Mahmeds Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Gribeju tikai pajautat, ja dod, tad dod, ja ne, tad ne. Vards:Marcis Vecums: 23 (ar shodienu) Iemesli: 1) Mans online time ir daudz lielaks nekaa vienai dalai adminu 2) Sanak paspelet no ritiem, kad biezi vien ir situacijas, kad nav citu adm. 3) Esmu gatavs spelet tikai ar niku Mahmed -> respektivi bez ieprieksheja salikuma. Velmes: xsay, xslay, xkick Gribetos, lai tagad nesaktu visadi dabas brinumi mani izkengat del shii jautajuma. ty P.S. Ups esmu iecirtis pat netajaa sadalaa satraukumaa iespaidaa sorry P.S.S Pec Ali izpalidziga padoma sudzos, ka neesmu admins Edited March 2, 2006 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 jaa jaa, pilniibaa atbalstu tavu suudziibu! iemet vel tik linku uz demo un bus vispar ideali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 godiigi sakot, iisti nesapratu, par ko suudzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 jau saku velreiz satraukuma rezultata netajaa sadala iecirtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Lai nepaliktu muļķa lomā iesaku pierakstīt ka sūdzies par to ka neesi vel admins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Grūti pārvietot, vai? Un pa tēmu - varētu atbalstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nu šīs viņa mazās prasības jau varētu arī apmiernāt. Man liekas tāds prātīgs džeks, kaut gan macho viņu ir neskaitāmas reizes vārnojis par prāta mazspēju un es izdzēsu viņa pretīgo bildi, kas ne par ko labu neliecināja... Nez, daudz jau viņš neprasa - var iedot, var arī neiedot, bet vai vajadzīgs vēl viens slejadmins? Varbūt ir, varbūt ne. Ai labi, man vienalga, eju gulēt. Ha, labs , tagad saprotu, kāpēc pieteikums bija rakstīts sūdzībās. Mahmed, atceries šito - stay out of tiesību sadaļa. Ieraudzīju ļoti interesantu lietu - Mahmed, tev pa abiem akauntiem kopā 110 vārnas, tā, ka principā pienāktos atvaļinājums ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 1. man liekas, ka nedabusi. 2. man liekas, ka warn pa neko nedod. 3. neka man personiga pret tevi nav, tape es palieku neitrals. 4. Online laiks ir tikai viens no kriterijiem. Gribeju tikai pajautat, ja dod, tad dod, ja ne, tad ne. sitaa saakt nav jauki, jo tas nozime, ja es gribu aizradit vai piebilst (bez REC un ANTIREC ieskiebsanas), tad varu iet deet. P.S (edited) apsveicu dzimene anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 Ha, labs , tagad saprotu, kāpēc pieteikums bija rakstīts sūdzībās. Mahmed, atceries šito - stay out of tiesību sadaļa. Ieraudzīju ļoti interesantu lietu - Mahmed, tev pa abiem akauntiem kopā 110 vārnas, tā, ka principā pienāktos atvaļinājums ^^. nu luk beigas sanak ka pareizi vien ir, ka nokludijos un iemaucu ne tur kur vajag. un tas otrs accauntu nebiju paspejis nekad pat palietot, biju izveidojis vinju, bet tad forumu neapmekleju tik biezi un nebiju arii tik labi informets, kas un kaa.Un tas warnas ir uzpelnitas ne ar manu roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Man liekas, ka admini ir pietiekami, vienmeer kaa es ieeju serverii tur ir kaads admins, savaa zinjaa tu esi sakariigs, bet parmeeriigaa adminu vairoshanaas beigsies ar nesameeriigi lielu haosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 sakarīgs čels, pa varētu teikt ļoti sakarīgs galva ir uz pleciem, domāju, ka zinās kā rīkoties ar tām tiesībiņām. P.S. apsveicu dzimenē! 23 ir Džordana nummurs, takā lido augstu šajā gadā un lai viss izdodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Stipri nepārliecinoš sākums,Ja tu vēlies tiesības ,tad tā arī raksti-gribu to un to.Tagad sanāk ka tev vienalga vai tu viņas dabūsi vai nē,tā aiz gara laika iemetu pieteikumu ,a moš sanāk .Vai arī tu nēesi pārliecināts par sevi-nu es domāju tāda bailīga personība kurš baidās no citu nopēluma.Adminu tiešām ir daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Gribeju tikai pajautat, ja dod, tad dod, ja ne, tad ne. nedod. Ja baigi vajag, tad padomā par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Manuprāt, ar to arī viss ir pateikts, topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 gribēju tikai iespamot, ka 1) un 3) IEMESLS PWNZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts