Kontortionists Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 http://imgur.com/a/v23KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Būtu kruti ja saprastu zviedriski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Attēlos redzamo vaitad nesaproti varbūt palasi kas angliski tulkots Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Toties Latvijai prognozē kāpumu tautas attistības indeksa reitingā. Long Live Latvia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 tl dr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 tl dr? Zviedru miikstie liberaali atbalsta imigracijas politiku, parpludina savu valsti ar melnajiem un priecaajaas par to. Visadas viriskibas izpausmes tiek kauninaatas (bet tikai attieciba uz baltajiem viriesiem), feminisms gust virsroku. Kaput valstij bus pec ~20 gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 (edited) Skumji, ļoti žēl, un vēl vairāk pašas sievietes, kas sajiet kopā ar melnādaino. Stulbas priduras. Bļe pasaule ir iedalīta daļās. Ja suni kopš bērnības tur starp kaķiem, tad tas loģiski ņems priekšā kaķus. Tādeļ katram ir jabut savai vietai - baltie baltajās zemēs un melnie āfrikā vai tai amerikas tumšajā daļa. Zivis taču ir tikai ūdenī un tām ir sava vieta. Nekad necienīšu tos cilvekus, tieši šīs imigrācijas lietas dēļ. Dauzīt un sist! Sameklēšu Artusa interviju kur šitais pats prikola bija, runāja par melnādaino, kurs dzīvo lv un kurš uzskata ka lv tā ir viņa valsts - lohs bļe. Edited September 17, 2014 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Skumji, ka Latvijā dzīvo tik pasisti cilvēki. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 (edited) Skumji, ka Latvijā dzīvo tik pasisti cilvēki. Skumji, ka tev ir vienalga. Tu pats neesi nekad sasaistijies un piedalijies jebkados vecrīgas konfliktos, lai kautko dirstu pretī un zini - tie kas ir dzīvē, tie vairs nav tavi melnādainie draugi - tie dara to, ko grib. Ja tavas pietrūkušās smadzenes to nedolbī tad sorry, ej nosities Edited September 17, 2014 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ja tu neproti adekvāti pasniegt savu viedokli, tad labāk nesniedz vispār, jo izskatās, ka esi vietējais urlonijs, kas karo pret noziedzību un imigrāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 heh un tagad "konflikti" Vecrīgā ir mēraukla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Tiklīdz tas nenotiek LV, man ir pilnīgi pohuj Jo, tas ir tas, ko valsts dara pati ar savu pastāvošo kārtību, ja viņiem šķiet, ka tā būs labāk, lai turpina, kas tur sanāks, nezinu gan, droši vien paliks tikai imigranti ar laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 17, 2014 Author Report Share Posted September 17, 2014 (edited) Skumji, ka Latvijā dzīvo tik pasisti cilvēki. Vel vienam liberalajam jau smadzenes izskaloja. Tiklīdz tas nenotiek LV, man ir pilnīgi pohuj Jo, tas ir tas, ko valsts dara pati ar savu pastāvošo kārtību, ja viņiem šķiet, ka tā būs labāk, lai turpina, kas tur sanāks, nezinu gan, droši vien paliks tikai imigranti ar laiku. Taa kaa Latvijaa slaistus un bezdarniekus neviens neatbalsta, tad viniem jau te nav interesanti! Labak doties uz tadu UK vai Zviedriju, kur sanemsi jaukus pabalstus un varesi savas moshejas celt + drazt baltas sievietes, kuras slapjas paliek redzot nepieradinato melno, netiiro daiktu. Edited September 17, 2014 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Es atbalstu multi kulturismu. Radinieki aprecejusi citu kulturu parstavjus. Viens bralens apreceja uk tumsadaino. Otrs apreceja musulmanieti. Vienigais pie ka gruti pierast tumsadainie savadak kaut ka smarzo, to gruti sprakstit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Es neesmu rasists, bet kad man Indieši mēģina iebarot savu Bollywood filmas, tad gan esmu dusmīgs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Bolivudas filmas nemaz nav tik sliktas, ir par ko ierēkt Multi kultūrisms ir tad, kad bodybuilderi savācās no dažādiem kontinentiem? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 vispar jau tas chalis visu pareizi pateica, nafig te visus chernozhopos, lai dzivo afrika un sez palmaa. Krievus ari varetu bish te patirit, jau sakusi kaa majas dzivot, aizmirsa, ka ir ciemos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 (edited) Es atbalstu multi kulturismu. Radinieki aprecejusi citu kulturu parstavjus. Viens bralens apreceja uk tumsadaino. Otrs apreceja musulmanieti. Vienigais pie ka gruti pierast tumsadainie savadak kaut ka smarzo, to gruti sprakstit. Zivju smaka, arī tiem, kuri zolīdi ģērbjas un rūpējas par sevi. Edited September 17, 2014 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Neviens jau nav teicis, ka viņš saka glupības. Visu to viņš varēja pasniegt daudz savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 18, 2014 Author Report Share Posted September 18, 2014 Es atbalstu multi kulturismu. Radinieki aprecejusi citu kulturu parstavjus. Viens bralens apreceja uk tumsadaino. Otrs apreceja musulmanieti. Vienigais pie ka gruti pierast tumsadainie savadak kaut ka smarzo, to gruti sprakstit. Nožēlojami, faking nodevējs un daunis, lūk, kas tu esi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Nožēlojami, faking nodevējs un daunis, lūk, kas tu esi! it's not the race, its the individuals. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPINSH Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Ir atšķirība vai šie cilvēki grib integrēties vai nē. Prakse pierāda, ka viņi to nevēlas, turklāt uzspiež savu ticību, Islāmu. Vēl ir arī tas, ka viņi uzskata, ka viņiem kaut kas pienākas, Francijā melnādaino populācija ir ap 10%, bet viņi tur vēlas valdīt. Norvēģijā 90% izvarotāju ir melnādainie (neeiropieši). Itālijā katru gadu ieplūst 100k nelegālie imigranti un bija situācija, ka viņi neēda itāliešu ēdienu, makaronus ar kaut ko, bet pieprasīja savu, Āfrikāņu ēdienu. Apskataties noziedzību līmeni pēc rasēm. Protams, šie ir tikai daži gadījumi, bet tādu ir dāāāudz, kuri man ir likuši izturēties ar nicinājumu pret multikulturālismu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Es atbalstu multi kulturismu. Radinieki aprecejusi citu kulturu parstavjus. Viens bralens apreceja uk tumsadaino. Otrs apreceja musulmanieti. Vienigais pie ka gruti pierast tumsadainie savadak kaut ka smird, to gruti sprakstit. Atceros, ka tad kad es biju sīkāks, man paziņa stāstīja, ka melnie smirdot un es nevarēju iebraukt, kāpēc viņi smird, dēļ ādas krāsas? Ganža..pēc ganžas viņi smird un nevis smaržo. Esmu pret miksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 racist alert.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 (edited) 90% latviešu ir rasisti, būsim godīgi, jo nevienu citu kā citu latvieti vai krievu nav redzējuši. Tie, kas dzīvo multikulturālā vidē, lielākotiess nav rasisti. Edited September 18, 2014 by Zorg`s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now