Jump to content
GIGN Forum

Quality Related Piipl


allworth
 Share

Recommended Posts

Tad nu tā, pie sūdzībām šo gluži likt negribās, jo nekādas sankcijas panākt negribu, bet papļāpāt par tēmu gan varētu. Varbūt kāds domu grauds pavīd. Kā jau tas ir noprotams pēc topika nosukuma, runa ir par Quality klana pārstāvjiem & co, kas nemitīgi lieto mātes vārdus. Piemēram vakar jau otro reizi nobanoju Kyky par lamāšanos - pirmā reize bija kādas pāris dienas atpakaļ uz 30 min., bet nu vakar jau uz 666 min., kad pēc viņa nošaušanas, viņš rakstīja: "loox" un "posmotri v zerkalo (pierainais vai kā to vārdu pareizi jātulko)". Indivīds But'e'k īpaši neatpaliek, bet pēc brīdinājumiem uz laiciņu savācas un spēj pāris minūtes nelamāties. Par alni vispār nav ko piebilst - cilvēks CAPS LOCK's, bļauris. Pati pērle bija vakar pēc Kyky nobanošanas caur But'e'ku man nodotais ziņojums - (rakstīšu latviski, lai nemocītu citus ar savām krievu valodas zināšanām) mēs tagad zinam, kas tu esi - Kyky nodod tev sveicienus, viņš ir izbesījies ... cool2.gif (no sērijas - es zinu, kur tu dzīvo, baidies smile.gif ).

Link to comment
Share on other sites

Es permament vienam no kvalitatiivajiem uzliku , laikam vitaljikam par nacistiskiem saukljiem

gribeejaas piesieties biggrin.gif

un vinji ir jau meegjinaajushi kkaadu atentaatu pret tevi?

kaami, par mani neuztraucies, shobriid veel esmu sveiks un vesels un taads arii esmu noleemis palikt cool2.gif

Link to comment
Share on other sites

Tas klans vienmer dirshas, vienigi em& tur tads daudz maz sakarigs liekas ( cik atminos vinjsh bija no ta clana). Un es domaju kada veida sods ir japieshkir, un ka jau macho mineji, piemeram clana dzeshana, mo6 tas vinjiem mutes aiztaisis (lai gan shaubos).

Link to comment
Share on other sites

nupataas ofisaa skrienu pa priekshu ieraugu 2ct apstajos lai notemetu pieskrien prieksha qualiti laikam buteks es shaujot pa tiem 2 ct vienu noshauju un viena lode galvaa qualitijam. 70hp vinjam nonjemu. nakama raunda uzdod man jautajumu kak mozg bla radler (nu neatceros kada kartiba shitie 4 vardi bija salikti) saku nevajag skriet priekshaa frageri. sekoja no vinja puses kaut kaads sosi un velkautkas

Link to comment
Share on other sites

pudeli atver - ūdens tek...

aizver - netek...

aptuveni tas pats variants. ja jau vinš/viņi uz xgag nereaģē un diršas tālāk,

tad jau viņiem liekas kad ir ieņēmuši k-kādu dieva statusu(augstaaku par paareejiem)

un var atļauties "Braukt Augumā adminiem/playeriem/uc.

es personīgi domāju.... vajadzētu nahrinazēt tikai vaininiekus(nevis sodiit visu klanu)

un likt vaininiekiem banu permanently.................

