radler Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) nu baac nevareeju nociesties man vienkaarshi vajag palieliities !!!!!!!!!!! varbut kaads buus pamanijis ka vakar 21.03 man palika 18 gadi!! kaa daavanaa sanjeemu no pateeva shito te: Edited March 22, 2006 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) forshi ka no teeva iistaa veel tiesibas tiks apmaksaatas uzmaniibu japieveersh veel manai mega super duper uzliimei kura normaali maksaa baigi super duper dargi. Edited March 22, 2006 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) lucky you, es šovasar strādāšu, lai par tiesībām samaksātu. par mašīnu vispār man no senčiem nesapņot. CONGRATS Edited March 22, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ja Tu sanjem mashiinu no pateeva, es gaidu helikopteru uz 18.gadiem (lidmashiina arii der) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 bildite bishki no iekshas lai varetu redzeet forshos paarvalkus:) kuri protams buus jaanomaina pret veel krutaakiem.arii tepikji tie zem kaajaam buus citi. un protams arii mashinas aizmugureeja logaa naaks taads NR 1 cipars tad veel latvijas karogs nu par vaardu gan veel padomaashu mmmmmmmm forshi speciali bishk platakas riepas elektriskie logu atvereji nu vai kaa tos suudus sauc centrala atsleega nu vai kaa to sauc 70 PS 103.000 km noskrejis pirmaa roka tb pirms manis bija tikai viens ipashnieks mashinai jau 8 gadi bet nu neizstas labi kopta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 nee anfisinj ingmaram(patevam) jau ir mashina prieksh tevis riitaa dabuusi bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 nee anfisinj ingmaram(patevam) jau ir mashina prieksh tevis riitaa dabuusi bildi nu labi, samierinaashos pagaidaam ar mashiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Izskatas pec taadas riktiigas vecenju mashiinas... tik es nezinu vai jeega pirmo mashiinu njemt no veikala... nu protams, ja tu brauksi uzmaniigi un akuraati - tad jau ok, bet kaa jau zinaams, pirmaas mashiinas parasti tiek dauziitas uz nebeedu. Nu enivei apsveicu. Pats ari njemshu mashiinu - tik vasaras sakumaa, jau ir noskatiits kabriolets. P.S. Ok, to posto par noskrejienu nepamaniju, tad jau vismaz ok, nebuus zheel sasist. Edited March 22, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) pag veciit atkal nepareizi saprati:) nav no veikala njemta.tai mashinai ir jau 8 gadi! vinja piedereja pirms manis tikai 1 cilvekam nu protams iznjemot veikalu. nez vai jau teicu bet tai mashinai arii ir augshaa tads jumts nu atverams viss apmeram tikai nejau iisti kaa kabriolets nez kaut kada bilde ir bet nu vienalga^^ nee naked es progeimerbrauceejs Edited March 22, 2006 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ko citu vaacijaa var daavinaat? protams, ka mashiinu p.s. congratz, savs auto ir savs auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 mans pirmais auto bija Fiat Uno , riktigi jumtu rava nost ekonomiskaku vagi nebiju redzejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 mashiina ir, bet tiesiibu nav? bet nu mashiina neslikti izskataas, tik jaudiigaaka vareeja buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 nu kamoon veciit jaudiiigums pagaidam pietiekaas:) neaizmirsisim par benziina cenaam:D tiesibas nav vajadzeja taisit pagajusho vasaru latvijaa jo latvijaa sanak kopa pa kaut kadiem 200LS uztaisit vai arii pa 250 noviltot a vacijaa sanak pa vairak neka 1000LS taisit.tapec tagad gaidishu vasaru un lv taisishu tiesibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 nu baac nevareeju nociesties man vienkaarshi vajag palieliities !!!!!!!!!!! varbut kaads buus pamanijis ka vakar 21.03 man palika 18 gadi!! kaa daavanaa sanjeemu no pateeva shito te: Congrats! Drink careful & drive! (joks)! Nu priekš pirmās mašīnās jau tā tīri neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 prieksh pirmaas mashiinas daudz - maz norm!! ehh man veel gads jaagaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 tiesibas nav vajadzeja taisit pagajusho vasaru latvijaa jo latvijaa sanak kopa pa kaut kadiem 200LS uztaisit vai arii pa 250 noviltot a vacijaa sanak pa vairak neka 1000LS taisit. khe, es apmēram pa 90 ls tiesības dabūju un jā, mašīna mani jau gaidīja, bija grūti nociesties, lai nebraukātu bez tiesībām bet nu apsveicu ar mašīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 a kaa tad pa 90 latiem tiesibas var dabuut? es cik interneta un visur skatijos viss kopaa sanaak kaut kaadi 150 ieskaitot arii csdd eksamenus. davai ieliekat arii savas pirmaas mashiinas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 var, radler, var... caur paziņām... es ar vasarā vai rudenī likšu... apmācība 104 ls un uz pašām tiesībām ar atlaidi dabūšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Apsveicu radleru , bet ssaac kraat bendzzinam ! Bet mashiina jau reaala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 nu jaaa... kaadam arii paveicas! apsveicu! Es nesen dabuju tiesiibas un sapratu ,ka man mashina pasham vien buus japerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 a kaa tad pa 90 latiem tiesibas var dabuut? es cik interneta un visur skatijos viss kopaa sanaak kaut kaadi 150 ieskaitot arii csdd eksamenus. davai ieliekat arii savas pirmaas mashiinas:) nu tā, man bija iespēja apgūt autoapmācību skolā, kur pa teoriju nav jāmaksā. Skolā ir arī lētāka braukšana. man pa Kuldīgu braucot bija jāmaksā 2.70 ls pa vienu reizi. pa Kuldīgu izbraucu 6 reizes. Tad man bija jābrauc uz Talsiem, jāpamācās braukt pa turieni, jo talsos lielu eksāmenu. pa vienu reizi uz talsiem bija jāmaksā 8.10 ls. Uz Talsiem mācīties braukt biju 2 reizes. Tad kad liku eksi, kopā samaksāju 40 ls. Un tad vēl klāt jāpieskaita braukšanas mācību atļauja. Tad kopā sanāk ap 90 ls. ja jau man būtu digitālais, varētu nofočēt savu 1992. gada Opel Vectru 2.0i (hetčbeks), bet diemžēl nav tāda iespēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 GL wit ur car! nesasit un apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 blood, man liidz mashiinai veel taalu anyway - congrats radler, vasaraa gaidiisim tevi gign tusaa ar visu mashiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 nee veciit kas man to mashiinu aizvedis uz lv shito vasaru es 11 junija lidoju uz latviju un tad tiesibas taisishu naakamajas reizes varetu forshi uz kugja ar mashinu uzbraukt un lv:) anfisa jau zin cik tas ir rreaali.seedi uz kugja eed cik gribi dzeramais pasham savs liidzi:) speelee novusu pret kaut kaadiem igaunjiem kuri ir nuubi vai galda tenisu utt=) un nemanot esi latvijaa:) ooo forshi anfis tev obligati jabrauc ar kugji ar mammu.kad bus tiesibas bus tad mashiina arii lv (nu mammas mashina:D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Nice , betvienalga galvanais nava taa mashiina , galvanais ir tas ka ir + 18 gadi Apsveicu p.s tikai nedzer pie stuures Edited March 23, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now