akec Posted August 19, 2017 Author Report Share Posted August 19, 2017 (edited) Worm, es nevaru nepiekrist iepriekš minētajam par to, ka cilvēki, tai skaitā es, sāka pazust brīdī, kad forumam tika nomainīts dizains, kurš varbūt ir moderns, taču ne uz pusi tik foršs kā kādreizējais! Tas bija vienkāršs un saprotošs... Sāc ar to, un dizaina nomainīšana atpakaļ jebkurā gadījumā būs neliela kustība un dzīvības pazīme gignā, kas tādejādi mazliet piesaistītu veco gigniešu uzmanību gan tāpēc, ka ir kustība, gan tāpēc, ka tas vecais dizains tiešām patika lielākajai daļai klientu! Par to, ka gign bija etalons citiem cs 1.6 projektiem un tagad ir izgājis no modes. Es teikšu tā - tās vecās lietas pie, kurām ir pierastas arī ir tās labākās, un galīgi neuzskatu, ka gign'am vajadzētu ko mainīt "main" lapā skriptos utt. Jā, kaut kādus sikumus un kādu jaunu ideju var realizēt svaigumam, bet neko nopietnu, jo es personīgi labprāt atkal uzturētos gignā veco labo laiku vārdā un vēlreiz baudītu to veco "garšu" bez jauninājumiem! EDIT: un nevajag teikt, ka cs.16 ir pavisam miris! Kāpēc, atvainojos par reklāmu, kaut kādam kick.lv projektam cs 1.6 serveris ir regulāri pilns ? Un ne ar ko nav labāks par GIGN. Ja šo projektu vēlreiz mazliet iekustinātu - viss aizietu. Edited August 19, 2017 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Nesaprotu kas tur sarežģīts šajā foruma dizainā. Nevari atrast kur ierakstīt postu vai kā? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 19, 2017 Author Report Share Posted August 19, 2017 7 minutes ago, atkars said: Nesaprotu kas tur sarežģīts šajā foruma dizainā. Nevari atrast kur ierakstīt postu vai kā? Nē! Ja Tu neesi bijis gignā līdz 2007. gadam, tad Tev to nesaprast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Uzreiz baigais šāvējs būtu dēļ lapas vecā dizaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 (edited) On 6/30/2017 at 8:50 PM, dienaszaglis said: pamēģini uzrakstīt jebko, uzradīsies daži (vecie gignieši) , kas noliks jebko ko tu raksti, un viņam būs atbalstītāji, protams viņi paši nav spējīgi neko uzrakstīt, un tad tos, kam bija vismazākā vēlme ko darīt lietas labā tiek nocirsta saknē. Driizaak piekristu shim viedoklim... Viss ko raksti iet uz nee, peedeejaa mana pieredze sheit paluudzot padomu bija Skaaba - mazgaat rokas, nopietni? .D Paluudzot vnk padomu kaapeec Iphone telefoniem vareetu gljuchiit skanja - man atbild lai es peec kkaa mazgaaju rokas. Edited August 19, 2017 by Alise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 jā , vecais foruma dizains bija kudi labāks... Nostaļģijas vārdā var tik palasīt vecos wL-Media topikus un pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 piedod ka mans padoms tev nederēja nevajag uzreiz dirst gigns ir mainījies uz slikto pusi visi padomi tiek nocirsti saknē Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 visi vecie pipari vēl pa laikam iečeko forumu, bet nav neviena sakarīga topika kur varētu pabazarēt par kādu tēmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFunny* Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Žēl, ka jums te ir viss pamiris gigns bija pirmais serveris, kur es 1.6 sāku spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 nakts rīta spams ir topiks kur vienmēr var pabazarēt par kādu tēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Hello from the other side.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Priekaaa viss notiek Nekur nekas nav pazudis Pat jonathan ir dziivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Nekas nenotiek, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Laiki vienkaarshi mainaas, nav ieksh gign iisti ko speeleet un ja konkreeti visu laiku serverii nespeelee tad uz forumu arii taa pamazaak sanaak atnaakt. Man pat liekas, ka CSGO leenaam saak sliideet uz leju arii. Pagaidaam tachu top speeles ir attachemtaa redzems, kuras cilveeki dragaa. Pats arii ar dareku un h1texu arvien vairaak speeleejam PUBG, kas ir reali forshi un funny, it sevishji duo/squad. wink, wink! EDIT: Un iisteniibaa, manliekas, ka cs saaka pamirt briidii kad iznaaca csgo, kuram bija ficha ka speeleejot competitive matchus speelee uzreiz ir 5 vs 5 un nav nekas jameklee. 5x5 speeleejot ir uzreiz, kaa lai to pasaka, - liekas officiaalaak un nopietnaak un censhas speeleet lai uzvareetu. Kaadreiz ar shaadu pieeju daudzi speeleeja pubaa, jo nebija iipashi vieglas opcijas speeleet 5x5. Tad kad viss shitais uzradaas tad uz pubiem, manupraat, saaka skatiities savaadaak un iegaaja vinjos, lai iesildiitos un taisiit 360 headshot kilus ar awp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 (edited) Edited September 29, 2017 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 man patīk ideja kas tika pausta augstāk.. Es ļoti labprāt pašautu pakaļas ar vecajiem gigniešiem veco labo cs, pie kura ir nosēdētas neskaitāmas stundas.. Biežāk jātaisa šādas savākšanās.. gign allstar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Mūsdienās cilvēki kapā cs:go. Tā ir competitive spēle, kurā pubi ir cancer. Bēēt ja būtu kāds serveris ar gigniešiem, šad tad varētu pašaudīties. Lai gan diez vai tas būtu tas pats, kas senāk. Cita spēle tomēr. Laiks iet un laiki mainās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 pat SuperRembo ir pametis gignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 SR netika banots? Būtu baigi kruti, ja gigns tiktu pie PUBG servera, bet to vairs laikam nav tiek vienkārši realizēt kā sākotnēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Cik es atminos, tad viņš pats beigās sadumpojās uz visiem, un pateica ka te vairs neatgriezīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 On 10/8/2017 at 2:02 PM, anfisa said: Mūsdienās cilvēki kapā cs:go. Tā ir competitive spēle, kurā pubi ir cancer. Bēēt ja būtu kāds serveris ar gigniešiem, šad tad varētu pašaudīties. Lai gan diez vai tas būtu tas pats, kas senāk. Cita spēle tomēr. Laiks iet un laiki mainās. Ak vai, atveru forumu intereses pēc, ar domu, ir kāds iepostējis vai nē, un ko es ieraugu, kādas personības raksta all hail gign, long live gign ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 16 hours ago, Traffic said: SR netika banots? Būtu baigi kruti, ja gigns tiktu pie PUBG servera, bet to vairs laikam nav tiek vienkārši realizēt kā sākotnēji. Drīzāk GIGN discordu vajag, vai ko tādu. PUBG gign serveris - pat nevaru iedomāties kā tas izpaužas... Tipa pirvāts serveris, kuram var piejoinot tikai zinātāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Discords nebūtu slikta doma. Gign serveris - tas būtu tā, ka BlueHole/PUBG teams/whatever piešķir pieeju vienam no viņu serveriem, kuru vari administrēt. Serveris parādītos custom game serveru sarakstā. No LV pagaidām laikam tikai pubg.lv tāds ir, uz kura notiek turnīri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Discord ir laba štelle, esmu par. Spēlēju arī PUBG tā kā esmu arī spēlētājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now