienā skolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 anfisa ir iemiileejusies... kuraa tad? atkal spriezhat manaa vietaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 - 10 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 kuraa tad? atkal spriezhat manaa vietaa ? Nevis tavā vietā, bet (gribēju jau pateikt kaut ko par čurāšanu sietā, bet nav laikam īstā vieta). Tātad nevis tavā vietā, bet par tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nevis tavā vietā, bet (gribēju jau pateikt kaut ko par čurāšanu sietā, bet nav laikam īstā vieta). Tātad nevis tavā vietā, bet par tevi! nu kaa, vinjsh tachu izsprieda, ka es esmu iemiileejusies. taatad manaa vietaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 nu kaa, vinjsh tachu izsprieda, ka es esmu iemiileejusies. taatad manaa vietaa. Nē, viņš izsprieda ka Tu esi iemīlējusies, jo redzēja no malas ka tā ir. Ja viņš būtu teicis kurā, tad tas jau būtu Tavā vietā. Bet tagad ir par Tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nē, viņš izsprieda ka Tu esi iemīlējusies, jo redzēja no malas ka tā ir. Ja viņš būtu teicis kurā, tad tas jau būtu Tavā vietā. Bet tagad ir par Tevi! hmm nu taa jaa. bet var jau arii buut, ka vinjsh izspriezh manaa vietaa, vai es esmu iemiileejusies vai nee. bet gan jau, ka tur ir dzilja doma. mosh shis arii ir izdomaajis, kuraa es "esmu" iemiileejusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 go PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now