Jump to content
GIGN Forum

Bans Pensionaram!


Pensionars
 Share

Recommended Posts

[sM] Ūpis: Banned player "SLAVA UKRAINAI Pensionars" for 50000 minutes (reason: UKRAINAI Pensionars niks).

Bez jeb kāda iemesla divreiz nomainija niku! Pēc tam mikrafonā pateica: "Ja nenomainīsi niku nobanošu, man pohuj, varēsi rakstīt sūdzību"

Izrādās niks "SLAVA UKRAINAI Pensionars" ir naidu kurinoš niks!

Absurds bans!

Link to comment
Share on other sites

Ņemot vērā to, ka ir brīvi izteikties un atbalstīt gan politiskus notikumus , gan sporta , gan citus pasākumus, tad šeit redzu vienīgi absurdu banu.

Tik pat labi var banot vēl dažādus nikus, da kaut vai forza Italy - liksi banu, jo kurina naidu?? (forza Italy - uz priekšu Itālija)

hmm, nu diez vai. tad nu arī šajā gadījumā neredzu jēgu banam.

Link to comment
Share on other sites

Ja kāds cs 1.6 admins atcerās, kuram bija bans par šādu gadījumu, nokomentējat situāciju. Jo situācija šāda ir bijusi.

Tev es situāciju izskaidroju, kāpēc mainu Tev niku, kā arī pateicu kas sagaida, ja nenomanīsi. Uz ko pats atbildēji Kur ir rakstīts. Brīva nācija. Nu ja ir nesaprašana kāpēc tev ko saku, tad jā, ir gan man pohuj, jo netaisos Tevi skolot.

Piekrītu eferam, ka savus uzskatus var brīvi paust, bet nejau css serverī. Jo paši labi zinām, kas notiek starp šīm divām nācijām (Krieviju un Ukrainu). Serverī arī ir spēlētāji, kas domās savādāk, tāpēc, lai izvairītos no konflikta pirms tas ir sācies, liku Tev niku nomainīt. Kā arī, serveri apmeklē spēlētāji, kas ir no Krivijas vai krievi, tāpēc uzskatu ka šāda nika sastāvdaļa nav pieņemama.

Pats neesmu nevienā propogandas pusē, tāpēc ja būtu tāds niks tikai "Slava Krievijai" būtu darījis pilnīgi tāpatās. Vēstures, ģeogrāfijas vai vēl zin kurās stundās tu par šo vari izteikties līdz vēmienam, kā arī jebkur skaļi uz ielas (ar ko tāpat tas labi nebeigsies), taču vēlreiz saku, ka css serverī nav tas pieņemami.

Varbūt arī intelekts mums ir dažāds, tāpēc nesaproti un nesapratīsi, bet banu nost NEŅEMS!

Te pat nav ko apsriest, zēns/puika, kas uzlika man šo banu nemaz neapzinās "Naidu kurinoš" nozīmi, un es baidos kā arī vārda "SLAVA" nozīme viņam ir sveša!

Te var diskutēt mūžīgi. Vai arī mēģini ieskaidrot kādam citam par to, ka tu biji domājis - Ukrainā margarīna rāzotāja nosaukumu "Slava". Ej TVnetā posto par savu sasāpējušos sāpi. Varbūt sagaidi devīto maiju un uzvaras parkā aizej pabļausties ar savu "SLAVU UKRAINAI" un tad tur mēģini kādam ieskaidrot, ko Tu ar to esi domājis.

Es Tev varētu uzrakstīt noveli par to, ko es par šito domāju un tā, taču kāda jēga?

--- Es labprāt ieteiktu pārvietot šo topiku uz GA sadaļu, lai te nesāktos haoss, tur admini lemtu, verdiktu paziņotu---

Link to comment
Share on other sites

Bullshit upi. Ja kāds kaut ko klepo serverī tādēļ, ka viņam pensionāra niks liekās aizskaroš tad bano viņus.

Nafigam Tev būtu jāaizstāv serveris no potenciāla drauda, ka Krievu spēlētājs sāks kaut ko dirst dēļ nika. Ja dirš tad kiko/bano - pats būs vainīgs.

Link to comment
Share on other sites

Kāda sūda pēc man latvietim Latvijā būtu jāuzmanās/jāuztraucās, ko krievi domā?

Čalis izsaka savu nostāju, šajā gadījumā savu atbalstu Ukrainai.

Kam te interesē, ko raud kaut kādi krievi kaut kur? Viņiem viss liekas nepareizs un viņu aizskarošs, kurinošs un vēl nez kādīgi uz viņiem slikti attiecināms un ttttttt.

Reāli Ūpi, es nezinu, ko tu pīpē, bet izskatās baigi spēcīgs, ja tu uzdrošinies banot vietējo džeku par to, ka čalis atbalsta gandrīž bračkas grūtā brīdī.

Saprastu, ja viņš teiktu, ka visi krievi ir lohi (kas lielākoties arī ir), tad varētu vēl pabanot/pakikot, bet šajā gadījumā......

