Jump to content
GIGN Forum

EATSHIT_N_DIE

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

EATSHIT_N_DIE's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. tātad ir neliela problēma ar pc (win 7) Ir tā, ka visu laiku man ir melns wallpaper uz ekrāna kurš pats uzliekās. Es varu uzlikt jebkādu wallaperu, vai nu savu vai oriģinālos, kas tiek piedāvāti, viņš pastāvēs kādu stundu un tad atkal pazudīs un būs melns ekrāns. Tā ir visu laiku, pat pc biju pārinstelējis un tas pats. Neesmu licis nekādu bilžu slaidšovus vau shuffle. Kādam nav bijis kas līdzīgs?
  2. gribētu uzzināt pēc jūsu pieredzes (ja ir bijusi) vai arī informācijas, par dažiem austiņu modeļiem, jo nespēju izvēlēties kādas austiņas nopirkt. 1. http://www.4games.lv/lv/products/details/?id=14750&pid=&mpid=349 2. http://www.4games.lv/lv/products/details/?id=14749&pid=&mpid=349 3.http://www.4games.lv/lv/products/details/?id=14751&pid=&mpid=349
  3. Varat klapēt ciet, nopirku steamu, problēmas atrisinātas.
  4. un kaut kāds cits variants nav? negribās arī maksāt par kaut ko tādu.
  5. EATSHIT_N_DIE

    BANS-IP

    Sveiki. Tātad, lieta tāda, kad visu laiku man ir bijis lattelecom interenets 2mb/s un IP nekad nav mainījies, kā pieslēdza netu, tā visu laiku ir bijis viens un tas pats. tagad, pirms kāda mēneša, pieslēdzuātrāku netu, to pašu lattelecom, tikai 10mb/s + interaktīvo tv. un ip mainās ļoti bieži. tāpēc arī tagad man ir bans gignā, kurš nav man, bet citam ar tādu pašu ip. Kamēr gaidu, kad atsūtīs kāds ielūgumu un varēšu nopirkt nika reģ. gribētu uzzināt, kā lai salabo vai izmana to, lai ip nemainās tik bieži. restartējot modēmu arī nekas nemainās, tā pati ip vien ir. un nopērkot nika reģ. tad nebūs tā, ka mani izbanos, ja banos kādu, kam tāda pati ip, vai ip nomainīsies un tādu, kam tāda jau ir un ir bans šeit?
  6. EATSHIT_N_DIE

    Fotokamera.

    no dotajiem dodu priekšroku canonam. bet nevari pameklēt ss.lv kaut ko lietotu un sakarīgāku?
×
×
  • Create New...