xconer Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Taa ar ko lai saak ? Nu labi ! Gribetos iegut uz cs.gign.lv 6adas , dazhas tiesibinjas ! kick,slay,slap,un maybe --- es domaju kad bez taa nevar iztikt sargs 30 min ban ! Labi domajat pashi ko dosiet un vai vispar dosiet !! speleeju serveri ar nicku "xconer" pirms tam speleeju zem klana tm.fly bet vinju izdzesa !!! tagad sepleeeju parsvaraa pec 3 nakti un no ritiem! xmm nedaudz par mani un cs Mani sauc Oskars (osis) speleeju cs kop6 97 gada precizak no beta 07 cs versijas ! Ir neliela pieredza admineshanaa 2004 gada skakumaa uz pus gadu man bija rcon uz 4tus! ipashi pazistams nesmu !!! jo nekad kautkaa nesanaak neuzkadiem turniriem aiziet drosvien ja aizietu vinety :DDDDD !!! Thats all folks ! cya in the game ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Saaksim ar to ka tu neesi iipashi paziistams un ar to arii beigsim. Paldies par uzmaniibu *paklanaas* Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nē p.s. 97 beta 07 my ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 NO DEVIŅDESMIT SEPTĪTĀ GADA. Kā es te stāvu!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 lol mosh tu arī palīdzēja sierra izstrādāt hl dzinēju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ŠITAS ČALIS ĪSTENĪBĀ IR CLIFFE!!!!!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Nee vinss nevar buut klifs, jo klifs iedomajaas pa XCS tikai nakamajaa gadaa, tatad vinss ir kads cits, a klifs vinam noceela betu un palika slavens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 VOT KLIFS DIRSA, NE? PIEKRĪTI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xconer Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 FOR6i!! Citu topiku nevarejat atrast kur pa4atot mosh atgriezamies pie teemas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Tev lēnu pielec? Tēma līdz ar to ir izsmelta. No manis tev REC (zinot, ka tas neko nemainīs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 FOR6i!! Citu topiku nevarejat atrast kur pa4atot mosh atgriezamies pie teemas ? atgriezamies pie teemas: p.s. NEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 FOR6i!! Citu topiku nevarejat atrast kur pa4atot mosh atgriezamies pie teemas ? davai. Pastāsti kā tev izdevās 97ajā gadā spēlēt cs. Pie reizes pastāsti kur tu viņu 97ajā gadā dabūji. Nē, nē, nopietni, mani tas tiešām interesē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xconer Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 kr4 vechi lab maybe es jaucu ar 98 bet velak gan es atceros man bija 10 gadi kad pirmo reizi tiku pie cs ) ta noma bija pie zemitanu tilti uz pernavas kr4 jaa )nopietni bez jokiem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 moz vinu nobanot ari no foruma - pa daudz smailiju. a par tiesibam - aizmirsti kaa savu trakako murgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 kr4 vechi lab maybe es jaucu ar 98 bet velak gan es atceros man bija 10 gadi kad pirmo reizi tiku pie cs ) ta noma bija pie zemitanu tilti uz pernavas kr4 jaa )nopietni bez jokiem !! Tātad, tas ko tu saki ir ka tu spēlēji Latvijā cs 97ajā (2 gadus) vai 98ajā (1 gadu pirms CS iznākšanas amerikā)? Mmm, ļoti interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xconer Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 ai par to taksh neiet bazars nu bet jaa taa laikam sanak es taksh hz mosh tas bija kaads cs paveids :DDDDD biju mazs un tas bija sen labi lai ar kaa butu sapratu kad man tiesibas neredzet kaa sdavas ausis pat ja skatishos spoguli !! ok !!!! bus vienu naktii jaspelee pret speed hacku :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 bus vienu naktii jaspelee pret speed hacku :DDDDD bet iedomājies kā tu uztrennēsi savu reakciju! tāpēc labāk priecājies, ka neiedeva tev tiesības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xconer Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 bet iedomājies kā tu uztrennēsi savu reakciju! tāpēc labāk priecājies, ka neiedeva tev tiesības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ai par to taksh neiet bazars nu bet jaa taa laikam sanak es taksh hz mosh tas bija kaads cs paveids :DDDDD biju mazs un tas bija sen labi lai ar kaa butu sapratu kad man tiesibas neredzet kaa sdavas ausis pat ja skatishos spoguli !! ok !!!! bus vienu naktii jaspelee pret speed hacku :DDDDD jā, es arī bieži jaucu quake ar cs. Kam negadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts