kerchs Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 taatad radaas doma, ka vareetu kaadu dienu savaakties un iet draudziigi (ar speeka paneemieniem:D) uzspeeleet hokeju kaadaa slidotavaa. nuutu jauki ja te juus izteiktu savas domas par sso ideju un pievienotos vai vismaz izdomaatu interesantu atmazku kaapeec nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ok, esmu ar mieru, tikai jānorunā kad un kur!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Man ir laba atmazka - pirms paaris meeneshiem pirmo un vieniigo reizi uzkaapu uz slidaam un izliimeejos pa visiem bortiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 Man ir laba atmazka - pirms paaris meeneshiem pirmo un vieniigo reizi uzkaapu uz slidaam un izliimeejos pa visiem bortiem tas jau po,pats ar neesmu nekaads hokejists un uz slidaam kaapju labi ja 5reiz gadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Neesmu hokeja fans un vispaar ziemas sporta veidi man nepatiik. Taakaa pat ja shis pasaakums izdosies, mani tur neredzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ja nemaak slidot ,tad ir viss interesantaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Aha visu spēli pavadot lasot savus zobus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 btw, kerchs, tev ir kāda lieka nūja? vēlams, lai izliekums būtu uz labo pusi slidas man ir, tikai nūja jau kādus pāris gadus ir R.I.P. negribās arī tos 15Ls par normālu nūju tērēt, ir ieplānoti šadi - tādi citi pirkumi a btw, kurā tad slidotāvā domā rubīt? agrāk gāju uz to Vefinieci, kas ir netālu no VEF kultūras pils, tur galā parasti notika hokeja spēle. laukums ir diezgan liels, nu tur tas viss veicas placis, kur regbiju spēlē vai futbolu hz noliets ar ledu. neizskatās, ka liela popularitāte varētu būt šim pasakumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 nu jaa pie vef ir tiiri ok vai arii pie daugavas stadiona, tas jau tik detaljas galvemnais ir lai cilveeki savaacas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 es jau labrat, bet slidas ir par mazu UN vispar hokeju pedejo reizi speleju pirms kadiem 7 gadiem, kad kads tevainis ar usam mani ietrieca borta un plaiku gulot ar lauztu roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 paldies , nee , es jau esmu paaraak "vecs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 slidot iipashi nemaaku, hokejs neinteresee, ja nu vieniigi olempiskajas speeleevs vai arii PHC (Pasaules hokeja 4empionats) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 (edited) slidot iipashi nemaaku, hokejs neinteresee, ja nu vieniigi olempiskajas speeleevs vai arii PHC (Pasaules hokeja 4empionats) kaads sakars ar interesi tam visam. tas taks taa fanam, satikt cilv. ar kuriem forumaa kontakteejas,mircaa runaa un cs kopaa speelee un jautri paspeeleet hokeju. Edited February 7, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 paldies , nee , es jau esmu paaraak "vecs" surais vecis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 aj, pirms 3 stundaam veel slaidaa lokaa apkaart slidoju, dzenaajot hokeja ripu kaut kaa reti sanaaca sho sezon, tik 2. reizi , bet vel jau laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Varetu jau - slidas ir,nujas nav.Nu jaskatas kadi un cik cilveki tur beigas sanaks un tad jau var padomat ps - slidoju esvnk briesmigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 (edited) njaa visi taadi neaktiivi, pat nezinu kaapeec, vai tad tik gruuti ir izkustinaat kaulus un jautri paspeeleet hokeju. nu ja taa nevar tad piespiediet sevi uzspeeleet kaut ar domu, ka satiksiet kaadu kas besii un hokeja aizegaa buus iespeeja vinu nogaast Edited February 8, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 es jau vareetu! nuuju dabuut iizii! slidas ir, slidot maaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Kad? kur? kad? cikos? tikai zinot shos parametrus es varu atbraukt <no siguldas> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Kad? kur? kad? cikos? tikai zinot shos parametrus es varu atbraukt <no siguldas> Pat zinot šos faktorus diez vai brauktu .. kau kā patāli sanāk priekš viena hokeja mača(Rēzekne), kur tāpat tikai pirmo reizi stāvētu uz slidām Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Pat zinot šos faktorus diez vai brauktu .. kau kā patāli sanāk priekš viena hokeja mača(Rēzekne), kur tāpat tikai pirmo reizi stāvētu uz slidām a tur gadījumā gar Rēzekni netek Daugava vai kaut kāda upe, kas ieplūst Daugavā? nu lol, ņem kāp uz slidām un no turienes močī pa upēm uz Rīgu visu to garo gabalo noslidojot būtu iemācijies normāli slidot vai arī paceļam ar nūju un ripu pastrādāt - tb padriblēt, nedaudz jau arī būs tāds skills, tikai izpēti kur varētu upes krastā ierīkot kempingu un atpūsties. ja tā padomā, tad tas varētu būt kkāds sava veida rekords, kas uzstādīts Latvijas teritorijā, takā nemīz džekiņ - aun tik kājas un uz priekšu P.S. man ģeogrāfijā bija 6, takā es nezinu kādas upes te latvijā ir, tikai zinu Daugavu, maršrutu kāds varētu izstrādāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 slidot pa daugavu nav taa gudraakaa lieta, ko kaadam vareetu ieteikt, tas tik taa, ja nu gadiijumaa, kaads ir tik stulbs, ka grib pameghinat. un vispaar reezekne ir baigi taalu prom no daugavas. pietiekoshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Mjaa, es pat teiktu ka doma ir ideaala. Draudziigi savaakties un nodauziit vienam otru Daugavas ledusplacii. Es iisteniibaa vareetu pieteikties uz aizsarga vietu, jo skjiet ka tas man padotos vislabaak. Vieniigais aakjis....Iemaaciisiet slidot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Kāda vaina pa Daugavu slidot, ja var ne tikai uz slidām močīt, bet arī ar mašīnu? Tad vēl varētu pa Rīgas kanālu močīt, tagad tāds forši piesalis tur, hehe. Ja tā sāk domāt, man kaut kur vajadzētu būt nūjai, ja vien es viņu nebiju pamanījies salauzt vienā no pēdējām reizēm, kad spēlēju. Varētu notraukt ka putekļus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now