amniijs Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 zinājāt, ka puse no jums dirsu slauka sēdus, bet otra puse stāvus? lol ne? un liela daļa pat nezin, ka tadi eksistē, kas dara otrādi. esmu no tiem, kas to dara stāvus, tāpēc ar šo topiku gribu nodirst tos, kuri to dara sēdus. kāpēc? kāpēc jūs esat tādi dabas izdzimteņi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Es to daru guļus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) Ja vien nav reaali cietais, tad man labak patik dibenu nomazgat sezhot uz vannas malas ar dushas klausuli. Ta ietaupas papirs un dibens ari ir daudz tiraks! ... tas, protams, ja tev tualetes podam blakus ir vanas mala... Beefs Edited November 5, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 esmu no tiem, kas to dara stāvus, tāpēc ar šo topiku gribu nodirst tos, kuri to dara sēdus. kāpēc? kāpēc jūs esat tādi dabas izdzimteņi? HHahahhahueuheuhue, tātad tu saki, ka slauki dibenu ar ROKU?! hahhusahuhuehue, es gan ar papīru!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 uhm... nē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Kāpēc vispār dibens jāslauka? Pēc pāris dienām krapaļi paši krīt nost un ja savirpina bumbiņās ir ar ko mētāties gaidot autobusu pieturā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Slauku dirsu ceļoties no poda. Kapēc šāds variants netiek minēts, jeb pusstāvus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 piekrītu printerim, es ar tā slauku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 uzzīmē paintā un parādi kā tu to domā. es nesapratu. ķipa tu tajā īsajā laika periodā, kuru vajag, lai pieceltos no poda, paspēj noslaucīt dupsi? neticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) uzzīmē paintā un parādi kā tu to domā. es nesapratu. ķipa tu tajā īsajā laika periodā, kuru vajag, lai pieceltos no poda, paspēj noslaucīt dupsi? neticu. karoče instrukcija http://spoki.tvnet.l...-dibenu-/189781 Nu vienkārši tu iecelies ceļos un noliecies. Edited November 5, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 tātad, ūzijs brīvs, neraksti vairs šeit neko printscreen, es laikam sapratu. tā ir tā pati stāvēšana. tu stāvi uz abām kājām, vai ne? tavs dibens nepieskaras podam? tieši tā. nav jau tā, ka es stāvu ar taisnām kājām un sasprindzinātu dupsi kā zaldāts. tad abi vaigi saspiestos kopā un nebūtu labi. tici man. personīgi es pats arī nedaudz esmu ieliecies kā pavedinoša prostitūta un savu dibenu izgāzis uz āru, lai roka labāk tiek klāt. jo es, acīmredzot, slauku ar roku. tas ir pavisam loģiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Pfff, mainstream... Sēdus slaucīt ar avīzēm ir katra pilsoņa pienākums... Krutākie ņem biezo žurnālu vākus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) Nu būtībā, jā. Toletes papīrs man ir kreisajā rokā. Esmu jau atgrūdies no poda ar vaigiem, un jau sniedzos ar papīru lai noslaucītu. Bet laikam sanāk ka darbība tiek beigta stāvot tādā kā pusliektā stāvoklī. Tātad stāvus tomēr. Laikam bišķīt atkārtojos Edited November 5, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Tikpat labi vareja pajautat, vai rokas kustiba ir uz priekshu vai aizmuguri? Precizeeeshu es ielieku roku kajstarpee starp kajam no priekshas un velku uz sevi... Noteikti ir kas liek no mugurpuses aiz dibena un velk uz dibenvaigiem to visu netiirumu>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 lol, tu sev olas nenošmucē tā darot? mans virziens ir no olām prom. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Gūdmen tu esi īpašs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 lol, tu sev olas nenošmucē tā darot? mans virziens ir no olām prom. Tikpat labi sanak, ka tu muguru nokjepiii...Paskat spogulii kur tavs diben caurums un pamēri cik tālu ir lidz olām un cik tālu ir līdz mugurai... Skaidrs, ka tu noteikti esi reg. solarija apmekletaajs, ka nemaz nepamani, ka tev bruuna mugura katru riitu.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Šito vajadzēja atvērto pollu, lai zinātu rādīt ar pirkstu uz tiem, kas to dara sēdus! p.s. darbībā tiek izmantots dubultā salocīts vairāku slāņu tualetes papīrs un pirmajam triepienam tas tiek salocīts pat 4kārši. Piesardzībai. Ja nu tur kaut kas palicis, lai nav jāsajūt izspiežamies siltumu uz rokas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 traffic, paga, cik tev reāli tualetes papīra kvadrātus vajag vienai reizei? zinu, ka tas ir arī atšķirīgs no sūda ķēpīguma, bet tā kopēji skatoties, kā ir parasti? man vajag 10 kvadrātus. tur sanāk 5 triepieniem, jo vienam triepienam 2 kvadrāti (reizēm pēdējo pārloku vēl drošībai, bet tad viņš ir mazāks un diezgan precīzam jābūt, bet gadu gaitā esmu iemanījies). jāņem vērā, ka jāizmanto labas kvalitātes papīrs, lai pirksts neizduras cauri. cik ekonomisks esmu es izmantojot 10 sloksnītes vienai reizei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 CIk tu sodien esi izdzeris ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 amniij, tad tu esi vēl ižšķērdīgāks dirsējs par mani, jo man šķiet, ka man aiziet kādi 6-7 kvadrāti, neesmu īsti skaitījis. Bet pats process sanāk diez gan biežs superātras vielmaiņas dēļ. Starp citu, es sava meistardarba rašanās gaitā to vienmēr labvēlīgi iekustinu ar kāda ātra ritma bungošanu ar kājām un rokām. Gluži kā ūdens struktūras izmainīšanā, tam ierunājot labus vārdus. [media=''>http://youtu.be/fef7wnHs-4g[/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 10 loksnes normāla papīra vienam dirsienam? Tad jau jādirš ar saspiestiem vaigiem, tā ka nāk loksnēs ārā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Es neskaitu loksnes, vnk pakeru kaudziti, nesaubos ka sanak vairak ka 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 (edited) Parasti sanāk vairāk noplēst nekā vajadzētu PS. Kā jūs parasti darat, ja jums neskaisti noplēšas mala, teiksim pa iezīmēto. Noplēs lai paliek taisna mala loksnei, vai pfog atstājat? Edited November 5, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Es tādā gadījumā, ja var smuki, galu noplēšu un nolieku blakus nebaltai dienai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts