Jump to content
GIGN Forum

Blueballs


DuH
 Share

Recommended Posts

bija agraak speeliite, kur tev tika dotas detaljas (bumbas, trubas, zveeri, gjeneratori visaadi utt utjp) un uzdevums, kursh jaaizpilda. piemeeram, vienaa ekraana pusee kriit bumba, otraa pusee staav spuldze. tad nu ar detalju paliidziibaam jaapanaak, ka bumba nostraadaa kaa svira un iesleedz spuldzi. kas atceraas, sapratiis mani.

lozhnjaajos pa netu un uzraku vienu linku pa teemu: http://blueballfixed.ytmnd.com/

Link to comment
Share on other sites

Juu, shito speeli zinu, ja nemaldos vinju sauca TOM vai TIM vai k-kaa taa, man agraak vinja bija, ciitiigi speeleeju, bet man shkjiet, ka tas disks, kuraa vinja ir negaaja uz manu win xp, kad man vinju uzlika un kopsh taa laika neesmu ar vinju vairs saskaaries.

P.S. LOL tas Blueball kautkaads advanceetaks, taa maneejaa bija krietni vecaaka smile.gif .

Link to comment
Share on other sites

gadījumā tā spēlīte nesaucās The Incredible Machines? smile.gif atceros, es tādu spēlējis, tu bija laukums un vajadzēja sataisīt tādu ķēdīti no visādiem priekšmetiem un palaist bumbiņu, lai ripo cauri. diegan interesanti bija, btw, dc++ dažiem jūzeriem ir, es te tā skatos, drošvien ap vakara pusi būs jānolādē smile.gif

P.S. varētu uztaisīt konkursu - kuram krutāks spēles laukums, protams, izskaidrojot bumbiņas ripošanas ceļu, ko katrs priekšmets dod utt., nejau vienk. samest uz ekrāna tos pribambasus smile.gif

Link to comment
Share on other sites

jaa The Incredible machine savā laikā nenormāli fanoju smile.gif pat visus līmeņus biju izgājis. Pie pēdējiem very hard līmeņiem varēja dienu nosēdēt biggrin.gif

Bij jau vairāki grūti, bet visus varēja sataisīt, vispiselīgākais bija panākt lai tā svira sasverās, jo bieži vien nekas nenotika, un tad tur striķa leņķis jāmaina, vēl viskautkas jāliek klāt. Un TIM ir divas daļas, stilīgākais protams ir oldschool variants.

Link to comment
Share on other sites

Šī savulaik bija mana mīļākā spēle happy.gif

Link to comment
Share on other sites

tas dr. pain variants ir kaut kaads uuberoldskuul variants, tikko apskatiijos, ka man vel staav uz datora tims smile.gif he kaut kaa vecaas labaas speeles nedzeeshu aaraa. nu lol apskatiijos, ka man vinja staav no 1995 gada uzinstalleeta, speele, kura tika uzinstalleeta pirms 11 gadiem vel aizvien man staav.

labpraat jau pieliktu klaat kaa attachmentu, bet vinja ir parak liela (apm. 11mb) un iet vinja tikai, uzliekot "run in windows 95 vai 98"

bet vismaz shij daudz forshaaks interfeiss un gan jau ka daudzas citas fiichas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...