Jump to content
GIGN Forum

kasis1000

Mirstīgais
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

kasis1000's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

10

Reputation

  1. Kopš kura laika GIGN ir GunGame un Warcraft 3 serveri?
  2. Zinot Latvijas algas, viņam nebūt nav jādzēšas no interneta.
  3. Jā, tur ir cita operētājsistēma, priekš WR740N/ND. Uzstādot minēto iestatījumu, maksimālais interneta ātrums pa Wi-Fi, būs 2 līdz 2.5Mb/s, kā arī, Wi-FI signāls, paliek mazliet ierobežotāks.
  4. Atrisinājums ir lūk šeit http://wiki.openwrt....-link/tl-wr740n Šī rūtera cenas kategorijā, pārdodas uzticams ASUS RT-N10E, tākā es labāk apsvērtu ideju nopirkt jaunu. http://www.salidzini.lv/search.php?q=asus+rt-n10e
  5. Iemesls zināms. Bet vienkāršākais atrisinājums - nomainīt rūteri.
  6. Tikai Latvijas lombardos var nopirkt preces, kas ir atrastas, bet nav zagtas ^^ Ja nav pagājušas 2 nedēļas, tad preci, ar visu čeku jābūt iespējai atgriezt atpakaļ. Griezies PTAC.
  7. Tas nepalīdzēs, tas nav tik forši, non-stopā skrollot lielo GIGN augšu un tad vēl tos stulbos Pinned topikus.
  8. Cik zinu, tad UK atšķirībā no Latvijas, ir strikti ar pirātismu, jo visam ir nepieciešamas TV licenes, Mūzikas licences, OS licences utt. Jūsuprāt, ir droši UK lietot pirātisku Windows 7 vai Windows 8, priekš mājas datora?
  9. Man vakaros sāk palikt drūmi, jo kāds ir cītigi iznīcinājis Spams sadaļu. Dzēšam šo nekam nevajadzīgo sadaļu http://s4.postimg.org/53bgs6knv/Untitleds.png Un novācam tos nevajadzīgos pinned topikus, kas aizņem visu mana portatīvā ekrānu http://s4.postimg.org/9qhity80r/sadaljas.png
  10. Forši, ka dzēšam postus.
  11. Factory reset+Google. Domāju, ka kāda aplikācija ir vainīga, bet šaubos, ka Tu to atradīsi.
×
×
  • Create New...