Alise Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Mēs būsim pietiekami vēlu jo pa dienu daudz kas pajāspēj izdarīt, izbraukšu no sava sākuma punkta vidēji ap 19:00 + Siguldā vel jāsavāc cilvēks, ta ka plānotais ierašanās laiks varetu būt uz 23:00 vai pat velak. Edited August 8, 2014 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) nee, beefs man var nezvanit... es tik laicigi Riga vel nebusu un pectam jaskraida apkart. Ta ka es tikai 19:00 busu pie bencika? vai stirnu rimi? un tad talak... Cik saprotu brauciens varetu nedaudz virs 2h izversties?.. JAU ENTO GADU.............. https://www.youtube.com/watch?v=r0FaL-VWhzg Edited August 8, 2014 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Jep, ja viena pauze, tad brauciens ir 2h braucot pēc noteikumiem. dziesma protams der drīz būsim tādi čempioni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 visi šogad sataisījušies tikai uz sestdienu. mīlīši, tak paņemat brīvu piektdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 kads tik paņem līdzi kādu pleijeri, kur ir muzjaka. gludekli? vai ar klausisimies benčika spotify un ja, visi ieradisies, kad es ar gludo jau būsim šķībi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 playeris gluži man nav, bet ir flash atmiņa, kas, ja nemaldos, ir palikusi darbā varu pārsūtīt nesen taisīto izlasi priekš neitrāliem cilvēkiem meklēju transportu atpakaļ, kas izbrauc samērā agri Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Vai ir kāds, kas brauc sestdien uz Rīgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Katru rītu pie mājas pietur autobuss http://www.1188.lv/satiksme/visi/saraksti?from=Nu%C4%B7i&from-id=5491233&fc=1&to=Valmieras+AO&to-id=5495874&tc=1 kā arī 8km attālumā no mazalacas vispār ik pa pāris h izbrauc autiņš http://www.1188.lv/satiksme/visi/saraksti?from=Mazsalaca&from-id=5495872&fc=1&to=Valmieras+AO&to-id=5495874&tc=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Sarosās, cilvēki, kāds plāno sestdien braukt atpakaļ? Citādi varbūt zaudēsim vienu apmeklētāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 DJ Erix brauc 6dien prom. 7 vietas mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Kaut kā vispār nesanāk tā, ka ir too much pustukšu mašīnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Man buus ipad lidzi ar spotify varesim rullet ko gribam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Tomass - mierīgi tevi paķeršu sesdien atpakaļ. :* PS. Sāku pamazām taisīties. Ar līkumiņiem uz kādiem sešiem būsim tur. Edited August 8, 2014 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 kā paliek ar to pumpi? ir vērts man bumbu ņemt līdzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 pumpi bus vieglāk atrast neka bumbu + pumpi. tātad, ņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Vai ir kāds, kas vēlas pievienoties braucējiem plkst. 19:30? Mums mašīnā vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 jūs braucat agrāk ārā. zb, šitā nevienu gadu nav bijis, ka 75% no tautas būs pēc 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Es tagad no purvciema lauka braucu... Jeej, viss notiek laiciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Tauta paliek vnk vecaka un visiem ir darbs gludais Centisimies to adatu nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 lol butu atrak no darba bijis maakas butu i adatu i pumpi iedevis. bet ja ar botu braucam 7dien varam pievest ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Worms ved adatu un futbola pumbu Esam Ragana sobriid Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 man ir volley bumba nevis futbola... un spit-mobīlis ir pašlaik uz vef tilta... lēnām čūgājam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Biiifijs minaaas uz Riigu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Paldies visiem par pasākumu, bija baigi forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Pievienojos Cerezai. Bija great success! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now