Jump to content
GIGN Forum

Dombrovskis demisionē


b0r1ng
 Share

Recommended Posts

Tagad neviens skaidrā prātā pirms vēlēšanām negribēs mūsu bedri vadīt. 100% Kaut kāda Āboltiņa uzņemsies visas Eiro sekas razgrebatj. Es jau gatavoju popkornu šai izrādei :D Michael Bay filmas salīdznot ar tuvākiem mēnešiem Latvijā būs kā romantiskās komēdijas.

Edited by b0r1ng
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Par to es arī iedzeršu... Diez kas nākamais mūs sagaida... Vēl lielākā dirsā, jau vairs nevar, būt...

Nevar nevar, Latvija ir tik briesmīga valsts, ka principā nav vērts vilkt to dzīvību, jāmirst nost...

Link to comment
Share on other sites

Vispār nevajag balsot. Neesmu speciālists politikā, bet man kā parastam vidusmēra cilvēkam ir skaidrs, ka mums stumda snikerus. Protams, nevar jau teikt, ka nekas labs nav izdarīts, kaut kas jau ir... bet tas neko nekompensē un nedod pagodinājumu, lai balsotu.

Kas notiks tālāk? Gan jau atkal uzradīsies kaut kāds klusiņais, kuram lielie brāļi diktēs ko un kā darīt, pieaudzēs dubultzodu un Goodyear'u.

Nekas nemainīsies un mūs turpinās bakstīt ānusā, ja mēs paši neparādīsim, ka mums ir zb. Itkā visi jau to zin, bet tāpat balso, jo ir pie tā pieraduši.

Link to comment
Share on other sites

Vispār nevajag balsot. Neesmu speciālists politikā, bet man kā parastam vidusmēra cilvēkam ir skaidrs, ka mums stumda snikerus

Nebalsojot tu norādi, ka tev nav sava viedokļā, ideju, interešu, kurām vajadzētu tikt pārstāvētām valstiskā līmenī. Respektīvi tev viss ir pohuj. Var dzīvot arī tā - tikai šitā sūdzēties arī nevajadzētu:

Nekas nemainīsies un mūs turpinās bakstīt ānusā, ja mēs paši neparādīsim, ka mums ir zb
Masu psihoze,kārtējais PR gājiens!

Domrovskis izdarīja ļoti politkorektu gājienu, kurš nenoliedzami arī PR ziņa ir izcili veiksmīgs. Jebkurā gadījumā - lielākais ieguvējs ir Vienotība, bet kautko pārmest gan šajā gadījumā Dombrovskim ir lieki.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais, ka pēc suņu būdas Gacho izgājiena, visi ir baigie PR speciālisti :D whahahaha. Politiķi arīdzan. Viss ir dirsā, tāpēc neko nav jādara, jādzenā trombons un jāraksta stulbi komentāri.

P.s. Viss, ko publiski dara politiķi ir PR gājieni, tam viņiem ir savi speciālisti, tā viņi iemācās izlocīties no jautājumiem uz kuriem negrib atbildēt... Tas ir tas pats, kas katrā teikumā pieminēt, ka šo rakstot es elpoju gaisu.

Dombvroskis droši, ka darīs to, ko bija iecerējis iepriekš, pamet amatu un ies uz Eiroparlamentu.

Link to comment
Share on other sites

Imho tiešam labāk tādiem kā kept nebalsot. Jo, ja viņi balso, tad balso vadoties pēc pēdējajiem reklāmas bukletiņiem pasta kastītē (vienotība pietiek, piemēram).

Portālos par politku šie indivīdi neko nelasa -tikai par sportu un vecenēm.

Mans points ir tads - labāk nebalsot, ja nesaproti ko dari, jo savādāk vari sadarīt sūdus. Vēlēšanas nav talantu fabrika, kur jābalso par savu favorītu.

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man personigi, nav iebildumu pret esoso kartibu.

Varbut tapec ka neesmu redzejis, zalaku zaru. Mana izpratne, valsts vareja vispar pensiju nodokli un pensijas ka tadas likvidet un minimalo algo, ka tas ir citas valstis.

Un viss normali rit, lai kuljas katrs pats ka mak, stiprakie uzradisies vajakie nozudis.

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr prieks un interesanti redzēt cilvēkus, kuri uzskata, ka saeima mūs nepiš dirsā un par to viņus vēl atbalsta. Tā turpināt. ;)

Vienīgi, žēl, ka kolīdz kādam nav viedoklis, kurš sakrīt ar jūsējo, tad tas ir muļķis. Slikta pazīme. Enivej, turpiniet savā sulā.

Link to comment
Share on other sites

Kept, tev jasaprot, ka ta saeima esam principa mes pashi - kadam sieva, citam dels. Tie nav kaut kadi lunatikisi, kuri barojas no menes energijas un smeljas speku no citu ciesanam. Tu nevari gaidit no tiem cilvekiem, lai vini butu pilnigi savadaki ka tu pats un shi sabiedriba, jo vinji nak no shis sabiedribas ar tadiem morales principiem, kadi nu tie ir (nu tadu pashu pohuj limeni, ka tev). Piedevam - pats esi vinus izvirzijis.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nu nav viss tik skaisti kā pasakās. Piem, vienlīdzība parastam mirstīgajam ar deputātu.. Deputāts notrieks kādu ar mašīnu, brauks dzērumā, nemaksās nodokļus utt utt.. viņš tiks sveikā cauri kaut vai uz pusi vieglākā veidā, nekā parasts mirstīgais. Tikai dēļ tā, ka viņam ir sakari un viņš ir spējīģs pa ķēdīti padot spiedienu tam, kam ir vara lemt pār viņa likteni.

Dēli, sievas.. tāpati lieta - nerakstītas priekšrocības. Tas bija tikai viens no piemēriem. Lai nu kā būtu, katram ir tiesības uz savu viedokli, lai arī kāds tas būtu, man ir savs viedoklis un viss. Ar nebalsošanu es parādu savu attieksmi, nevis to, ka man ir pohuj, tieši otrādi, ka man nav pohuj, ka viņiem ir visatļautība, ka deputāti sūdzas, ka viņi nevar atļauties sev drēbītes nopirkt par savu 1000ar+ mēneša algu... Protams, katrs jau pie tā ir vainīgs, cik katram labs darbs, izglītība utt, bet nu ja valsts nespēj nodrošināt iztikas minimumu, lai latgalē (un kur tur vēl..) cilvēki nekārtos, tad tas jau vairs nav normāli.

Enīvej, šis sāk jau iet pārāk dziļi. Nevēlos attīstīt šo aso diskusiju vēl vairāk. Paliekam pie tā, ka katram ir savs viedoklis, galu galā, tas ir tikai normāli.

Link to comment
Share on other sites

Kilis brauca dzeruma un iestriecas staba. Pec tam demisioneja - aka - padirsa darbu. Parasti mirstigie nepadirsh darbu par brauksanu dzeruma.

Deputatu alga ir huinja - es pelnu vairak un mans darbs ir daudz vienkarshaks.

Kad tu saki valsts nevar nodrosinat iztikas minimumu - tu kaut ka distancejies no valsts. Pamegini vardu valsts aizstat ar "mes". Velies nodrosinat iztikas minimumu (mes) - ej un ziedo naudu cilvekiem Latgale.

Bet tas ir labi, ka tu nebalso - ka es teicu, nav jegas balsot, ja nesaproti, kas vispar notiek politika. Egipte cilveki bez augstakas izglitibas balso par kulturas ministriem, bet ar augstako izglitibu, par ekonomikas n shit.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...