UNBAN

Link to comment
Share on other sites

Reāli arī ieteiktu tad banot visus pēc kartas, kam nika sastāvdaļā ir kirilica (niks rakstīts krieviski) - man tas liekas aizskaroši un naidu kurinoši, ka man savā valstī ir jālasa šie okupantu teksti. reāli besī :coffee:

Link to comment
Share on other sites

Man vienīgajam ir problēmas izprast, kur tieši "slava Ukrainai" ir kaut kas aizskarošs/naidu kurinošs? Tīri pēc būtības - ko ukraiņi kādam ir nodarījuši, m? :)

Pirms gada tas arī nekas nebūtu. Jo tas būtu tikai uzraksts, nevis viedoklis vai politiskā nostāja.

Bullshit upi. Ja kāds kaut ko klepo serverī tādēļ, ka viņam pensionāra niks liekās aizskaroš tad bano viņus.

Nafigam Tev būtu jāaizstāv serveris no potenciāla drauda, ka Krievu spēlētājs sāks kaut ko dirst dēļ nika. Ja dirš tad kiko/bano - pats būs vainīgs.

Kāpēc man banot kādu random playeru, kurš "klepo" par to, kāds ir Pensionara niks, ja visa pamatā viņš jau ir tas iemesls? Tāpēc ka viņam ir 1118 posti? Tāpēc, ka Tu viņu zini, bet random playeru nē? Vai tāpēc, ka viņš Gignā ir zināms cilvēks?

Link to comment
Share on other sites

Te nav ko diskutēt!

Pilnīgi vienalga ir tavi uzskati par situāciju. Varu tikai izteikt nožēlu, tā vietā lai domātu un analizētu situāciju pasaulē un Latvijā, tu izvēlies vienkārši noskatīties no malas (Jo vieglāk taču ir nedomāt! Vai ne?)! Tā ir tava izvēle, es par to tevi nenosodu un teikšu godīgi neskar man tavas problēmas! Kādas tiesības tev ir man uzlikt banu? Tev kā adminam nav jādomā, ko es ar to esmu domājis, kāpēc man ir tāds niks! Tev ir jāuztur serverī kārtība, nevis jāvadās pēc saviem principiem, kas tavuprāt ir pareizi vai nepareizi!

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Ja tev bizness saistās ar okupāciju, civlēku upuriem, karu... tu esi idiots! Protams, arī savas mammas pārdošanu var saukt par biznesu, vai ne?

EDIT: Ja tavā izpratnē spēj figurēt šāds biznesa modelis, iesaku doties pie psihaloga, jo manuprāt tā domāt jau ir amorāli, un neatbilst nekādiem demokrātikā valstī dzīvojoša cilvēka principiem!

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Protams, arī savas mammas pārdošanu var saukt par biznesu, vai ne?

Ja ņemsi līdz nedēļas beigām, nometīšu cenu!

Pa lielam, tas ir tas pats Austais Karš, kas nav beidzies, bet gan Turpinās. Ja kāds gribētu, lai iet bojā tauta, vai Ukraina, to izdarītu ātri - nav jau 1945. (bioloģiskie ieroči vai kas cits). Ukrainai vienkāši nepaveicās - karš jau ir starp Ameriku un Kreiviju.

Man jautājums, esi bijis Ukrainā kopš sākās kara darbība? Vari te neatbildēt, uzraksti, lūdzu PM!

Edited by Upis92
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bans nav pamatots, jo nepauž nekādus naidu kurinošus uzskatus. Tur varēja būt - slava Krievijai, Latvijai, Zimbabvei un vienalga kam, piesieties varētu, ja būtu teikts slava LPSR vai PSRS vai NSDAP vai PSKP un citiem tādiem agresīviem režīmiem vai partijām, bet vnk slava Ukrainai, liecies mierā :D

Link to comment
Share on other sites

Sviests.

Viņa nikā,es neko aizskarošu neredzu,ja pat banus sāktu dalīt pēc tā kad kāds aizskar kāda (nāciju,ādas krāsu,rasi) vai kā savādāk tad šeit roka pēc bana neceļās jo ja paskatās kas notiek kaimiņos,tad es pat iedotu cepumu jo tas kas notiek tur ir pilnīgs murgs un viss ko es kā savas valsts pilsonis un patriots varu pateikt,kad es atbalstu un esmu par Ukrainu kā brīvu valsti no visādiem gaisa gaisa jaucējiem un bebra pirdieniem, ja niks būtu attiecināms uz Krieviju kā valsti par noteiktu notikumu/faktu kas attiecināms tur uz pašreizējo situāciju tad es vienkārši viņam iedalītu kiku un nosodītu un es domāju čomam ar to pietiktu jo es uzskatu tādiem nav vērts dalīt banus jo smadzenes atsaldētas tu izmainīt nevarēai ja viņam to nav bijis,bet lai vai kā es uzskatu šeit bans nevietā, paldies.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...