cilveeks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 hmm intereses peec gribeeju uzzinaat kaa ir ar cseriem... juus kaads apmekleejat solariju ?!? ja jaa tad cik biezhi apmeeram un uz cik ilga laika taada interese paraadiijaas.. personiski man gadaas gandriiz katru nedeelu aiziet jo nepatiik pa ziemu baltam kaa liikjim staigaat un pieskanjoties sniegam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ja godīgi, tad man liekas, ka solērijs ir pediņiem un saldajiem. no offnese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ja godīgi, tad man liekas, ka solērijs ir pediņiem un saldajiem. no offnese Gribētos menikam piekrist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Gribētos menikam piekrist! Gribeetos Venom piekrist ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 hahahaha, cilveeku tulit saks nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 neesmu balts tapec nepieciesamibu neizjutu. laikam tapec, ka vasara gruti iesauloties =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 skaidra lieta, ka solārijs ir tikai pediņiem un saldajiem par tiem, kuri iet uz solāriju, visi smejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 kategoriski neizskatu ka solarijs ir pedinjem , ja tu gribi izskatas labaak ,tad tu jau ir pedinjsh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 sorī, bet ziemā man liekas, ka izskatās pretīgi, ja pēkšņi tu ieraugi kādu daudz brūnāku kā vakar. tas man liekas pediņiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nu lol, cilveek, izdomaajis, ko prasiit cs`eru forumaa! protams, ka vieniigais, ko vari sagaidiit, ir tevis nosaukshana par pidinju. a tad taapeec tu tavaas saldaajaas draugiem.lv bildees vienmeer esi tik nigerisks, skaidrs beidzot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 lol es eju uz solaariju reizi nedeeljaa, lai d vitamiinu uznjemtu... tie, kas domaa, ka solaarijs ir pedinjiem, ir daunji. tas tieshaam jau ir novecojis uzskats... ja dzheks izskataas paarsauljojies, ta toch tas ir debiili, bet, ja ir smuki un meereni bruuns, ta tas ir vnk apsveicami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 hmm es aizeju reizi 2 nedeljas un nezuskatu to par kautko pedinjisku protams tagad aizejot uz skolu kas atradoas Ilguciemaaa visi bija parsteigti bet neko nedirsa + Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 nu es arii gaidiiju shitaadas atbildes jo lielaakai daljai te tieshaam ir diezgan liels PO par izskatu un tas arii bija sagaidaams... menik labak to naudu sakrat un nodzert/nopirkt jaunu videokarti kompim lai labak CS ietu nekaa izskatities labak?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 menik labak to naudu sakrat un nodzert/nopirkt jaunu videokarti kompim lai labak CS ietu nekaa izskatities labak?!? tici man - man nav po parto kā es izskatos. un kaste jaunu netik man nav uuberkuulaa. vnk katram ir savi uzskati. nu piem es labak pa to naudu k-ko ar saviem matiem izdaru nevis nobrūninos. vnk solārijs man nepatīk un punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinep Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 tici man - man nav po parto kā es izskatos. un kaste jaunu netik man nav uuberkuulaa. vnk katram ir savi uzskati. nu piem es labak pa to naudu k-ko ar saviem matiem izdaru nevis nobrūninos. vnk solārijs man nepatīk un punkts. piekritu menikam manleikas ka solarijs ir domats vairak vecenem , bet cilveek nepavainojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 nubet ja tev nepatiik ir jaasaka ka uz solaariju iet tikai pidinji ?!? tas buutu sheit burtiski tas pats kaa paprasiit kuram patiik klubnjiki un visi te ar saviem soad un slipknotiem noliktu paareejos jo viss sheit komuuns 80% ir vienaadi uzskati gandriiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nu ok. esmu iesīkstējis un ar veciem uzskatiem. varbūt tieši tādēļ, ka tāds ir sabiedrības uzskats. Un iz pieredzes saku, ka parasti piem manā pusē solāriju apmeklē "nēģeri" un stilīgie basketbolisti. un vnk man smagi kretinē, ka ieraugu cilvēku, kurš bēkšņi ir palicis pretīgi brūns kā šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Bet nu sorry, lai es pa 10-15min maksātu 3-4ls!!? NEKAD! Es piemēram nezinu kuram cilvēkam ir galīgi balta ādas krāsa ziemā! Pietam kurš ziemas laikā tavu ķermeni vēro, es saprastu vasarā, bet nu tad tu vari nosauļoties jūrmalā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chikita Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Es gan neuzskatu, ka puisi, kas iet uz solariju, ir pedini! Man personigi nepatik baali cilveki- saistaas ar slimigumu. Ja ir smuks brunums (ne jau parcepinajies- neiekritisim galejibaas /sitais ari uz meitenem attiecas/), izskatas smuki. Manaa draugu un pazinu lokaa daudzi puisi iet uz solariju, neviens no viniem nav pedins... Tas ari vel viens stereotips- ka kopti puisi ir uzreiz pedinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) skaidra lieta, ka solārijs ir tikai pediņiem un saldajiem par tiem, kuri iet uz solāriju, visi smejas. paskatoties blingeru bildes man viss kljuva skaidrs es katraa zinjaa uzskatu, ka solaariijs ierulee, ir vajadziigs kaut kaads veseliigs bruunums (tik cik veseliigu vinju tur var dabuut) protams nevajag arii paardedzinaaties. nu es eju aptuveni vienu reizi nedeelja, un 2-3 lati nedeeljaa, tas nav daudz! Edited January 31, 2006 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 nubet protams nerunaasim par slimajiem solaarija apmaatajiem kas nedeelaa3 reizes iet un tieshaam ir baltie nigeri... tas jau tiesham nau vairs normaali bet nu vienreiz nedeelaa augstaakais aiziet uzskatu ka nekas slikts tas nav.... un jaa man arii lielaakaa dalja draugu apmeklee solariju... un tieshaam neviens no vinjiem nau pedinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) es ar shad tad aizeju, jo manai pamaatei pieder frizeetava un eju tur par briivu cik tik gribu un + es neesmu pedinsh Edited January 31, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Šajā ziņā laikam esmu šausmīgi vecmodīga. Es izjūtu izteiktu riebumu pret solārijiem. Uzskatu, ka solārijs nav vajadzīgs nedz puišiem, nedz arī meitenēm. Tā lūk! Bet nu īstenībā es daudzreiz esmu redzējusi tādus riktīgi "nosolārējušos" čalīšus - nu izskatās tak biki smieklīgi! Tas brūnums jau nav tāds pats kā dabiskais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Šajā ziņā laikam esmu šausmīgi vecmodīga. Es izjūtu izteiktu riebumu pret solārijiem. Uzskatu, ka solārijs nav vajadzīgs nedz puišiem, nedz arī meitenēm. Tā lūk! Bet nu īstenībā es daudzreiz esmu redzējusi tādus riktīgi "nosolārējušos" čalīšus - nu izskatās tak biki smieklīgi! Tas brūnums jau nav tāds pats kā dabiskais. Sievietes viedoklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) btw neparspilejiet nemaksa tas 15 minutes 4ls nu labio ja tu ej Radisonaa tad tas makasaas visus 10 bet nu tur kur es eju maksaa 2.5ls P.s par baltumu tu kludies ( atiecinams tam kurs mineja ka ziema neviens nav tik balts) Es pa ielu slikti paliek skatoties uz tam pretigajam baltajam meiteneem + vel ja vina ir KRUTAAA GOOTISKAAA Meitene tad vispar gribas nosist! Edited January 31, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now