DuH Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 bija agraak speeliite, kur tev tika dotas detaljas (bumbas, trubas, zveeri, gjeneratori visaadi utt utjp) un uzdevums, kursh jaaizpilda. piemeeram, vienaa ekraana pusee kriit bumba, otraa pusee staav spuldze. tad nu ar detalju paliidziibaam jaapanaak, ka bumba nostraadaa kaa svira un iesleedz spuldzi. kas atceraas, sapratiis mani. lozhnjaajos pa netu un uzraku vienu linku pa teemu: http://blueballfixed.ytmnd.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 blood echt toll. Vareetu peetiit un peetiit, vieniigi tagad nav laika p.s. taa speeliite ar' bija laba. Man shkjiet, ka kaukad nesen veel vinju speeleeju, bet kur un kaa, to gan neatceros. Vajadzees laikam vinju atkal dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Juu, shito speeli zinu, ja nemaldos vinju sauca TOM vai TIM vai k-kaa taa, man agraak vinja bija, ciitiigi speeleeju, bet man shkjiet, ka tas disks, kuraa vinja ir negaaja uz manu win xp, kad man vinju uzlika un kopsh taa laika neesmu ar vinju vairs saskaaries. P.S. LOL tas Blueball kautkaads advanceetaks, taa maneejaa bija krietni vecaaka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 *something* machine taa speele saucaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 gadījumā tā spēlīte nesaucās The Incredible Machines? atceros, es tādu spēlējis, tu bija laukums un vajadzēja sataisīt tādu ķēdīti no visādiem priekšmetiem un palaist bumbiņu, lai ripo cauri. diegan interesanti bija, btw, dc++ dažiem jūzeriem ir, es te tā skatos, drošvien ap vakara pusi būs jānolādē P.S. varētu uztaisīt konkursu - kuram krutāks spēles laukums, protams, izskaidrojot bumbiņas ripošanas ceļu, ko katrs priekšmets dod utt., nejau vienk. samest uz ekrāna tos pribambasus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 jaa The Incredible machine savā laikā nenormāli fanoju pat visus līmeņus biju izgājis. Pie pēdējiem very hard līmeņiem varēja dienu nosēdēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 jaa The Incredible machine savā laikā nenormāli fanoju pat visus līmeņus biju izgājis. Pie pēdējiem very hard līmeņiem varēja dienu nosēdēt Bij jau vairāki grūti, bet visus varēja sataisīt, vispiselīgākais bija panākt lai tā svira sasverās, jo bieži vien nekas nenotika, un tad tur striķa leņķis jāmaina, vēl viskautkas jāliek klāt. Un TIM ir divas daļas, stilīgākais protams ir oldschool variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ak jel paldies... beidzot manas luugshanas ir uzklausiitas un piepildiitas kaa es pagajushogad mekleeju sho speli ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Man vel tada tipa spele bija uz cd, tik kur tie laiki un pat nosaukumu vairs neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 omg, kaa Tim : The Incredible Machine agraak pwnoja, bij viena no manaam miiljaakajaam speeleem. mosh kadreiz jaanoka4aa ar un jaauzspeelee... hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Šī savulaik bija mana mīļākā spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) Maybe var sarunāt ka kāds man atsūta? DC un citur neatradu, vai kādu linku EDIT: Tomēr atradu, tikai ceru ka īsto, pašlaik esmu apstājies pie leveļa ar pērtiķiem un baloniem Edited February 12, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 omfg jaa! TIM bija krutaakaa speele! meginaju atrast, jo no kompju mainjaam man vel dazhas bij saglabaajushaas no 1. kompja, bet TIM nebij! vienigi veerts pieminamaas, ko atradu bija cat, sea un kings bounty (aaa shita ar viena no labakajaam, Heroes priekshtecis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 atradu pirmo p.s. otrais laikam windowsii neiet the_incredible_machine.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 hmm... Skatos šitā spēle pilnīgs oldschool variants. Kaut kad pirms gada, varbūt nedaudz senāk, spēlēju līdzīga tipa spēli tikai ar vairāk iespējām un skaistāku grafiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ak dievs, es juus miilu. Es sho speelji jau paaris gadus esmu mekleejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 tas dr. pain variants ir kaut kaads uuberoldskuul variants, tikko apskatiijos, ka man vel staav uz datora tims he kaut kaa vecaas labaas speeles nedzeeshu aaraa. nu lol apskatiijos, ka man vinja staav no 1995 gada uzinstalleeta, speele, kura tika uzinstalleeta pirms 11 gadiem vel aizvien man staav. labpraat jau pieliktu klaat kaa attachmentu, bet vinja ir parak liela (apm. 11mb) un iet vinja tikai, uzliekot "run in windows 95 vai 98" bet vismaz shij daudz forshaaks interfeiss un gan jau ka daudzas citas fiichas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now