jerrico Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 7dienas, 6dienas riita pohas... kaa vislabaak tikt ar taam galaa atkal neeapdzeroties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) kaartiigas brokastis, paka auksta jogurta un ilga dusha vismaz man tiko paliidzeeja p.s nop tas tomeer bija maaniigs apmaans Edited March 11, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Es tik palielīšos...lai cik grūta, viegla, tusīga nebūtu bijusi nakts, diena nekad "NEKAD" neesmu pazinis to onku POHU... Esmu viens no tiem pidiņiem kurš nepohojas, lai arī cik būtu izdzēris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Es ar esmu no tiem retajiem, kuriem reti kad ir pohas Skatījos "Dāvid šovā" tur runāja par pohām. Viens džeks teica, ka labākais ir no rīta nolikt kārtīgu kluci, pēctam idzert vienu kārtīgu krūzi ar kafiju... Nu nez, izmēģini moška?! āāā, bija tak ar vienas zāles, bet kā saucās aizmirsu. Zinu, ka daudzi no draugiem, pa Jāņiem šamās dzēra un pēc laika bija svaigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Es ar esmu no tiem retajiem, kuriem reti kad ir pohas Skatījos "Dāvid šovā" tur runāja par pohām. Viens džeks teica, ka labākais ir no rīta nolikt kārtīgu kluci, pēctam idzert vienu kārtīgu krūzi ar kafiju... Nu nez, izmēģini moška?! āāā, bija tak ar vienas zāles, bet kā saucās aizmirsu. Zinu, ka daudzi no draugiem, pa Jāņiem šamās dzēra un pēc laika bija svaigs shitais nepaliidz nuu jaa man gan peec kaartiigas 5buhaashasn ebz pohaam neiztikt, galva spraagst pushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 jadzer kaut kas rūgts. 100% palīdz un ir pārbaudīts Vismaz vienu reizi, kad pamodos pohains uz griidas un nerubiju ne dienu, ne nakti, man labaa nama maate uztaisija ruuktu teeju. Izdzeeru un pohas bezmaz vairs nebija un pat ja bija veel, tad aatri pazuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 mani atsvaidzina citronu "tēja", iegriez tādu normālu citrona šķēli krūzītē un uzlej pa virsu karstu ūdeni, ja vajag, pieber cukuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Labas brokastis un auksts alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 3 auksti alinji un problema atrisinata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Es tik palielīšos...lai cik grūta, viegla, tusīga nebūtu bijusi nakts, diena nekad "NEKAD" neesmu pazinis to onku POHU... Esmu viens no tiem pidiņiem kurš nepohojas, lai arī cik būtu izdzēris... jaa man arii ir taa laime nepaziit pohas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Man uz pohaam patiik eest skaabu kaapostu zupu, kas daudziem man zinaamiem negarsho, bet nu prieksh manis - perfekto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ja nemāki dzert, tad nedzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Ja nemāki dzert, tad nedzer. -20cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konraads Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ir zinaatniski pieradits (raidijuma brainiac) ka pret poham vislabak paliidz kaartiigas brokastis. tur viniem deva omleti ar kkadu galu un salatiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) laikam novembra fhm bija top 10 liidzeklji pret pohaam... neatceros kas iisti bija 1. vietaa edit: tur bija piemineeti aspiriins / vodka / shipuchka / soljanka / kkaads krievu pretpohu liidzeklis u.c. Edited March 11, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Man gandrīz vienmēr palīdz citonutomātsula: recepte, uz 1 l toātu sulas izspied veselu citronu un izdzer... pec 30-60 min būsi svaigs kā gurķīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 mm iisteniibaa skaabeetu gurkju sula ir tiiri labs veids ka atbriivoties no pagjiraam Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Tajaa pashaa vakaraa/naktii kad nu ir pavairaak iedzerts, pirms guleetieshanas tablete analgiina/aspiriina dod diezgan droshu sajuutu, ka galva noteikti nesaapees... Bet nu kursh gan vakaraa domaa par naakosho riitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 vienaa raidiijumaa redzeeju, ka medus paliidzot. izmeegjinaajusi gan neesmu, bet jaaatziist, ka nedomaaju, ka tas paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 fhm JANVAARA NUMURRAA PAR VISU SHITO IR VIENS LIELS RAKSTS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 man vislabāk palīdz kefīrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 man vislabāk palīdz kefīrs. mda apsteidzi.... man tas pats tikai vajag LOTI daudz, vismaz vienu paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Man uz pohaam patiik eest skaabu kaapostu zupu, kas daudziem man zinaamiem negarsho, bet nu prieksh manis - perfekto. same! Veel soljanka paliidz kaadi 2 shkjiiviishi un ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Šīs problēmas atrisināšanai parasti izmantoju marinētus gurķīšus+tomātu sula+auksts piens(kefīrs/paniņas/uc.) manliekas ka probleemas atrisinās ar kārtīgu brokastu paēšanu(vismaz 3x lielāku nekā parasti) 2. variants: 4 auksti Cēsu Light ali, bet teiciens vēsta šādi "ar alu lāpīties ir tas pats, kas ar čurām sildīties" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 gribi dzert - gribi pohu izbaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now