Domino Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Diezgan sudiga situacija izskatas, «Saskaņa» - 23,26% + . ZZS - 19,74% + «No sirds Latvijai» - 6,91% = 49.91% «Vienotiba» - 21,26% + «Visu Latvijai!» - 16,5% + Latvijas Reģionu apvienība - 6,47%. = 44.23% Protams tas ka valdiba izveidosies tiesi taa ir tikai teoretiski. Edited October 5, 2014 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Jēē saskaņa uzvarēja, es jau nobijos ka aktieri vienotība uzvarēs:) Vēl Lembergu par galveno vaig iecelt, tas ir maksimums ko no visiem zagļiem var izvilkt. Edited October 5, 2014 by Cumshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 man piemēram nav problēmas ar krievu tautības iedzīvotājiem tie kuri ir Vienotībā vispār ir malači, paskaties, Judinam pat aizliedza iebraukt krievijā. bet es domāju, lielākai daļai latviešu ir problēmas arī ar tiem puskoka lēcējiem latviešiem kuri ir saskaņā. tu uzreiz ieņem tādu aizstāvības pozīciju, bet man uzreiz ir jāsaka - viss nav tikai balts un melns, pasaule ir daudzkrāsaina. un ir lielas problēmas ar partiju, kurai ir līgums ar mazo čekistu. un sakarā ar mazo čekistu man ir pretjautājums tad tev - ko tad krieviem ir tāds naids pret nacionāļiem? it kā dzintars vai parādnieks katru no viņiem būtu dirsā izdrāzis open YOUR eyes finally. nacionalitātei nav nekāda sakara un vietas politikā. bet tu esi tikpat nacionāls kā tie no TB/LNNK. this is the truth thats out here. Politikā nacionalitāte ir instruments. Bet es runāju par vēlētāju pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Rezultāti 1. «Saskaņa» - 23,26% 2. «Vienotība» - 21,26% 3. ZZS - 19,74% 4. «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK - 16,5% 5. «No sirds Latvijai» - 6,91% 6. Latvijas Reģionu apvienība - 6,47%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Visticamāk būs «Vienotība» - 21,26% + ZZS - 19,74% + «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK - 16,5% + Latvijas Reģionu apvienība - 6,47%. = 63,97% Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Saskaņa jau uzvar otro gadu pēc kārtas.. Neviens viņus negrib ņemt koalīcijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 ZZS ir slideni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Piekrītu ZZS ir slideni un nav tā labākā partija ko ņemt, bet šoreiz dižis varianti nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 No tvnet komentāriem: Nu, kur palika tukšmuldētāji, ka Kaimiņš netiks Saeimā? Abloms džentelmeņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 http://sv2014.cvk.lv/Part-3-Strukt-1.html Kaimiņš ''tašila''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 kāds par to vēl šaubījās? ja jā tad bijāt naivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 http://sv2014.cvk.lv...3-Strukt-1.html Kaimiņš ''tašila''. Tas parada cik aprobezota tauta mums dzivo. Es domaju ka tads tikai pasvaldibu velesanas iespejams, ka lielas mutes (ar mazu saprasanu) reali tiek ieksa, bet tomer ne. Nu ko, skatisimies cik talu vins tur izsitisies pliki muldod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Tur jau tā lieta, ka Kaimiņš saeimā nav vajadzīgs kā ļoti ietekmīgs un profesionāls politiķis. Tāds vispār tur ir tikai retais. Kaimiņš ir vajadzīgs, lai maksimāli bļaustītos pie visiem sūdiem, kas notiek, lai daži labi sāk vairāk piedomāt pie tā, ko runā, kā runā un ko vispār dara saeimā. Līdz šim daudz lietas notiek kā ierasts saeimā. [Piemēram, nobalso arī tie deputāti, kas nemaz nav attiecīgajā sēdē klāt] Domāju, ka Kaimiņš varētu būt no tiem, kas sāks to ledu kustināt tā vai kā citādi, bet tieši ar savu muti un "popularitāti." Ja skatās kādi tur tagad būs politiķi, tad tas ir acīmredzams, ka visi kā viens ir bez mugurkaula, jo nevienam nav sava viedokļa. Visiem pastāv vien "partija to," un "partija šito." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Nebus vins tads, vismaz es tam neticu. Ir bijusi tamlidzigi gadijumi, visus nostumj mala. Pavisam vienkarsi, vainu sadarbojies, vai lidosi (tevi uztaisis par grekazi). Un es diezgan dross esmu ka vins apklusis un sedes priecigs sava kresla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 viņš tur būs skaļākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Tas, ko Es viņā saskatu divos vārdos - Juris Dobelis. Tikai šim klāt vēl nāk popularitāte soc. tīklos/internetā, kas tagad ir diez gan būtiska lieta.. Edited October 5, 2014 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 http://apollo.tvnet.lv/zinas/ko-nozime-artusa-kaimina-ievelesana-saeima/668059 Baac, sho aakstu arii tizleni ieveleja. NU MALACHI! PIZDEC man nav vardu, kas par degjeneraatiem aug, ja augstaa veertee tur vulgaaras lamas un zemu IQ. FAKKENG SHIT daunju valsts bez komentiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 zemu IQ. FAKKENG Aha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Kontortionist, Tevis paša kultūras/izglītības/leksikas līmenis ir labi ja Kaimiņam līdz ceļiem.. Sāc ar sevi un tad noniecini citus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 http://apollo.tvnet....a-saeima/668059 Baac, sho aakstu arii tizleni ieveleja. NU MALACHI! PIZDEC man nav vardu, kas par degjeneraatiem aug, ja augstaa veertee tur vulgaaras lamas un zemu IQ. FAKKENG SHIT daunju valsts bez komentiem pasties lbk kā pats runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Līderim nav [obligāti] jābūt gudrākam un zinošākam par komandu! Un līderu mums pagaidām kā valstij nav. Zatlers mēģināja būt, bet saplīsa. Vaira gandrīz bija. K. Ulmanis BIJA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 LRA līderis ir Bondars nevis Artuss,tā kā chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Es domāju Nightmares runā par līderi, kā personu ar līdera dotībām, ne pirmo numuru kādā sarakstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Līderim nav [obligāti] jābūt gudrākam un zinošākam par komandu! Un līderu mums pagaidām kā valstij nav. Zatlers mēģināja būt, bet saplīsa. Vaira gandrīz bija. K. Ulmanis BIJA. Vienigais prezidents ar savu vardu bija Zatlers, un nevis saplisa, bet vinu sapleesa un izeda no turienes. DOma jau vinam nebija slikta, tik tauta nebija gatava, nesaprata vinu. A parejie, pilnigi visi bijusi liideri pavadaa. As usual, tikai manas domas. Edited October 5, 2014 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now