Link to comment
Share on other sites

ai shitas nav iisti par sho teemu, bet iz veestures staasts par baniem..

seedeeju labu laiku apakalj vienaa neta zaalee, mazaa diezgan.. kko tur speeleeju.. bet aiz muguras viens geks baigi brashi ar botu cs blieza kautkaadaa tur serva..

shamo peec briitinja nobanoja..

vish pieceelaas, iesaucaas:"JA PERESAZHUS NA VTAROM", pieseedaas pie blakus pc, un blieza taalaak tajaa pashaa servaa, ar tiem pashiem cheatiem..

smiekliigaakais ka vinju atkal nobanoja.. un taalaak vish speeleeja no treshaa kompja smile.gif

gruuti pateikt kaada ir staasta moraale.. bet nu piderasi ir, un vienmeer paliks

Link to comment
Share on other sites

Ha, es te uzsitu uz kalkulatora jaunu bana termiņu - 7777, tās sanāk 5,4 dienas. Manuprāt labs sods par smagākiem pārkāpumiem, kur gluži perm banu žēl likt. Jo tas 666 jau sāk apnikt un tās ir tikai 11,1 stundas - tas nozīmē, ka džeks aiziet gulēt un nākamajā dienā močī tālāk smile.gif.

Link to comment
Share on other sites

hmmm nezinu pat ko teikt , ka vienigais parstavis, kas te kaut ko raksta vispar confused.gif

Attaisnojami tas nav, mutes brukjetaji vini ir visi lielako tiesi.

To varetu noraxtit uz nacionalo mentalitati.Kaut tas arii tas nav jedzigs attaisnojums.Domaju, ka bani par mates vardu pielitoshanu butu laikaa, bet dzeshana nezinu mazliet par smagu.Ne tada zinja, kad es tagad arii meginu glabt savu adu... .Vnk Quality klans vairs jau nav arii tas, kas kadreiz bija stipri izmainijies un sabojajies.

Anyway kaa kungi izlems taa bus.

p.s. Meidinsh & ecology thx thumbsup.gif

p.s.s. U ne jau visi klana memmberi ir jamera pec vienas merauklas...

Edited by Mahmeds
Link to comment
Share on other sites

Allworth - dzeest vajag manupraat ir tikai jaaatrisina viens jautaajums -- kas notixs ar

em& , Mahmedu - jo nu vinji ir normaali , dzeki , un manliekas ka reg nicku viniem nava , es iesaku vienk nomainiit setinfo un tas ir viss !

GL smile.gif

Edited by ecology
Link to comment
Share on other sites

И так, для начала хочу поблагодарить некоторые личности, приславшие мне ссылку на этот раздел на форуме! Respect!

Далее приветствую оппонентов и приношу извинения, что изъясняюсь на родном мне языке...

Теперь собственно о проблеме - господа (не граждане и не товарищи), объясните в чём собственно проблема? На сколько мне позволили понять Вас мои познания лат. языка, проблема в общении непосредственно в чате? Допустим, тогда расскажите в чём конкретно?

Если причиной стала обсценная лексика, то позволю себе напомнить (это больше относится к комментарию Махмеда про рус. менталитет), что даже Великие русские писатели создавали свои произведения используя русский мат! В их числе были такие профессионалы своего дела как А.С. Пушкин, М. Ю. Лермонтов, Н. А. Некрасов, С. Есенин, В. Маяковский! Им не запретили, мне тем более не запретят!

А может быть проблема в скрытой зависти? Я конечно слышал про такие громкие слова как - mulkis, lohs (u.t.t.)! Придумайте больше! Ктоже Вам не даёт?

Другой вариант - у кого-либо есть личные претензии, то будьте любезны говорить в открытой форме и без подтекста: "Мне не нравится Витёк, потому что он назвал меня ЛОХОМ!" Назови меня мулькисом, ради Бога!

И последний вариант - ну не нравится вам стиль нашей игры, так и скажите... Вас убили, давайте удалим этот клан! Серверов хватает, просто даже в Вашем комьюнити хватает толковых и интересных людей, с кем приятно пообщаться!

P.S. Так как являюсь CM клана - принимаю лично все упрёки и комментарии!

P.S.S. K AllwOrth лично - к сожалению твои познания русского языка оставляют желать лучшего... За себя не бойся - солдат ребёнка не обидет! ( так говорит русская народная поговорка). Если конечно у тебя нет желания обсуждать что-либо в повседневной жизни (aka real).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...