moby Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ASV, kaķis ar iesauku Paiper, izbaudīja gravitācijas likumus. Kaķis uzlīda kokā un nevarēja tikt lejā. Kaķis tur nosēdēja 8 dienas, līdz saimnieki izlēma saukt palīgus. Kaķis no bailēm sāka kāp augstāk, bet..... zars lūza un kaķis nokrita no 25 (jā, tiešām 25 metru augstuma) metru augstuma, un uzreiz ar vēja spārniem aizmuka. Kad kaķi atrada, viņs bija tikai nedaudz pārbijies... reku video... http://news.ntv.ru/news/ViewVideo.jsp?nid=84119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 muahah kaskadieris Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 smuki lidoja kēksiks. naajsiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 naajsiks! baigi leeni kaut ka lidoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 nu man drauga kaķis nolēca no 6. stāva un pinīgi nekas viņam nenotika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 lol, tāds lidojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Kakis nolec no 6ta stava un neka a es no 1ma izkritu un roka salausta wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 (edited) Kakis nolec no 6ta stava un neka a es no 1ma izkritu un roka salausta wtf lame, tev taču nav astes un tu esi samagāks nekā kaķis neņem ļaunā, tas nav uzbrauciens. Edited March 25, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Viss bumbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Iespaidīgs augstum! Drošvien pakāsis vienu no savām 9ām vai cik tur tām dzīvībām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 vo vo ! kakjiem 9 dziiviibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 aa es shito jau redzeeju zinjaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Es atceros kad man bij kadi 5 gadi, mes ar vienu draugu no bernudarza gangsterojam pa rajonu un redzejam ka uz majas jumta bija kakjis (5stavene, augstums kadi 18+ metri)! Mes tur ilgi chakarejamies un tad sakam teikt "kis kis kis" un tas maita sadushojas un saka lekt zemee! Mans draugs nostajas zeme un ietupas un izstiepa rokas uz priekshu (ne tapec ka vinsh bija krutaks par mani, bet vnk vinsh tani bridi atradaas tuvaak vinjam)! Tas kakjis piezemeejas vinjam kleepii un srazu ari azimuka! Vinjam tik uz kajas palika 1 skrapejuma reta, bet ar kakji viss bija norm! Tad velak vinja saimniece iedava vinjam 1LS un tas bija psc! Mes bijam staraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Es atceros kad man bij kadi 5 gadi, mes ar vienu draugu no bernudarza gangsterojam pa rajonu un redzejam ka uz majas jumta bija kakjis (5stavene, augstums kadi 18+ metri)! Mes tur ilgi chakarejamies un tad sakam teikt "kis kis kis" un tas maita sadushojas un saka lekt zemee! Mans draugs nostajas zeme un ietupas un izstiepa rokas uz priekshu (ne tapec ka vinsh bija krutaks par mani, bet vnk vinsh tani bridi atradaas tuvaak vinjam)! Tas kakjis piezemeejas vinjam kleepii un srazu ari azimuka! Vinjam tik uz kajas palika 1 skrapejuma reta, bet ar kakji viss bija norm! Tad velak vinja saimniece iedava vinjam 1LS un tas bija psc! Mes bijam staraa Nice storijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Skats jau bija dikti skaists, kaa minciits krita un centaas noplaniereet uz kaajaam, kas vinjam izcili labi izdevaas. P.S. Dr Cox, maacies lekt, es no otraa staava lecot tikai sagriezu pirkstu, jo iekru kruumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Koshker tavs niks izsaka visu ,t.i., tu esi tads pats ka vini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Pagaaja muuzhiiba kameer kakjis piezemeejaas! vismaz man taa likaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 normaloka calis nopirda no koka Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) Iespaidīgi, iespaidīgi.. PS - Spēju iedomāties kā jutās kaķa saimnieki / saimnieks kritiena laikā! Ja jau, kad es savu kaķi netīšām izmetu pa logu no otrā stāva gandrīz bikses pielaidu! Edited March 26, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Iespaidīgi, iespaidīgi.. PS - Spēju iedomāties kā jutās kaķa saimnieki / saimnieks kritiena laikā! Ja jau, kad es savu kaķi netīšām izmetu pa logu no otrā stāva gandrīz bikses pielaidu! Pasaki kaa var netiishaam izmest kakji pa logu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 mans runcis pirms gadiem 6 kad vinjam bija 5meeneshi staigaaja pa palodzi un nokrita no 5 staava.............................. ne juus neuzmineejaat - vinjhs pagaajshgad tika aizsuutiits uz laukiem baudiit svaigu gaisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Pasaki kaa var netiishaam izmest kakji pa logu? Nu var gan! Bija apm. 22.00 (kr4 tumšs) un kaķis sēdēja uz loga. Es melou ja teiktu ka viņu neredzēju, bet kaut kā sanāca viņu netīšām izgrūzt. Tas bija baismīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Nu var gan! Bija apm. 22.00 (kr4 tumšs) un kaķis sēdēja uz loga. Es melou ja teiktu ka viņu neredzēju, bet kaut kā sanāca viņu netīšām izgrūzt. Tas bija baismīgi.. Man kauns par tevi. Es ceru, ka tu peectam seedeeji saraavies stuuri un siti galvu pret radiaatoriem raudaadams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Man kauns par tevi. Es ceru, ka tu peectam seedeeji saraavies stuuri un siti galvu pret radiaatoriem raudaadams. Nu apmēram tā jau bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 haha meitene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts