Noyd Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Vajag fočiku līdz 60ls. Laikam tajā cenā sanāk daudzmaz normāls fočiks, ūber krutās bildes nevajag, bet tā lai ir skatāmas. http://1a.lv/foto_video_tehnika/digitalas_foto_kameras/canon_powershot_a810_black http://1a.lv/foto_video_tehnika/digitalas_foto_kameras/olympus_vr360_black Edited April 25, 2013 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Tiešām neviens neko nevar pateikt? parasti šāda veida topikos sākas lieks spams, un katrs mēģina pierādīt kko pretēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Tāpēc ka tādā cenu amplitūdā nav dižas starpības. Ņem to, kas vairāk patīk. Canon powershoti vienmēr ir bijuši labi. Tos arī ieteiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EATSHIT_N_DIE Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 no dotajiem dodu priekšroku canonam. bet nevari pameklēt ss.lv kaut ko lietotu un sakarīgāku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 lietotu netaisos pirkt, kas pēc 5k bildēm atņirdzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 ziepju trauki nav paredzēti vairāk bildēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Kam tad viņi ir paredzēti, gudriniek? Obligāti sava morālā ateja visur jāieraksta? Paļubasu ziepjutraukam ir labākas bildes kā tavam 5. aifounam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 par ~90-100 latiem var iecelt lietotu 350D. ar to tu ķertu labākas bildes nekā ar ziepjutrauku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Kam tad viņi ir paredzēti, gudriniek? Obligāti sava morālā ateja visur jāieraksta? Paļubasu ziepjutraukam ir labākas bildes kā tavam 5. aifounam. Izņemot savu avataru tu esi aizmirsis arī sev izņemt sigu, gudriniek. 1. Nejauc ziepju trauku ar daudz maz normālu fototehniku. 2. Nejauc telefonu ar fototehniku. Ar savu verbālo caureju vari iet dirst citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Tu debīlais idiot, fotoaparāts ir domāts, lai taisītu bildes, ja cilvēks meklē ziepjutrauku, tad kāda tev dirsā starpība, kas ir normāla fototehnika un kas ir normāls fotoaparāts tajā cenu kategorijā? Tev viņš nav jāpērk! Tevi tur noliktavā galvā drāž vai vienkārši esi nepadevies prātiņā? Sāc domāt ar galvu un tad parunāsim par kaut kā jaukšanu, domāt nav kastes cilāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Klau, mudak, izlasi topiku no paša sākuma pirms sāc raudāt kā mazs skuķis, vai arī tevi agrāk kāds smagi apbižoja saistībā ar Tavu kruto ziepju trauku?! Edited April 28, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Tiešām neviens neko nevar pateikt? parasti šāda veida topikos sākas lieks spams Sagaidīji? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Klau, mudak, izlasi topiku no paša sākuma pirms sāc raudāt kā mazs skuķis, vai arī tevi agrāk kāds smagi apbižoja saistībā ar Tavu kruto ziepju trauku?! Es jebu, tu esi daunis nahuj, DAUNIS. Es visu esmu izlasījis un saprotu, ka cilvēks grib nopirkt fočiku cenā kīdz 60Ls un pats iemetis 2 ziepenes kā potenciālos variantus, tu lošara sāc kko dirst par to, ka ziepjutrauks nav domāts bildēm. Cik galvā pistam jābūt, lai cietu ģīmi pateiktu, ka tas nav domāts bildēm? Lūdzu, izdari pakalpojumu un nošaujies, tu kavē visu cilvēces attīstību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 bļed, ībli, parādi man postu, kur es esmu teicis, ka ziepju trauks nav paredzēts bildēm. jebal lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 ziepju trauki nav paredzēti vairāk bildēm Lūdzu, dauni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) klau, ībli, tu teici, ka esi izlasijis visu topiku, tad sapratīsi, ka tas bija paredzēts postam par 5k bildēm. bļe, izrauj no konteksta un tad vel cenšās kaut ko pavisam citu apstrīdēt. sauc mani par dauni, bet pats ir izcils daunis. kur tādi mudaki rodas? bet nu, ko tad es te cenšos apstrīdēt vienu no gign`a it kā gudrajiem prātiem, lol. Edited April 28, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Apsveicu, tu pēc 3 stundām tikai pamanīji, par ko ir runa. Un tagad mana plāna B daļa, - cik lielam daunim jābūt, lai pateiktu, ka ziepenes nav paredzētas lielākam noskrējienam par 5k... ? Nu kāds sakars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 es, atkarībā no tevīm, nesēžu forumā 24/7 un neesmu gatavs atbildēt uz katru hot postu, ko gan nevarētu teikt par tevīm, visamz pēc šī tava posta. B daļa, lol. Tu teici, ka esi izlasijis visu topiku, tātad, rodas jautājums, tu esi parāk stulbs vai debīls, lai saprastu atbildi uz tevis paša uzdoto jautājumu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 1. ir 7diena, kādēļ lai es nebūtu šeit uz vietas, ja man paralēli jātaisa studiju darbi? 2. Izskatās, ka tu nesaproti ko pats raksti un ko pats atbildi, pēc 3 stundām varbūt sapratīsi, tev jau garie vadi. 3. Noraujies podā ar saviem brāļiem. Par to B daļu, man bija troļļošanas skolotāji, kas iemācīja likt āķus katrā uzdirsienā, tev prasīja 3 stundas laika, lai saprastu, ka es tev jautāju ko citu, ne to, ko tu esi uzrakstījis un tagad tu nevari atbildēt par reālo izteikumu par 5k bildēm, jo tavs arguments ir tāds pats sūds kāds tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Man ir ziepju trauks(Minolta, 5mpx) kuram laikam ir jau ap 10 gadiem, izbraukājis pusi pasaules, un joprojām taisa tik pat labas bildes kā 1. dienā. Ej nahuj ar saviem 5k Edited April 28, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Par to B daļu, man bija troļļošanas skolotāji, kas iemācīja likt āķus katrā uzdirsienā, tev prasīja 3 stundas laika, lai saprastu, ka es tev jautāju ko citu, ne to, ko tu esi uzrakstījis un tagad tu nevari atbildēt par reālo izteikumu par 5k bildēm, jo tavs arguments ir tāds pats sūds kāds tu. bļe, tu laikam esi konkrēts daunis, lai saprastu to, ka es te nesēžu 24/7, lai atbildētu momentāli uz katru postu, gribēšu un atbildēšu kaut pēc 34h, un? p.s. čigāni rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Tom, kam vajadzēs, tas sapratīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Nē, dauni, neviens nesapratīs, jo tu neatradīsi nevienu dzīvu, AR SMADZENĒM apveltītu cilvēku, kas manī saskatītu kaut mazāko līdzību ar romu tautības pārstāvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 ir gana daudz cilvēku, kas tevi nosauks par čigānu! samierinies ar to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) . Edited April 28, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now