SuperRembo Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Mazs preview. Kas patīk kas nepatīk ?. Šite tika taisīts move, un background. Citas štelles vēlāk. http://youtu.be/jQLTgBOMoRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Kāpēc tā čuska tā lago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Vienreiz uzspēlēju, vairs nespēlēšu :[ labāk dūdldžampu uzspēlēt, kad nav ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Pašā spēlē tā čūska laggo tāpat kā video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Man šķiet ka tas nav video, bet no screenshotiem mēģinājums salikt stopmotion.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Izskatās ka kāds tomēr pērk. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=0u90lzaheel1xn07gia.png Video laggo, tapēc ka nelegālā veida tika filmēts ar pc palīdzību. Jo iPhone nav supporta tādai mantai ka video record, un softu tādu pats apple neļauj taisīt vairs. A pats savu softu tml uzcept, nēesmu mēģinājis Tas video domāts kā ieskats. BG izskatā jaunajā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Tomēr abolu lietotāji ir stulbi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Es gan so 18 cilveku iegadi sauktu vairak par zinkaribu nevis stulbumu. Ar jaunajam lietam vienmer ir izaugsme pirmajas nedelas. Svarigi saprast vai sis cipars turpinas augt lidz menesha beigaam. Ja skaits, kas iegadajusies so app turpinaas kaapt ari septembri, tad mes vareetu app lietotajus visticamak ari saukt par idtiotiem Rembo, visu cienu tev, par meginajumu darboties shaja laucinj!a pats ilgaku laiku atpakal meginaju kaut ko lidzigu. Ar so speeli tu neko naudas zinja visticamak neiegusi, bet pieredze varetu palidzet nakotne, lai uztaisitu kaut ko sapratiigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Kā jums tagad snake ? BG, un izskats. http://www.bildites....5vew6ggl44o.png Edited August 12, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Kā jums tagad snake ? BG, un izskats. Pati čūska parāk traki aplūst ar fonu. Ieteiktu tai arēnai BG krāsu nomainīt uz tumšāk zaļu lai izveidojas mazliet dziļuma effekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Uztaisi underwater čūskas līmeni, kura būtu mazliet bremzēta t.i., ka pagrieztos nevis uzreiz, bet pēc teiksim 2 lauciņiem. Vai arī vispār tā lai driftot ar viņu varētu, nevis tik vertikāli un horizontāli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Uztaisi underwater čūskas līmeni, kura būtu mazliet bremzēta t.i., ka pagrieztos nevis uzreiz, bet pēc teiksim 2 lauciņiem. Vai arī vispār tā lai driftot ar viņu varētu, nevis tik vertikāli un horizontāli šis čuskainajās nav gluži redzēts, implumentēt kaut ko tādu būtu interesanti kaut gan šaubos kad ar pašreizējām čūskas kustībām kaut ko tādu spēsiet paveikt. good idea sir. Edited August 12, 2013 by WickedAppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 Atstāšu pie piezīmēm šo ^^. Esošajā čūskā minimāli. Citās salās domāju lauciņus sataisīt, kur speed up, speed slow, kamēr čūskas galva atrodas uz tā lauciņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 11. augusts noslēdzās ar 26 sales. Kopā: Esmu pārdevis jau 44 app Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Prieks, ka man nebūs tas brīnums jāiegādājas. Malacis, apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 Tu izmantoji promo code ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Es tavā vietā taisītu tīru old skūl čūskiņu, kas būtu līdzīga tam kādu mēs zipājām uz vecajām nokiām, ar visu tās pelēko krāsu ietilpstošo šarmu >>>> http://mynokiablog.files.wordpress.com/2010/11/scr000118.jpg tikai varbūt ar tiem līmeņiem un bosiņiem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Es ar par to pašu, ko pensionārs. Tādas mūsdienīgās čūskas ir daudzās versijās, bet tā nav tā sajūta kā veco labo 3310 spaidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Pašam uz Androīda ir trīs oldschool čūskas, no kurām divas ir uzlikts vecais 3310 uz skārienjūtīgā ekrāna un tad arī spaidi viņa podziņas, attiecīgi arī čūska tiek attēlota uz Nokia ekrāna kurš ir uz touschscreen. Kaut kas uz šo pusi; http://conversations.nokia.com/2012/06/25/snake-2k-slithers-onto-your-nokia-lumia/ . Kaut gan nepateikšu kā ir app storā, bet nekāda jaunā ideja tā arī nav un visas no šīm aplikācijām ir free. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2013 Author Report Share Posted August 13, 2013 App storē ir, burtiski nokia klona čūska. Kura prieks manis skaitas pagaidam rank1 esmu pats pašlaik rank7. Šodien varbūt izlaidīšu V1.1 tautās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2013 Author Report Share Posted August 13, 2013 Es šobrīd nevaru iebraukt viena bugā. Kā tas ir iespējams ka vienu un to pašu līmeni TESTEJOT, 20 reizes, 4 reizes ir tikai 2 dzīvības, bet 16 reizes kā vajag. Var kāds man paskaidrot, uz iphone 5 viss okej, uz iphone 4 nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2013 Author Report Share Posted August 13, 2013 Version1.1.0 Status Waiting For Review Date CreatedAug 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Spēles update dabūju reject =D. Viņi uzskata ka tā ir demo nepabeigta versija. Kaut gan man pie update bija uzrakstits: critical bug fix. Design updated. V1.0 Netraucēti app store stāv. Baigi interesanta politika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandoors. Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Kas tāa pa miskasti ? Tad labāk es speleju uz 3310 tur labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Kas tāa pa miskasti ? Tad labāk es speleju uz 3310 tur labak Nobano kāds šo klaunu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now